Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

normál tempóbna a dt 5 körül eszik,ez alatt nem hiszem, de ha nagyon nyúzva van akkor 6 körül! nekem egyszer 2 személlyel "nyúzva" 150km alatt 8 liter!akkor számold ki h mennyi
ha kicsi fogyasztású gépet akarsz akkor vegyél 4 ütemű 125öst! van olyan ami 2,5 littyót max 4et eszik meg!
5körül
Üdv!Szeretnék egy kis információt kérni.Most állok motorvásárlás előtt,és egy TDR125 a választásom,96-os évjárat,elektromos power szelepes.Tudom,hogy sok közös van a DT-vel.Mégis milyen motorok?Visszaolvastam a fórumot,de nem találtam a fogyasztásról leírást,mégis,ha aszfalton normál tempóban túrázok vele,mennyi lehet a fogyasztása?A válaszokat előre is köszi.
www.nagyvas.hu ---- lánckereket itt találsz
Ez a Moci télleg naon faxán néz ki simán megéri az árát

Én ma vettem pont egy Honda MTX 125 ös mocit 50 ért jó állapotba van csak kell rá egy két dolog

Nem tud valaki olyan alkatrészboltot ami a neten is fentvan és olcsó ? mert kéne dugót vennem meg lánckereket

Pls irjatok nekem pár címet ha tudtok
Helloka! Van egy yamaha dt-125, szép, jó állapotban, motorikussan erős, és nagyon jól megy!
Szeretném eladni, nagyobb motor vételezése miatt!
A motor külsőleg szép, de vannak aprób karcok, hibák rajta!
Mióta megvolt, nagyon megvoltam vele elégedve, szerintem 125-ős kategóriába a dt- a leg jóbb, és a leg strapabírobb endúró, soha nem hagyott csereb, csak jót mondhatok róla!
A motort 280-265 ezer Ft-között hírdetem! Érdeklődni: 06303410603-lehet!
Csá mindenki!
Lenne egy kérdésem: Hogy sztetek mijen cross sárvédöt kéne ráalakiítani a dt-re , akinek ojan van annak honnana van?
és a "folytásokat" hol és hogyan lehet kiszedni illetve milyen idő múltán,mert a garancia gondolom elmegy ha kiszedem. Egy normális kipufogó is kiéne rá sztem, mert ez a kis kunkordi valami ott a dob végén elég...
a kékre kéne egy supermoto sárvédő. bántó rajta ez az összenyírt anyósnyelv
tiszteletem! kicsit nézelődtem a hasznaltmotor.hu-n és találtam egy két csemegét
csrélsz egy rezocsövet, aztan lesz az 30 is szerintem
Hi all! Új dt 125 öt néznék! 2 ütemű változatot! Mik a tapasztalatok vele? folytást kiszedve hány ló ? mert gyárilag 15
boveben irja a motorrol evjarat stb es hol tekinteheto meg
ime gye jo cim ahol megnezhetsz egy ket gyari adatot a kulombozo evjaratu dt-rol www.motorcyclespecs.co.za itt egy 93 dt 26 hp irnak ami gondolom az angol loero rovidites(horse power)
halli mindenkinek!nem érdekelné valakit ez a dt?ára:150000,blokkja teljesen fel van újítva.ha valakit érdekel az irjon ide vagy az e-mail címemre:kissghonda@citromail.hu
Valaki kereset fékmunkahengert! Itt hátha lesz
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
JA és csinálj képeket a motor többi részéröl is ha készen lessz.
Baba a gép.
Nah ittvanak a képek,sorry csak lekellet kicsinyiteni öket.

Véleményt kérnék,a motorrol,még nincs 100%osan késsz blok,fötengej csapágy,szimering cserén illetve a henger ujjra furásom.
még hiányzik az ujj kormány,meg egy értelmes külsö elörre.
helló!

Hanyas évjáratú a Dt-d
sorry a képet v miért nem töltifel...probálkozom
Véleményt kérnék,a motorrol,még nincs 100%osan késsz blok,fötengej csapágy,szimering cserén illetve a henger ujjra furásom.
még hiányzik az ujj kormány,meg egy értelmes külsö elörre.
Raktam fel Videót! A Házi kidörrentőmről unatkoztam:D kuksoljátok majd meg a hangját és írjatok!
Power of Dt néven lesz fent!
Köszi pixu:D most tényleg lol voltam