sziasztok srácok! ha valakinek alkatrészre van szüksége, bármilyen(cross,enduro,túra motorhoz) vagy ruhára van szüksége...felszerelésre, az az adatlapomon található hirdetést nézze meg! üdv mindenkinek! http://www.kepesmotor.hu/motor...
Hali.
Azt akarom megkérdezni tőletek hogy egy 2003-as 125 ös Yz nek a kipuffrendszere rámenne az én Dt re? Ahogy néztem majdnem ugyanolyan a felfogatása hiszugyanolyan évjárat.
Ha öntvény akor rizikos és kurva drága hozá a pálca meg speciálisann kel egyszer apék hegeszteték fpnpkének a motorcsoanak lbokott de sokba került az anyag hozzá:D :D sztem vegyél egyetboltba egy utángyártottatt:)
Gyújtásráadáskor be tud csekkolni de menetközben kb olyan 8-ezres fordulatnál kez el dadogni.Olyan mint ha ki akarna fogyni a benzin.1 másodpercig húz 1 másodpercig visszaránt és ezt csinálja egyfolytában..így a végsebessége is csak 90 lett.ezelőtt nem volt semmi baja a powernek.de nem tudom hogy most azzal van e a baj.fogalmam sincs hogy mit csináljak vele.Mert láttam ez előbb 1 cagiva mito-s videót és azt írta hozzá a , hogy az övé fordulaton dadog a nagy fúvóka miatt.hogy ennek is az e a baja. fogalmam sincs .Tegnap mikor szétszedtem a karbit én nem nagyon tudtam kinézni hogy a főfúvóka hányas lehet .3 jegyű volt az 1. az 2-es a 2. szám az 1-es és volt még egy 0-hoz hasonlo de nem nulla volt hanem egy négyzet benne egy ponttal.Lehet hogy 210-es de szerintem az már nagyon nagy főfúvókának
Még mindig vannak eladó alkatrészeim, gondoltam frissítem a hirdetést, csináltam új képeket, leírom mik vannak még :
Blokkból :
lendkerék, főtengely (hibátlan, de a hajtókar cserére szorul), kuplung oldali dekli,
Egyéb :
komplett váz, első fékbowden, hűtő, hűtőidom, lábtartók, fékpedál(hátsó) :),
láncvédő, blokvédő(haspáncél), csomagtartó(hozzátartozó idom), első teleszkóppár, központi teló, hátsó keréktengely(láncfeszítők is), kormány befogó, első sárvédő, tank
kb ennyi van lehet még van 1-2 apróság amit nem írtam úgyhogy lehet érdeklődni
Multkor asszem ti beszéltétek meg, hogy a hengerbe a csapszeget hogyan kel bele rakni, meg nem szabad elfordulnia...nem de? A helyzet az, hogy a zsír új dugómba a csapszeg szépen belecsúszik...kalapálni nem is kell!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Azt akarom megkérdezni tőletek hogy egy 2003-as 125 ös Yz nek a kipuffrendszere rámenne az én Dt re? Ahogy néztem majdnem ugyanolyan a felfogatása hiszugyanolyan évjárat.
Ennyi az egész.
Ha valaki ért a balansz-tengely jelre rakásához, kérem jelezze!
Vagy aki ért hozzá leírhatná, hogy mi a lényeg.
köszönöm
A balansz fogaskereke egy C betűvel van megjelölve, a kisfogaskerék X-el, ahogy a képen is látszik.
Mobil : 06303462198
E-mail : gabi910617@freemail.hu (ez az MSN-em is)...
Még mindig vannak eladó alkatrészeim, gondoltam frissítem a hirdetést, csináltam új képeket, leírom mik vannak még :
Blokkból :
lendkerék, főtengely (hibátlan, de a hajtókar cserére szorul), kuplung oldali dekli,
Egyéb :
komplett váz, első fékbowden, hűtő, hűtőidom, lábtartók, fékpedál(hátsó) :),
láncvédő, blokvédő(haspáncél), csomagtartó(hozzátartozó idom), első teleszkóppár, központi teló, hátsó keréktengely(láncfeszítők is), kormány befogó, első sárvédő, tank
kb ennyi van lehet még van 1-2 apróság amit nem írtam úgyhogy lehet érdeklődni
Postázni tudom 2 féle módon :
1. utánvétel
2. postai rózsaszíncsekkes befizetés után
Ha volt oylan, aki azt mondta, hogy annak nem illene szorulnia akkor az én voltam:)
Amúgy meg, kalapálhatod akkor is, ha bemegy a csapszeg simán, kérdés mi a cél, ha a hajtórudat kavánod elgörbíteni, akkor jobb móccer nincs is:)
másik meg nem volt ma fuvar...belestem ide
http://sportmotor.hu/motoros_v...
... most sírjak vagy nevessek rajta?
utóbbi