Nem tudom miért kell felakadni ezeken na mi az hogy erősített csapágy az hogy a sima csapágynak a fala az nem megy rá a görgőnek és amit vettem az úgy van a ház csinálva hogy a csapágygolyó nem tud szétperegni
Am a kipufogó az meg gianneli rezó meg dob
De nem tudom mi bajotok van az én motorommal amikor semmi baja csak el akarom adni kell a pénz 130.000ft az meg nem pénz érte csak benzin kell bele meg olaj semmi más!
Mivel nincs kitöltve az adatlapod.... ezért nem tudjuk, hogy 80-as vagy 125-ös 'e' !? Ha 80-as akkor olaj leenged megnéz vissza önt. (Általában cserélni is szokták ilyenkor) 125-ön asszem van szintjelző kis ablakocska de nem biztos.
formára erősen hasonlít, de azoknak a bal oldali deklibe nincs beírva a yamaha szöveg mint a 80ason hanem ott egy kerek kis kitüremkedés található ,most néztem meg. szóval ez nyócvanas lesz...
Szevasztok!Lenne pár kérdésem. Vettem egy '92-es yamaha dt-t, vízhűtéses. 1: Hol tudom ellenőrizni, hogy megfelelő az olajszint a váltóba? 2: A hengerfejnél és a henger körüli hűtővíz-csavaroknál (csőillesztés) picit szivárog a hűtővíz. lehet ebből nagy gondom később, valamint mit kell kicserélni, hogy elmúljon? A motor amúgy jól megy, ergo a hengerbe és a váltóba nem jut víz csak kifele szivárog. És számottevően nem eszi a vizet 300-400km alatt 1-2 mm-t ment csak le a szint a tartályból
válaszokat előre is köszönöm!
Nyilván a görgőkre gondol.
Eyges cégek hajlamosak "erősített görgő" nek hívni azt, emi eleve való a hajtórúdszembe.
Ami meg vékony fing, és egyáltalán nem való motorba, az szerintük a normál:)
Am a kipufogó az meg gianneli rezó meg dob
De nem tudom mi bajotok van az én motorommal amikor semmi baja csak el akarom adni kell a pénz 130.000ft az meg nem pénz érte csak benzin kell bele meg olaj semmi más!