csá mindenkinek még nem válaszoltatok rendesen a kérdésemre de fel rakom megint a kérdést hogyan lehet 15 ló -ból 22-lót csinálni ha kiszedem a folytást ugy lehet?,,
Az az igazság hogy én nem szeretek szerelni! DE ha neked ez akár örömet nyújt akkor tedd! Lehet fogsz rajta valamennyit de a sok kinlódás nem éri meg azt a 20 ezret ettől több nem naon jöhet össze sztem! De szólj ha tévedek!
A DT nél be van álva a hajtjókar de ien kis köbcentinél nem törik szét a forgatyús ház csak a dugó teteját meg a hengerfejet veri szét egy kicsit a kitörő darabok , de tök mind 1 mert lesz benne új dugó is
Sziasztok!
Valaki nem tudja hogy hol vannak yamaha bontók?
Szügségem lenne egy egy 97-es gyártmányú első kerékagy melletti kn spirál ház burkolatára. Ja és az ehhez tartozó szimeringre.
Segítsetek merre találok bontót?
Köszönöm.
Mert ha már megvan a jogsim A1-re akkor nem akarok kockáztatni azzal hogy papír nélülivel megyek ,nem akarom hogy a drága jogsim oda legyen! Azokkal a mocikkal lehet jól jártál de majd elválik! Olcsó húsnak híg a leve! Lehet olyan bajai vannak hogy az necces. Lehet belül szét omlott a hajtókar és mindent szétütött még a forgattyúsházat is és ha azt is akkor belül is minden oda van akkor meg lehet szidni fogod a motort:D . de sok szerencsét!
Yah értem ! de miért olyan fontos hogy rendszámos legyen ? nekem is most van két mocim ami felújításra vár egyenlőre , egy 25 ös Honda MTX meg egy 80 as Dt 50 ért vettem darabját
motorhibás mind a kettő .
Aki Motort akar venni annak ajánlom az APRÓHIRDETÉSES újságokat pl : borsodi apró vagy keleti apró vagy ahol éppen lakotok biztos van valami ujság ! Amúgy Motorpiac van Miskolcon a zsarnain minden héten vasárnap !
Valaki nem tudja hogy hol vannak yamaha bontók?
Szügségem lenne egy egy 97-es gyártmányú első kerékagy melletti kn spirál ház burkolatára. Ja és az ehhez tartozó szimeringre.
Segítsetek merre találok bontót?
Köszönöm.
tehát mégeccer: vodi kukac invitel pont hu
ide kell küldeni az adattábla képet... :)
vodi
motorhibás mind a kettő .
kékfeketedt!:
át tudnád küldeni a képet a vodi kukac intel pont hu ra mert a dt125lc.atw.hu már nem elérhető... :(
vodi
tudnék "olcsón" szerezni
Vki nem tud mondani egy bontónak v vminek számát ahol találok? Nagyon fontos lenne! Elöre is thx
E-mail: jotzika@citromail.hu