Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neeeeeeeeeeeeeeeeeee, bejáratósan megtépted a szájját? Te se tudod hogy, hogyan kell bejáratni egy mocit! Ne is várj tőle nagy dobbanást míg nem járatod be, örülj annak hogy nem lett semmi baja a motornak! Még bejáratos, tegyél a benzin mellé egy kis 2t olajat, hogy kevésbé kopjon, ezt tudm javasolni!
bejáratósan ember?
Hallod! Nem szar! Igen minnél elöbb el akarom adni, abban igazad van,de nem azért mert valami baja lenne! Csak már mennék a másik lefoglalózótt KTM-M ért! Ezért akarom eladni, minnél elöbb hogy ki tuggyam pótólni!n SORRY! Ha zavar a hírdetés, ne ólvazsd el, ennyiiiiiiiii!
Hello!

Olvastam a hozzászólásokat, az én Dt 125-öm most esett át szívcserén, még bejáratós van benne 522km de nekem önerőből síkúton csak 100-at megy.. gyári áttétellel... hogyis van ez? Úgy olvastam hogy 120 meg ilyenek
Bocs hogy megszóllak, de ez már szánalmas! Ha így folytatod eeről az oldalról véletlen sem lesz vásárlód! Nem kell milliószor meghirdetni a motorod.átják úgyis ha visszaolvasnak még előző oldalra sem kell menniük! Ez a hirdetési módszer azt jelenti hogy nagyon el akarod adni mert vagy szar vagy akármi! De nem csak itt van meghirdetve hanem elég sok motoros oldalon találkoztam vele. Így a kuytának nem fog kelleni szerintem!
Helloka! Ha valaki akar fasza dt-t venni, keressen fel:06303410603, ja a motor sajna nem rendszámos, 1998-as, 125-ös!
Mennyit érdemes szánni a lánckerekekre és a láncra? (Tapasztalatokat várok)
Sajnos egy láncproblémát követően kitört egy darab a motor azon részéből aminek a hivatalos nevét nem tudom(az ahol a yamaha felirat van és fel vannak tüntetve a sebességi fokozatok,ami alatt az első lánckerék van).Na ezt a részt lehet-e heggeszteni vagy vmi más megoldással megoldani ugyanis a kitört darab megvan.
Előre is kösz
Én úgy gondolkoztam hogy olyan 260-an körül kijöjjön átiratással de egy kis pótlás lehet,csak itt a közelben nincs rendszámos!
Heló Csiszta!
milyen áron szeretnél dt-t venni?
o gyűrűs a neve és olyat vegyél enduroba
Helloka! Van egy 1998-as, 125-ös, szép állapotban lévő dt-m, ELADÓ!
275000ft-irány ár!
Képeket találsz itt!
Mafa1-néven!
Ja akad Hajdú Biharban Dt-s! Derecskén kb 3 vagyis 2 mert egy embernek 2 dt-je van:S ! Én is dt-s lennék de nem találok a közelben eladó rendszámos 125-öst pedig rajta vagyok! DE legközelebb az Pest meg környéke:S
Kösz a hozzászólásokHajdú-bihari DT-sek vannak?
Érdeklődöm, hogy 1990-es DT125-ös alkatrészellátasa okozhat-e gondot?
pontosan nem tudom a láncok nevét vagy fajtáját, de van 7 ezerért amit nekem szarrá nyújtott,de van 15 ezerért ami nagyon fasza!gumigyűrűs vagy mi a neve!valamivel szélesebb mint az olcsób! de asszem gumigyűrűs lánc a neve
pinkmotors.hu
Sziasztok!
Valaki adjon már infót lánc ügyben mert most ment szét.
(milyen árban van mostanság,milyet ajánlatok)
Előre is kösz
Sziasztok.
Vettem egy 125-ös DT a napokban, de nincs rajta fesszabályzó.
Sehol nem találok hozzá.
Tudna valki segiteni? Bontott is jó lenne, csak legyen .....

Előre is köszi :)
hát pedig van, nekem már nincs mert ki lett szedve, de haver 2006-os dt-jébe is volt, igaz, hétul is van!
Elöl 100% h van, csináltam már kipufogot, és abba volt
sztem kipufogóügyileg el vagy picit tévedve... hátul van a gyapot... a rezóban nincs gyapot
Szerintem a zsir ujj 50 es olyan 70-80-90 re képes!deh ez az én véleményem mert nekem a 80 as régim megy olyan 120 at!
Zsír új dt.
Jaja ott láttam! De nem tudom hogy az most belefér az A1-es jogsiba vagy az 200 és már csak Akorl-al lehet vezetni! Nekem úgy lenne jó ha lehetne A1-el:D
Volt belöle,de nemtökmind1 DT/WR....a használtauton.hu láttad?
Mikori dt nek?