Sziasztok!
Van egy dt 125r-m 97 es és nem tom, hogy normális e de mikor beindítom 4000-en pörög és utánna ha felmelegedett akkor esik vissza úgy 2000-e.Normális-ehidegindításnál a 4000?
csá mindenki!
Máma elmentönk mocizni, jo kis nap volt (végre készen a mocim festése), de a nap végén egy srácc elkérte a mocim és elszált vele 2-esbe 1 keréken szerencs csak a hátsó lámpa és idom tört el.
Tudja valaki, vagy montanában vett valaki cross hátsó sárvédött, hogy mejiket lehet felrakni dt-re?
létszui segítsetek már nme sokáig tom rejtegetni a mocit anyám elöötttt..
sziasztok van egy 125 ös dtm, az a gondom hogy már a második dugattyúm lyukadt ki mert a gépezet sorra égeti el a gyertyákat, gyári ngk br9es gyertyával használtaM, tegnap vettem bele egy zsir újat és ma megadta magát szétégett a gyertya s a dugóba beleutötte... mitöl lehet az hogfy folyamatosan szétégeti a gyertyát?
Hali! Nem nagyon szokták elhinni, de tényleg ennyit fogyaszt. Pedig a mátrában azért rendesen kell pörgetni és ott is 3,5-el beéri (nem sok olyan hülye van mint én hogy enduróval megy kanyarogni ). Sajna nem termeli a benzint, pedig jó lenne. Nekem csak a power van átállítva meg csináltunk rá egy másik dobot, ami azért sokat dobott a teljesítményen na meg a hangján, de amúgy teljesen gyári.
Nyár vége fele lesz majd eladó a kicsike, nagyobbra váltás miatt.
helloka!
Az én dt-m igaz nyitott rendszerű folytatlan, de nekem a fogyaztása 7-8,5liter, szoval sokat eszik, igaz más a fuvokák benne, de ezt mutatja a teljesítmény is!
haverom teljessen gyár dt-je is többet eszik 3liternél! Nem tudom hogy te hogy csinállod hogy csak 3-at eszik? Termeli a benzint vagy mi?
Üdv az Uraknak!
Eladó a DT-m!
80ccm-es, elöl tárcsa, hátul dob fékes, viz hűtéses, 6sebességes váltoval....
Elöl, hátul kb 85%os cross gumival, első lámpát adom hozzá...
akit érdekel írjon a siklosi@fibermail.hu címre!
Hali! Én még csak 12 éves vagyok de profin nyomom a DT 80-asommal!
Imádom a mocimat! Rohadt jól megy! Bár a festés elég gyatra! (de viszont az eredeti)
Én speciel 1 Cagiva Mito-t szeretnék 1-2 év múlva! Addig legalább lessz időm gyűjteni rá!
Szerintetek ezt a Cagiva-t érdemes lenne megvenni?[L=http://sportmotor.hu/apro/moto... és 1 március 6.-ai feltöltést nézzetek (280.000 FT)]
Hali! Nekem 92es van és elöl hátul tárcsás. Nekem 3-3,5 fogyaszt, akkor is ha élmegyek a mátrába kanyarogni. Bár szerencsém van ezzel a mocival mert még semmit se kellet ráköltenem az előző tulaj rendbe rakta. Még sose hagyott cserben (túrázásra használom). A gyorsulása szerintem nem olyan rossz bár csodát se kell várni, de azért emelkedőn felfele is elég jól lehet vele előzni a mátrában.
hali!
jó a 125ös dt, de mindenképpen 125R-t vegyél (elöl hátul tárcsa "94től asszem) de figyelj oda h jó állapotban legyen, mert azért ha nemvolt rendesen karbantartva, és sorban kezdenek tönkremenni a dolgok, akkor fizethetsz rá bőven... :)
fogyasztás: tele tankkal 140km-t megy el, az nemtudom hány liter / 100km de sztem ez jó.
megbízhatónak amugy megbízható, mert az enyém szimeringesen, szétesett gyertyával (kiesett a közepe) is indult 3. rúgásra.... csak aszerlőnél vettük észre...
gyorsulás meg attól függ h hány kilo vagy mert az enyém egy 8.os gyerekkel aki kb nincs 50 kiló ugy megy h beszarás velem meg azért nem ojan gyors...
Hello mindenkinek!
Én most szeretnék belépnia DT-sek soraiba,csak lenne előtte pár kérdésem:
-fogyasztás
-megbízhatóság-ugyhallottamhogynagyon
megbízhatóak
-gyorsulás stb.
szivató miatt pörög kicsit me dúsabb keveréket kap
sztem a normális alapjárat az 1500 (sztem)