Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kérlek titeket, hogy most válaszoljatok.
Helo van egy 80 as dt-m és azt szeretném tudni látattok már -e iet supermotoba? Kössz
Lenne egy kérdésem! Yamaha dt-ből jött ki 200 köbcentis változat? Én eddig úgy tudtam hogy nem de láttam eggyt hírdetve aminél annyit ír! Az nem wr 200? de itt határozottan dt-t ír! Ja és papíros , csak tán nincs ilyen bamba hogy a forgalmiból nem tudja kiolvasni hány köbcentis:S
Helloka!

Szükségem lenne egy baloldali motordeknire a DT-mre. NEm tudnátok hogy honnan tudok beszerezni?
A mocim amugy 2000-es évjárat..de sztem a 1997-es is jó lenne rá.
Sziasztok
Kérlek mondjátok már meg, hogy az 50-es DT supermotonak mennyi a végsebessége?
Helloka! nekem van egy dt-m eladó! Aprilliát ne vegyél, igaz jól megy, de nem bírják addig mint a yamahak, sok ismerősömnek volt már aprilliája, de nem voltak vele megelégedve, meg drága hozzá az alkatrész! Ha strapabíró endurót akarsz venni dt-t vegyél!
Sziasztok!

Vettem egy 18as felnit és az agyat szeretném befüzetni a felnibe és utána centíroztatni. tud valaki segíteni, hogy hol tudok ilyet csináltatni Budapesten?

Előre is köszi :-)
na várj nekem digitális a mérőm akkor mi van? amugy mutatja a fordulatszámost meg mittom miket de pont azt nem
Hi all! Nagy kérdésem/ kérésem lenne! Van két szerintem nagyon si szép motor (a régi ízléstelen színvilágú sportendurókhoz képest) mégpedig a yamaha dt 125(a mostani) és az aprilia mx 125(ezt enduro szettel venném). MIt ajánlotok melyiket vegyem?Az aprilia annyival drágább amennyivel többet tud a blokkja.
Ha valaki leszólja az apriliát az kérem indokolja!Mert sokan mondják h apriliát azt ne és csak azért mert ne... de no indok! PLS help!
Helloka! Mérés szerint, 27-28LE! Nekem a hátsó dobom az egy kawasaki crossmoto kipufogo, az első részből pedig, ahol van a hajlat, ott van salak gyapot ami hangtompintásra szolgál, de a teljesítményből is vissza vesz! A hajlat ahol össze van hegeztve azt vág szétt és vedd ki agyapotot belőle, ne félj nem lesz tőle semmi baja, csak jobban, és tisztábban fog pörögni, hátra meg vegyél valami nyititt dobot!
Ez az új dt-k nél is így van! Haverom 2006-os supermotor dt-jét is így tuningoltuk meg, hát mit mongyak van külömbség!
Helloka! Nézd meg a kilométer óra spiralt, lehet hogy el van kopva, vagy szakadva, és azért mér csak ritkán!
hy most vettem egy 2004. 12. havi 50es dt nagyon jó csak most valamiért szarakszik a km/h mérőm (nem mér vagy nagyon ritkán mutat valamit) valaki ért ehez a részéhez? köszi!
mafa1 milyen erős a te dt-d? Az újakból is ha kiszedem az is lesz 22-23 ló? Jah és hol kell kiszedni a folytást?
sztem se vegyéál 92 előttit
Helloka! Szerintem nem! Haverom TDR-T vett 200000ft, de az 1994-es, ez meg ahogy nézem 1988-90-es lehet, szóval nem! Én adom a 1998-as dt-met 270000ft!
Olyan régi mocit már nem szabad venni!
Hali! Segicség kéne szeretnék mocit venni....és ezt a mocit néztem ki 190be adja oda a csavo.... szerintetek megéri?
Pixu.. kérdezd már meg hogy mennyibe fájan egy 98 as vagy egy 2001 es cr? 125 ös ill 250 es
milyen áron? vagyi tudsz adni vmit h mi mennnyibe fáj?
Tud valaki hátsó lámpaburát 93-as DT-125-re? Mert egy kiscsávó focival lerúgta és elrepedt. Ha van valakinek fölösleges az írjon mert megvenném. Köszi
de, krosszot meg endurokat
nem ismertek vkit aki külföldröl hozz be hasznalt mocikat?o.O
sziasztok hogy kell leszerelni a hatso lampat és indexeket,pontosabban hol kell lekötni?
Szia! Elektronikához én se értek, de ez 100%, hogy aksi baj, vegyél bele egy új aksit, és addig még véletlenül se használd, mert tönkre fog menni a powernek a motorja, és az "ócsó"!
hali,nem tud valaki olyan embert bp környékén aki elég jol vágja a Dt elektronikáját?nem megy a powerszelepem,és nem tudom hogy mi a bajj megvan a Dt könyv amiben levan irva rajzolva minden de nekem az magas,remélem nem csak én vagok ezel igy,és nem tudom h milehet a probléma,mongyuk h nincs aksim?vagyis tönkrement de akor csak nem tesztelne gyujtás ráadáskor nem?
válaszokat elöre is köszönöm.
hali!Nem fognak szolni érte,föleg ha azért tip top a motor szoval lámpa hejzetjelzö féklámpa stb van rajta én Bp-n a2.kerületben ahol azért sok a rendör használok egy 125ös dt-t 50es papirokal a blokbol még érdemes kiütni hogy 125.
amugy nagyon nemvágják...tölem is kérdezték amikor egy haveromal álitotak meg akinek valoban 50es a motorja hogy ez miért ilyen nagy,mondom mert régi,az övé meg ujj.(az átlag nem tudja szerintem,vagy csak leszarják?!?!...)ja ja oké!enyit mondott. szal nyugot szivel használd!