Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello dt80 '93-mas hoz keresek hőgombát ,vagy meg tudjátok nekem mondani menyibe kerülhet és hol tudom beszerezni?
meg a blokkba hány csaspágy van? most akarom felujitani
Én se adnék 125-ösért többet Az enyém 260-ért volt hirdetve.
Átírás az 30 ezer forint, biztosítás ugye bónusz függő, nekem apum nevén van, így a legkevesebb a díja.
A motort fél évig kerestem (ősztől, most márciusig) így sikerült kifognom, első hátsó gumit kellett cserélni, meg néhány apróságot beállítgatni, kicsit el volt hanyagolva. Egyébként azóta is költségmentes, minden rendbe van rajta.
Én a helyedben, már nem vennék most motort, hanem megvárnám a tavaszt, mert télen akarják az emberek eladni, ilyenkor mindenki motorozik még vele.
hogy lopott-e
alvázszámmal becammogtok a helyi márkakereskedésbe és 2perc alatt megmondják
enyébe sincs bene az évjárat ,se váznyak,se felni,sehol ....
Csizma
Páncél
És a többi!
Hidd el hogy ott van az rajta...máshol meg nincsen!
Sziaztok! Volt egy kérdésem hogy hol tudom megnéézni a dt125 ösömnek az évjáratát hova van beirva stb , se a kormányalatt a kis táblán nem volt se a felnibe légyszi valaki aki biztosra tudja hogy holvan beleirva az irjon KÖSZZ
oksa,semmi baj ugy látszik mind2-nek későn van már
Újból elolvasva tényleg későn volt, én értettem félre a dolgot :)
Hello!
Bocsi, lehet nekem van már késő és nem vág az agyam, de nem értem az irásodat Érdekelnek a blokk felek?
Sorry csak húzós napom volt
jó, de mi is a lényege annak hogy merre is áll?
Ott a pont!
nekem a lánc dobozán is rajta volt, hogy ha felül van a petent , akkor a nyitott részének hátul kell lennie
Köszi, én is gondolkoztam ezen már hogy ne érjen bele semmibe!
Köszi, hát nem tudom miért van pont fordítva, de egyben akkora szerencse is hogy pont 3 Dt-n így van, vagyis balszerencse, de amúgy nagyon durva extrém körülmények között sem történt semmi!
Akkor azon a három Dt-n rosszul van
Ennek az egész dolognak az a lényege,hogy ne a forgás irány felé nézzen a nyitott fele,mert,ha a lánc odaér valamihez akkor könnyen leoldhatja a patentszemet.
Nem hinném, hogy ez típusonkén eltérő lehetne.
nem véletlen, hogy Iván a beépítés után centríroz.
(igen nem centír, hanem centrír:)
A nyitott résznek a lánc haladási irányával ellentétes oldalon kell lennie. Szóval a felül van a láncon akkor a motor hátulja felé.
Mármint úgy láttam 3 Dt-n ahogy írtam fentebb(előzőben)! A zöld rész (nyitott) megy a forgási irány fele!
Bocsi hogy ENNYIRE egyszerű kérdéssel jövök! Dt 125-ömön (1998 és 2002) meg tesómén és más motorokon a patentszem nyitott vége (zöld) forgási irány fele megy! Van Xt 125-öm is (2005) az viszont fordítva és a Ttr 250-esünkön is! Láttam Sv 650-en is ugyanúgy mint az Xt-n és a TTR-en! Mindenhol még a kreszben is meg amúgy is mindenki úgy mondja ahogy a Dt-n van! Akkor most mi is van?

Eddig 2 fórumon kérdeztem és ahogy az Xt-n TTR-en meg Sv-n meg a többi ahogy van azt mondták úgy van! Na de mivel 3 Dt-n is így láttam, légyszi ti segítsetek! Megőrülök ha úgy van ahogy fentebb írtam
-Csapágyhegesztés--------MOST MIVAN?
Ja, laza alsó csap esetén igen.
Mucsaröcsögén frankón meg is pontozzák hegesztővel az ilyet. :)
Én nekem meg még a babettám is azért nem épül, mert az alsó csap még nincs kész, hőkezelős ember betegszabin van. Egyedit kellett bele köszörülni.
Amúgy menet közben el tudnak mozogni a sonkák?