Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
Örömmel jelentem, hogy volt értelme megírnom a cikket A másik, hogy a napokban hozzájutok egy Arrow végdobhoz. Ha érdekel valakit akkor majd rakok fel róla videót.
Hello mindenkinek
Eladó a motorom családi okok miatt sűrgősen eladó! Akit érdekelne az írjon ezen a címen thom13@citromail.hu
De csak komoly érdeklődőknek a motor hibátlan 110.000ft volt a felújítása minden új benne és a külseje is vannak apró hibái de az semmi!
olyan kérdésem lenne hogy mekkora csapágy kéne a fötengelyhez a dthez 1996-os 125ccm és árban kb mennyi lenne
Üdv!
TZR-t már nagyon régen láttam, de sejtésem szerint az is ilyen. Mármint ezt karterhűtöttnek hívják, dt-ben le van butítva a funkció, alúl le van tömve a hengertalpnál a henger. Mégha csak snassz ki lenne nyitva, nem kellene külön áramoltatni, akkor is segítene a helyzeten.
PESTI, PEST KÖRNYÉKI DT-SEK!

Kinek lenne kedve hétvégén egy közös guruláshoz?

Az útvonal: Örs vezér tér-Csömör-Kistarcsa-Szilasliget-Mogyoród-Fót/Gödöllő

NA?
Bázeg, féláron csinálok neked rá alutompítót. És még csak nem is popszegecselt a vége, szerelhetőbbre, akár karbonmintás fóliával is, hogy menőbb legyen. :) :)
Vidd vissza, hogy ha már egyszer elállította az alapjárati rendszert, akkor állítsa vissza.
Csodák nincsenek. Ha tetejére jobban dolgozik a cső, akkor az alja, közepe lesz szarabb.
De a hengerbe belenyúlás nélkül csodát nem kell várni.
Persze a hang virtuális lóerőket adhat, de azt gyári csőből is meg lehet csinálni, tompító kérdése.
80-asra meg ugyanúgy vonatkozni, mint 125-ösre, akár r-es, akár nem. Szerintem mindegyikre tök felesleges.
Itt a tuning ott kezdődne kb , hogy egy tzr szettet rádobni, vagy megfaragni és csövet rá, de önmagában csak csövet nincs.

(volt még korábban tzr-es gyújtáselektronika, szerintem jó lenne, csak nem vagyok biztos benne mennyire, ugyanis szerintem nem ugyanazon fordulattartományban dolgoztatja a power mechanikát)
Helló rendszergazda !

Légy szíves vegyél fel msn-re, Dt-ről beszélnék veled
köszi üdv

foldvari91@hotmail.com
Mennyiért adod a telókat?

Nincs valakinek lc2 hengere?
Nekem Giannelli van, az Ebay-ről vettem. Itthon nem találtam használtat, az új meg 6xezer.
Igazándiból az kéne...de vannak sajnos anyagi korlátai is a dologoknak :) megköszönném ha linkelnél párat ami szerinted jó.
Ja, azt hittem rezót akarsz. Ezzel csak a hangja változik meg.
PESTI, PEST KÖRNYÉKI DT-SEK!

Kinek lenne kedve hétvégén egy közös guruláshoz?

