Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

VALAKI SEGÍTSEN! elvileg hétvégén lesz Sümegen krossz verseny4 ha van valaki Sümegi vagy környéki az légyszi segítsen hogy mikor lesz, és hogy a pálya hol található4 haverokkal leruccannánk motorral!köszönöm
A problémám hosszabban leírva az, hogy benzin van, szikra van egész erős, és a motor nem indul,
tehát másra nem tudok már gondolni. Vettem új gyertyát, a hézag is pont jól van rajta. A lendkereket le kell vegyem? valami támpontot adjatok
Hello!
Sajnos ismet van egy problemam. Valaki le tudna irni hogy kell beallitani
a gyujtast DT 80on? Egy abra is segitene, vagy ha leirnatok hogy mit kell csinalni.
Elore is koszonom!
Petyo
Nekem annó a Honda MTX 125-ben cseppent el minden gyertya (5db.de nekem nem ütötte át a hengert. Lehet, hogy szerencse vagy valami nemtom, csak azt hogy ha ezt a gyertya okozza vagy a hő értéke kevés vagy a gyertya szar nemtom. Én is sokat költöttem gyertyára, boltba bemegyek ez a gyertya ilyen szuper meg olyan és nemtudtam hazamenni vele olyan fasza volt. A boltba a srácok se értenek hozzá, csak katalógus szerint a hőértéket megnézik és úgy adták nekem a gyertyát, de amit adtak egy se volt jó.
ztok van egy 125 ös dtm, az a gondom hogy már a második dugattyúm lyukadt ki mert a gépezet sorra égeti el a gyertyákat, gyári ngk br9es gyertyával használtaM, tegnap vettem bele egy zsir újat és ma megadta magát szétégett a gyertya s a dugóba beleutötte... mitöl lehet az hogfy folyamatosan szétégeti a gyertyát?
Üdv!
Itt az én kis tavaszi erőtől duzzadó dt-m !
Hát attól függ milyen rendőr. De aki kicsit is ért hozzá az megmondja igazoltatásnál, hogy ez nem 50-es, de nem biztos, hogy szivatni fog ezért és elenged. Attól függetlenül lehet 50-esként vezetni csak nagy a rizikó. Pl.: ha szárnyalsz városon kívül 80-90-el és megállítanak nem biztos, hogy gyorshajtásért, de ha ennyit bír a gép az nem 50-es mondja a rendőr. Engem is sógorom húzott ki igazoltatásnál, de ha van a közelbe rendőr ismerős akkor no problémó.
hello,ha vennék 1 125ös DT-t kismotorpapírral akkor szerintetek baszogatnának a rendőrök?
amugy megvan A1-ből és a kocsit is leraktam 18 leszek.
Akkor csak nem kell rá fizetni szinte semmit,és jobb állapotút kapnék ennyi pénzért.
Hello! 80 as dt hez káne nekem ford. mérő spirál. Nem tud valaki olcsón?
csak lépjél is be!
felveszlek msn-en
DE lehet vezetni smk. jogsival?
LE-re lehet olvasni minden félét, de 12 lehet reális.
Budátol 18km-re Pilisvörösváron
mint látod nincs rajta lámpa, első lámpát tudok adni. az hogy hogy használod tőled, meg a bátroságodtól függ....
Hol laksz? lehet vezetni smk. jogsival? motorikusan? hány ló?
150ezerre gondoltam, de meg tudunk szerintem eggyezni....
3415 hozászólás, vagy katt az előző hsz-emnél az előzmény gombra!
CSÁ! Érdekelne de nem tom milyen? mennyi? stb. kép?
balisimson, nem érdekel a gépem?
CSÁ! Azt szeretném kérdezni, hogy mekkora lóerejű gyárilag a DT 50 és a DT 80? Ja és, ha DT 80-at veszek akkor lehet-e vezetni kismotor jogsival, vagy át lehet-e vizsgáztatni kismotorra? De vásárlási tanácsokat is Elfogadok! e-mil: balisimson@citromailhu msn: ugyanaz
Malamut nagyon szépen köszönöm Sikerült visszaerőszakolnom, nagyon jól fogott ez a robbantott ábra, mégegyszer köszi!
Szia Petyó!
Amit írtál nem tragédia,de lehet,hogy az oldaldeknit le kell venned!A blokkot nem kell szét szedni.Esetleg megpróbálhatod,a tengelyt kiveszed és benyúlsz az aljára,betolod a 11-es tengelyt a kuplungba,és utána óvatosan betolod a 22-es tengelyt a helyére.
Ha ez nem sikerül akkor le kell venned az oldaldeknit és kihúzni a 11-es nyomórudat!
Ha megakadsz írj!
Sziasztok!
Cserélt már valaki teleszkóp szimmeringet?
Az ára érdekelne kb mennyibe került?
Hellosziasztok!
Úgyérzem most először hogy bajban vagyok a motorommal. Kezdtem azthinni hogy lassan sikerül befejeznem a felújítást. A baj amire segítséget várok azthiszem elég komoly . Az e tengely ahova a kuplung bowdent akasztanám nagyon könnyen mozog, és 1-1,5 centiméter magasan kiáll a blokkból, és akárhogy húzom a beakasztott bowdent, nem emel ki sehogy, és alig mozdul előre a tengely. Hogy tudnám megcsinálni ezt a blokk szétszedése nélkül? vissza lehet valahogy ütni a tengelyt? belül mi akadhatott ki?
Előre is köszönöm az ötleteket
De nem adom rá a szivatót mert úgy be sem indul!És úgy hidegen pörög fel kb 4000-e!De 2 perc után visszaesik.Nem baj, hogy hidegen annyit pörög!
Köszönöm!