Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy kerdesem lenne :az evjarat rajta van-e a vazon honnan lehet tudni hogy a motor milyen kiadas?
Helloka! Hát arra hogy mennyit eszik, az attol függ hogy ki mennyire huzza neki a gázt, bevallom én soha nem néztem hogy mennyit eszik! 150km- el lehet menni egy tank benzinnel! Az 50-es megoldás pedig, kell írni egy 50 adásvételit, és kell a motorra venni 50-matricákat, és rá kel ragaztani a 125-ös feliratra! Nekem mióta megvan a motor soha nem szoltak a motor miatt!
Mafa1 az érdekelne engem hogy menyibe adnád el menyi lenne a vége és hogy költséges e a 125-ős dt menyit eszik meg ilyesmi ja és hogy tudnánk megoldani hogy 50-es papirokkal lehessen vezetni mondjuk én attol félek hogy a rendőrők rőgtőn kiszúrják hogy 125-ős előre is köszi!
keresek yamaha dt 80 -ra sportdobot ha tudtok akkor kuldjetek erre az e-mail cimre:djzoli0014@citromail.hu
Hellóka! Nem tudom mennyi idős vagy, meg hogy mennyire tudsz motorozni?! De szerintem ne vegyél 80-as dt-t mert azt hamar kinövöd, azt nem szabad venni, nem azért mert nem jó, de azzal nem lehet izgalmassan jól motorozni! Nekem volt de nem jött be, vettem egy 125-ös dt-t na azzal már lehet motorozni! Nekem ráadásúl el is ado a dt-m, 125-ös, 1998-as, és megoldható az 50-es pappír! Érdekel keress fel!
Szevasz!
Átlküldenéd a matricát, hogy ráírva a saját adataimat én is kinyomtathassam?
Hogy oldottad meg a vízállóságát?
Ha megadnád az 50Dt matricát kivel csináltattad, én is rendelnék egyet!
info@tonkoly.hu
Helo véleményeket szeretnék kérni hogy mit gondoltok a Yamaha DT 80-ról mert olyan motorba gondolkodom meg hogy menyit eszik kb ja meg hogy más kipufogot lehet e rá tenni meg még aszt szeretném megtudni hogy meg e lehet oldani hogy egy 125-ős DT lehessen vezetni 50-es papirokkal előre is kőszőnőm!
Szevasztok!
Használt motor vásárlásakor (DT125 1998) hogyan lehet leellenőrizni, hogy megy e az olajpumpa?
nem is veszek
egy crossositott dt-nek lehet valamilyen hatranya?duplahutossre szerelve,erositett futomu atalakitas stb
Helloka! Látom dt-t akarsz vársárólni, nekem van egy szép állapotban lévő 1998-as!
Ez már folytatlan, így vettem!
Nem kell félni ez nem azt jelenz hogy szét van hajtva!Motorikussan nagyon jó, tényleg szavam nem lehet! A motor kölcség mentes, nem kell rá költeni, újj fékpofák vannak, új lánc, lánckerék, és olyan 19000km van benne, ebböl én 8000tettem bele, ha érdekel ker4ess fel, és elmondok róla mindent!
Flex
Szaisztok! Tudom h unalmas kérdés, de én megés megkérdezném h hol vannak folytások a dt 125 ben és hogyan lehet azokat madj idővel kiszedni.Ugyanis msot tervezem 1 neka vételét és szerintem pár hónap alatt kijátszom a 15 lovat.Folytatlanul elvileg 22-23 ló.Azt tudom h a kipufogóban van 1 folytás de h azt hogyan kell kiszedni azt már nem.please help
télleg a Dt 125 nek mekkora az alapdugó mérete ? :D mer az mtx be 58 as dugó van nekem
Neis vegyél mondgyuk a DT m az faxa igaz hogy hajtottam (szét is ment a hajtókar) de megcsináltam és útgy adtam el 100 ért

Most az MTX et bütykölöm majd meg hogy menyen aztán adom el azt is
flexel
Sziasztok!
Nem tudjátok hogy hogy kell szétszedni egy DT 50-esnek a villáját?
Elölre is köszi!
na,tőled se veszek motort
hát,azé nemtom mien nyúzás az,ahol csak 6ot eszik 100on én nem is merem kiszámolni,menyit eszik 100on az enyém de hát ezt nem is anyira km be lehet mérni,h crossozunk a méteres sárba...
Helloka! Nem így vettem, kawasaki crossmotor kipufogo van rajta, azért hogy egyel kevesebb fojtás legyen benne, sokat számított, sokkal jobb mint ha a gyári kipufogo, sokkal jobban pörög, és sokkal hamarabb pörgi ki magát, nem mintha annyira hajtottam volna!
Hy!
Szép vas! Ha jól nézem nem gyári kidörrentő van rajta? Magad csináltad? v honnan van?
Én vasam is 5lityo körül eszik 100km-en. De ha nagyon tépem akkor 8 is bevág 80km-en
a gyari adat szerint legalabbis 1 liter/20km,folytassal
Thx Pixu
Hát nemttom nektek hogy eszik ien keveset dt mert nekem a 80 as evett 8 litert ,igaz elég kemény tempóba (és nem szar a blokk vagy a kompreszió:D)