De ha még szerencsém is lenne és ugyan akkora lenne a küllő hossz, akkor ha össze rakom az első kerékaggyal + hátsó küllő +hátsó felni. akkor elvileg jó lenne ?:D
Szerintem nemtudom.....
Az LC dobos, az R tárcsás! A dobosnak szerintem rövidebb a küllő.
A féktárcsa- létezik posta is.
Leírod a méreteket, és már küldik is.....szerintem.
Szerinted ha van az embernek GPS-e azt inkább hol használja?
Szerintem inkább a személyautóban....és mi az első ha bekapcsolod?
-Így van....megnézem hogy mennyire pontos az órám, mert ha be is tartom a városban az 50-et, de ugatok, ha valaki 48-al cammog előttem.....
Amúgy csal az órám most, mert kisebb a nyári gumma a Hondán, de 40-nél-80-nál-120-nál is csak 5km/h....
rendszergazda.: köszi szépen hogy leírtad mire figyeljek.:)
Apuci: neked is köszi a linket.:) én is néztem már csak sajnos ez az ország másik vége.:( meg ugye viszonyításim sincs még.:( Bár mondjuk 1 srác most vett 1 25ös dt-t itt a közelben .. csak 3. körnél szét hullott az alsótűgörgő
1 kérdésem lenne még: a 125 lc2nek a hátsó kereke ugyan annyi küllős mint az R-é, és ugyan olyan hosszúak a küllők? Bocs ha hülyeséget kérdeztem
Nem azért mértem meg, mert rosszul mért!
Előtte jól mért, mivel 21-es kerék volt elöl, és a gyár ahhoz kalibrálta.
(Személyautóval mértem, és azzal is u.annyi volt 80-nál, és 100-nál is.)
Hanem mert 17-es kerekeket kapott, és így többet forgat a spirálon, és azért jelölgettem be újra. Mivel a skálázás egységnyi, gondolom ha 62-nél megy 50-et, akkor 124-nél 100-at nem?
Link :
http://racing-bazar.hu/motorke...
+ Cross bukó & Szemüveg is...
Link :
http://racing-bazar.hu/motorke...
ELÉRHETŐSÉGEIM :
Mobil : 06303462198
E-mail : gabi910617@freemail.hu (ez az MSN-em is)
Az LC dobos, az R tárcsás! A dobosnak szerintem rövidebb a küllő.
A féktárcsa- létezik posta is.
Leírod a méreteket, és már küldik is.....szerintem.
Szerintem inkább a személyautóban....és mi az első ha bekapcsolod?
-Így van....megnézem hogy mennyire pontos az órám, mert ha be is tartom a városban az 50-et, de ugatok, ha valaki 48-al cammog előttem.....
Amúgy csal az órám most, mert kisebb a nyári gumma a Hondán, de 40-nél-80-nál-120-nál is csak 5km/h....
Tiszta negatív pali vagy....
Apuci: neked is köszi a linket.:) én is néztem már csak sajnos ez az ország másik vége.:( meg ugye viszonyításim sincs még.:( Bár mondjuk 1 srác most vett 1 25ös dt-t itt a közelben .. csak 3. körnél szét hullott az alsótűgörgő
1 kérdésem lenne még: a 125 lc2nek a hátsó kereke ugyan annyi küllős mint az R-é, és ugyan olyan hosszúak a küllők? Bocs ha hülyeséget kérdeztem
Na majd holnap.
Lehet kocsinál is a 100 valójában 95, a 210 már lehet csak 170.
Volt részem menni vele....
GI: ilyennel járj életed végéig.....
Előtte jól mért, mivel 21-es kerék volt elöl, és a gyár ahhoz kalibrálta.
(Személyautóval mértem, és azzal is u.annyi volt 80-nál, és 100-nál is.)
Hanem mert 17-es kerekeket kapott, és így többet forgat a spirálon, és azért jelölgettem be újra. Mivel a skálázás egységnyi, gondolom ha 62-nél megy 50-et, akkor 124-nél 100-at nem?
Ha új tükröt a 80ashoz, milyen menet méretűt kell választani?
előre is köszönöm!
Akkor mégsem minarelli motort akarsz venni? :) Kawát, hondát, suzukit?