Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csk az lc nél lehet, r nél nem
csá mindenkinek még nem válaszoltatok rendesen a kérdésemre de fel rakom megint a kérdést hogyan lehet 15 ló -ból 22-lót csinálni ha kiszedem a folytást ugy lehet?,,
Az az igazság hogy én nem szeretek szerelni! DE ha neked ez akár örömet nyújt akkor tedd! Lehet fogsz rajta valamennyit de a sok kinlódás nem éri meg azt a 20 ezret ettől több nem naon jöhet össze sztem! De szólj ha tévedek!
Háát az attól függ de 260-tól többet nem mert ennyim van:S DE már be vagyok zsongva! Merre laksz amúgy?
A DT nél be van álva a hajtjókar de ien kis köbcentinél nem törik szét a forgatyús ház csak a dugó teteját meg a hengerfejet veri szét egy kicsit a kitörő darabok , de tök mind 1 mert lesz benne új dugó is
Sziasztok!
Valaki nem tudja hogy hol vannak yamaha bontók?
Szügségem lenne egy egy 97-es gyártmányú első kerékagy melletti kn spirál ház burkolatára. Ja és az ehhez tartozó szimeringre.
Segítsetek merre találok bontót?
Köszönöm.
Csiszta nekem van egy 25-ös dt-m rendszámos minden rendben van vele! mennyit szánnál egy ilyen motorra?
ohbakker természetesen nem intel.hu hanem invitel.hu

tehát mégeccer: vodi kukac invitel pont hu

ide kell küldeni az adattábla képet... :)

vodi
www.hasznaltauto.hu van pár rendszámos
Itt az apróban is találtam egy-hét rendszámos dt-t! Nézd meg
Ha törzskönyves a moci akor azt lehet vizsgáztatni vagy nem?
Mert ha már megvan a jogsim A1-re akkor nem akarok kockáztatni azzal hogy papír nélülivel megyek ,nem akarom hogy a drága jogsim oda legyen! Azokkal a mocikkal lehet jól jártál de majd elválik! Olcsó húsnak híg a leve! Lehet olyan bajai vannak hogy az necces. Lehet belül szét omlott a hajtókar és mindent szétütött még a forgattyúsházat is és ha azt is akkor belül is minden oda van akkor meg lehet szidni fogod a motort:D . de sok szerencsét!
Yah értem ! de miért olyan fontos hogy rendszámos legyen ? nekem is most van két mocim ami felújításra vár egyenlőre , egy 25 ös Honda MTX meg egy 80 as Dt 50 ért vettem darabját
motorhibás mind a kettő .
Nem tudja valaki h mennyié hozza ki a pinkmotorstól rendelt cuccokat a GLS szolgálat?
Én nézem az apró hirdetéseket is! A neten is meg az újságot is de ha nincs sehol sem 25-ös rendszámos gép akkor kénytelen vagyok kérdezni!
Aki Motort akar venni annak ajánlom az APRÓHIRDETÉSES újságokat pl : borsodi apró vagy keleti apró vagy ahol éppen lakotok biztos van valami ujság ! Amúgy Motorpiac van Miskolcon a zsarnain minden héten vasárnap !
hali!
kékfeketedt!:

át tudnád küldeni a képet a vodi kukac intel pont hu ra mert a dt125lc.atw.hu már nem elérhető... :(

vodi
Valaki esetleg 125-ös rendszámos dt-t tud ? MErt még mindig nem találtam és elvonási tüneteim vannak! Ha valaki tud szóljon! kössz
hello azt szeretném kérdezni hogy tudtok-e valahol motorpiacot, vásárt vagy ilyesmit ahol azért nem csak egy két motor van.....kössz a válaszokat
hi nem pont ide illik de a Yamaha rd125-ről tud valaki véleményt?

tudnék "olcsón" szerezni
tényleg csak 22 , veszel rá valami sportdobot akkor több is lesz, de akkor többet is eszik
bocs 24 ló -t
na azt szeret ném kérdezi hogy lehet 15 ló- ból 22 csinálni fontos lenne köszike előre is !mert olvastam az egyik srác irta és engem is érdekelne
A kép az rossz! A moci 89-es asszem régebbi mint aképen lévő
Sziasztok! Haverom esett egyet DT-mmel és a hátsó lámpa "kicsit" szétment...

Vki nem tud mondani egy bontónak v vminek számát ahol találok? Nagyon fontos lenne! Elöre is thx

E-mail: jotzika@citromail.hu