Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem. Akkor bocs.
Én kiszálltam a veszekedésből. A fórum nem erre való srácok! Akinek nem tetszik, ne nézzen fel.
Üdv
Ezt nem rád értettem! Hanem arra a Derbis szarra, hogy ha ő nem rajlana más fórumba akkor nem fikáznák az egész gyereket meg a motorját.
Nem szóltam le a DT-det. Sőt, egyszer sem szóltam le a YAMAHA motorokat. Olvass vissza pajtás. Régebben nekem is volt DT-m, még akkor kezdtem el ide felnézegetni a fórumba. Sajnálom, h zavarlak.
Juuj, ezt nem az Én írásomra írtam!

Mumi-DT nagyon el van tűnve!? Biztos sütteti a fejit a napon!
Ja!
Normális fórum? Hát te magad vagy röhejes akor miről beszélünk? Segg
Ne majmozzál
Megnéznélek Én egy réten mit mutatnál Lehet lógó orral kullognál el,megaláznának cseppet a gyerekek.Ne nézz le senkit,ezt jegyezd meg Te küzdősportos
Jaja... Mert én se mondom azt, hogy a saját pénzemből vettem a DT-t, mert nyílván adtak bele anyámék...de nem 500 ezerért vettem, meg nem rajlok vele minden fórumon meg nem megyek be a KÖTÖMÖ fórumba fikázni a népet mert nyilván lefikkantanák a DT-met... stb..........
Tulajdonképpen neked Yamaha DT-d van? Vagy ez a senda fórum? Am néztem az onboard "pálya"videódat. Nagyon fasza! 3.-ban gyök 2-vel +-1 a 245.-en, sík réten egy ösvényen. Nagy álmom, hogy a nyomdokaidba léphessek. Csak nem tudom, hogy jussak oda vissza :S
sziasztok a (80)dt-m nem rég lett felújítva gyári YAMAHA dugó dzettet kapor és már nem bejáratos és errős
az lenne a kérdésem egy kicsit nagyobb karbit nem írna el? vagy fulladna
amúgy gyárilag 19-es karbi van rajta?
mindent meghalgatok
előre is ksözi
ki ez a 3 majom?
dejó hogy ennyi szabadidejük van ...
sziasztok!van eladó cross ruházatom : gyatya,mez,sisak, páncél, ha vlakait érdekel akkor vegyen fel msn-re:cpali1@freemail.hu és akkor küldök át róla képet! előre is köszi!:)
szerinted, ha ezek a cuccok vannak benne, miért 200-ért adja? Amikor a gyárikat többért lehet eladni? Talán mert szétment?
Hát igen. Tisztelet a kivételnek. Én spec 3 műszakban nyomatom a melót állandóan, hogy legyen mit kipacsálni a tankból... És sajnos sokan vannak, akiknek az ősei megveszik, aztán viszontlátás.. pfff.. szánalmas
Te milyen napiszar szökevény vagy? Meg mi a faszt keresel itt? Örülsz neki, hogy elüldözöd a normális Embereket egy normális fórumból? Vannak neked való fórum pl 50 es tuning meg az ilyen szarok....Azért irtam ezt mert ott van az hogy megvesznek minden mert a pénz nem számít mert szol anyucinak meg apucinak mint a Te esetedben....tisztelet a KIVÉTELNEK !
Potyára meghuzzam?
Én meg a fas.omat
Milyen Emberek vannak itt? Eddig sose volt semmi vita....újoncok!(Én is az vok de meghúzom magamat )
Én is így gondoltam
NE OFFOLJUNK! Felesleges egymás vérét szívni. Azt elismerem, nem néztem meg az adatlapod, mielőtt írtam a választ. Ez ok.
Az nem ok, hogy utasítasz, h mit hova írjak. Egyáltalán nem ok.
Na, viszont most komolyan, ez az utolsó hozzászólás, amit hozzád intéztem. Részemről lezárva. Maradjunk meg kulturáltabb szinten.
Jó,hogy téged sokan ismernek,mert engem senki
Akkor ezen túl vagyunk!
Részemről lezártnak tekintem a beszélgetést veled.
Maradok tisztelettel.
ÜDv
Apád lehetnék,Te" takonypóc" Ne kisfiamozzál