normál tempóbna a dt 5 körül eszik,ez alatt nem hiszem, de ha nagyon nyúzva van akkor 6 körül! nekem egyszer 2 személlyel "nyúzva" 150km alatt 8 liter!akkor számold ki h mennyi
ha kicsi fogyasztású gépet akarsz akkor vegyél 4 ütemű 125öst! van olyan ami 2,5 littyót max 4et eszik meg!
Üdv!Szeretnék egy kis információt kérni.Most állok motorvásárlás előtt,és egy TDR125 a választásom,96-os évjárat,elektromos power szelepes.Tudom,hogy sok közös van a DT-vel.Mégis milyen motorok?Visszaolvastam a fórumot,de nem találtam a fogyasztásról leírást,mégis,ha aszfalton normál tempóban túrázok vele,mennyi lehet a fogyasztása?A válaszokat előre is köszi.
Helloka! Van egy yamaha dt-125, szép, jó állapotban, motorikussan erős, és nagyon jól megy!
Szeretném eladni, nagyobb motor vételezése miatt!
A motor külsőleg szép, de vannak aprób karcok, hibák rajta!
Mióta megvolt, nagyon megvoltam vele elégedve, szerintem 125-ős kategóriába a dt- a leg jóbb, és a leg strapabírobb endúró, soha nem hagyott csereb, csak jót mondhatok róla!
A motort 280-265 ezer Ft-között hírdetem! Érdeklődni: 06303410603-lehet!
és a "folytásokat" hol és hogyan lehet kiszedni illetve milyen idő múltán,mert a garancia gondolom elmegy ha kiszedem. Egy normális kipufogó is kiéne rá sztem, mert ez a kis kunkordi valami ott a dob végén elég...
ime gye jo cim ahol megnezhetsz egy ket gyari adatot a kulombozo evjaratu dt-rol www.motorcyclespecs.co.za itt egy 93 dt 26 hp irnak ami gondolom az angol loero rovidites(horse power)
halli mindenkinek!nem érdekelné valakit ez a dt?ára:150000,blokkja teljesen fel van újítva.ha valakit érdekel az irjon ide vagy az e-mail címemre:kissghonda@citromail.hu
Nah ittvanak a képek,sorry csak lekellet kicsinyiteni öket.
Véleményt kérnék,a motorrol,még nincs 100%osan késsz blok,fötengej csapágy,szimering cserén illetve a henger ujjra furásom.
még hiányzik az ujj kormány,meg egy értelmes külsö elörre.
Véleményt kérnék,a motorrol,még nincs 100%osan késsz blok,fötengej csapágy,szimering cserén illetve a henger ujjra furásom.
még hiányzik az ujj kormány,meg egy értelmes külsö elörre.
ha kicsi fogyasztású gépet akarsz akkor vegyél 4 ütemű 125öst! van olyan ami 2,5 littyót max 4et eszik meg!