Az útvonal: Örs vezér tér-Csömör-Kistarcsa-Szilasliget-Mogyoród-Fót/Gödöllő

NA?
http://robogotuning.hu/spd/545...
ezt a véget találtam rá :)
Nekem is 125R. Tudsz linkelni hogy a tied milyen tipus...
Hmm... lehetséges igazad van. Elmondom a történetét.
Tehát egyik nap még szépen indult a motor, nem volt semmi problémája, egyik ismerősöm picit tekert a benzin-levegő csavaron, de attól függetlenül a moci utánna is szépen indult és ment aznap. Másnap reggel gondoltam elindítom kicsit megyek vele, aztán nem indult el. Szétszedtem a karbit, kitisztítottam, átfújtam a fúvókákat, vissza raktam mindent, de nem indult el. Hála az égnek, aznap tört el a berugókarnála fogaskerék, és a kuplung hátulján levő fogaskerék. Örültem neki :S most végre beszereltem az újat, kicseréltem mindent, friss olajat is kapott, és tádám, nem indult be a moci. Tologattuk, úgy sem indult, egyszer csak gondolt egyet, és rugásra indult. Motoroztam vele egész nap, nem volt semmi gond. Letettem állni 1-2órát, és újból nem indult be. Este elzártam a benzincsapot, rugdóstam rengeteget, egyszercsak elindult, felpörgött, megnyitottam a benzincsapot, és szépen pötyögött a motor. Járt 3-4percet szicító nélkül, majd elkezdett esni az alapjárat. Gondoltam ha meghúzom a gázt, majd felpörög, de nem, csak mély búgó hangja lett, és egyszercsak lefulladt. Azóta nem tudom mi van. Én karbira gondolok, de remélem tudtok nekem segíteni, hogy mi lehet a baja. Hátha valahogy csak elindul. Minden tippet örömmel veszek, csak menjen már ez a motor, mert mióta nálam van, csak költök rá, és már nagyon szeretném, hogy menjen. Elöre is köszönöm a válaszokat! Szép napot mindenkinek!
Benzinszegény keverék sz.tem. Főtengely szimmeringre tippelek,de lehet máshol szív falsot. A karbi is el lehet tömődve.
Hali!
Légyszi segítsetek mit csináljak a Dt-vel, hogy végre induljon. Leírtam pár sorral leljebb a tüneteket, kérlek segítsetek, hogy végre menjen a motor, mert lassan költözök, és szeretném a motort elvezetni,nem elfuvaroztatni :S segítsetek pls......
Én lecseréltem. Magas fordulaton ad plusz lovakat, 7ezerig szinte csak a hangja az, ami változik. Persze nem írtad,hogy milyen mocid van, a 80-asnál azt írták, hogy nem is érdemes rátenni, nekem 125R van.
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék, hogy valaki a gyári kipufogót lecserélte már valami tuningra? Endurozgatásra használom a kis gépet...és gondoltam kap egy új kipufogót kicsit vagányabb legyen :)
Még annyit hogy én most állítottam be a powert(próbáltam).
Úgy volt beállítva hogy 1.csavar be 2.csavar ki
És ez azt jelenti hogy egyáltalán nem zárt a power.
Na most, én ugy állítottam be, hogy amikor nézed a hengert a kis power-lapka eltakarja a kipu.-nyílás felét. és amikor csekkol a power akkor teljes lesz egy pillanatra a keresztmetszete a kipunyílásnak, majd visszazár (a felére).

Szal ez most így jó?
Talán az illető már látott olyan blokkot, ahol a középblokkon is átmegy a víz egy járaton [volt dolgom egy ilyennel(látásból), ami azért ment szét, mert itt nem vágták ki a tömítést], és totál máshol van a szivattyú, mint ahol bemegy a cső. Nem védek senkit, nem tudom a körülményeket, de kérdezni miért ne lehetne?
jah igen és én nem bunkó módon akartam beszólni neked, csak elmondtam a véleményem, mert azért ha belegondolsz egy vízpumpát nem nehéz megkeresni max követed a csöveket. és ezt Te is beláthatod. Na szóval én nem akartam csunyán visszaválaszolni, csak tetszett olilaci hsz-e mivel ugy írok ahogy szeretnék.
hát most ne haragudj de ugyírok ahogy akarok... ha akarok kiteszek vesszőt ha nem akor nem enyi és másba nemtudsz belekötni csak abba hogy hogyan írok... meg nincs motorom? képzeld ott ál kint a garázsba két dt is egy 50-es meg egy 125-ös... és hogy menyire vagyok szájhős? nekem senki nem monda meg hogy hogyan kell dugót cserélni egy motorban, nemhogy egy vízpumpát ne ismerjek fel...