Szerencsétlennek kicsit nyithattak a szelepjei, mert miután beállítottam "enyhe" kompressziónövekedés történt, alig bírtuk betolni sokadik fokozatban.
Holnap szerintem ne gyere, mert későn érek szerintem haza, meg asszem el is igérkeztem.
hello! tudja valaki h itthon (még jobb ha Budapesten) hol lehet dt 80 lc2-höz henger-dugószettet kapni és mennyiért? van ebből utángyártott?
köszi és üdv
Jut eszembe. Hidegen szólhatnak a szelepek rossz hézagállítás miatt? Mennyire bonyolult művelet ez? Kell hozzá vmit cserélni, v csak állítod? Ránézhetnénk erre is, ha lesz időd... ;)
Figyelj, menj oda édesapádhoz, ő talán már elég idős, hogy felfogja a dolgot, és kérdezd meg tőle a következőt: Apa, ha neked valaki azt mondja, hogy a jó k*rva anyádat, akkor 1 hét múlva szívesen mész segíteni neki, vagy elküldöd?
Okés. Szerintem vmikor a héten odaugrok érte. A hondás csavarnyúzót mondod, ha igaz.
Ma nekem sem csinálta már a fuldoklást. Egész délelőtt egykerózni tanultam Markotafelé... ebből csak annyit akartam kihozni, h enyém dombinatorban van még power
na köszi! elmondom csak kíváncso voltam a reakciótokra eszem ágában sincs venni másik motort egyenlőre! ja és ugye kötekedtem megint?:D kicsapta az inteligencia a biztosítékot:D de tinektek lehet beszélni...:D
SZAAAAR FOSSSSSS HUGY ! Ez a te értelmiségi szinted a hozzászólásod alapján! Egyszer az egész YAMAHA-át fikázod...te szerinted csak a DT típust! Mit vársz ember? Majd itt segíteni fogunk neked? Befogjuk élinkelni a fasza olcsó DT-ket? SZÉGYEN
Ennyi lenne szerinted? Jó lenne ha így lenne. Amúgy evszek olajat, csak motorozhatnékom volt, a Repsolom meg elfogyott. Szerdán veszek si egy üveggel, és szerintem le is engedem ezt a mol-os szart. Köszi.
Halihó
Lett egy kis gondom a DT-vel. Ma reggel indítottam, és füstöl mint az állat. Menni tökéletesen megy, de nagyon füstöl. A füst színe nem kék. Mi lehet vele? Előző motorozás előtt töltöttem bele egy kis Mol-os Sprint 2T-t, de akkor egyáltalán nem csinálta. Én szimeringre gondoltam, de akkor kék lenne a füst és nem is menne normálisan. Előre is köszi!
Kell egy talp, 4 cső rá derékszögben, meg egy ugyan ilyen ellendarab ami belecsúszik, meg a kettő közé egy kar aminek a végén van mondjuk egy kerékcsapágy amire rátaposol. Szerintem rajz nélkül is menni fog
Inkább zsírozd be a féked ,hogy ne kopjon!
Walli még utcán használja a piros ördögöt?
Holnap szerintem ne gyere, mert későn érek szerintem haza, meg asszem el is igérkeztem.
köszi és üdv
Ma nekem sem csinálta már a fuldoklást. Egész délelőtt egykerózni tanultam Markotafelé... ebből csak annyit akartam kihozni, h enyém dombinatorban van még power
Izé, szerintem csavarhúzód nálam van.
na az enyém 125-ös...szorozd meg az árat 2.5-el....tudod mit,elég 2x
és viheted
Apuci, és ilyet merre lehet beszerezni?!
szeretnék venni egy yamaha dt 125r típusu kerékpárt!
ha valaki tud nekem ebben segíteni az szóljon!
ár, elérhetőség...stb
Lett egy kis gondom a DT-vel. Ma reggel indítottam, és füstöl mint az állat. Menni tökéletesen megy, de nagyon füstöl. A füst színe nem kék. Mi lehet vele? Előző motorozás előtt töltöttem bele egy kis Mol-os Sprint 2T-t, de akkor egyáltalán nem csinálta. Én szimeringre gondoltam, de akkor kék lenne a füst és nem is menne normálisan. Előre is köszi!
Emelő 6000.-
Emelő 3000.-
Emelő 6500.-
Keressek még?
Egy szál zártszelvény 4000.- Huf
Ennyiért nem baszakodnék vele, és 1 kivételével igényes mind....