Nem szóltam le a DT-det. Sőt, egyszer sem szóltam le a YAMAHA motorokat. Olvass vissza pajtás. Régebben nekem is volt DT-m, még akkor kezdtem el ide felnézegetni a fórumba. Sajnálom, h zavarlak.
Jaja... Mert én se mondom azt, hogy a saját pénzemből vettem a DT-t, mert nyílván adtak bele anyámék...de nem 500 ezerért vettem, meg nem rajlok vele minden fórumon meg nem megyek be a KÖTÖMÖ fórumba fikázni a népet mert nyilván lefikkantanák a DT-met... stb..........
Tulajdonképpen neked Yamaha DT-d van? Vagy ez a senda fórum? Am néztem az onboard "pálya"videódat. Nagyon fasza! 3.-ban gyök 2-vel +-1 a 245.-en, sík réten egy ösvényen. Nagy álmom, hogy a nyomdokaidba léphessek. Csak nem tudom, hogy jussak oda vissza :S
sziasztok a (80)dt-m nem rég lett felújítva gyári YAMAHA dugó dzettet kapor és már nem bejáratos és errős
az lenne a kérdésem egy kicsit nagyobb karbit nem írna el? vagy fulladna
amúgy gyárilag 19-es karbi van rajta?
mindent meghalgatok
előre is ksözi
sziasztok!van eladó cross ruházatom : gyatya,mez,sisak, páncél, ha vlakait érdekel akkor vegyen fel msn-re:cpali1@freemail.hu és akkor küldök át róla képet! előre is köszi!:)
Hát igen. Tisztelet a kivételnek. Én spec 3 műszakban nyomatom a melót állandóan, hogy legyen mit kipacsálni a tankból... És sajnos sokan vannak, akiknek az ősei megveszik, aztán viszontlátás.. pfff.. szánalmas
Te milyen napiszar szökevény vagy? Meg mi a faszt keresel itt? Örülsz neki, hogy elüldözöd a normális Embereket egy normális fórumból? Vannak neked való fórum pl 50 es tuning meg az ilyen szarok....Azért irtam ezt mert ott van az hogy megvesznek minden mert a pénz nem számít mert szol anyucinak meg apucinak mint a Te esetedben....tisztelet a KIVÉTELNEK !
NE OFFOLJUNK! Felesleges egymás vérét szívni. Azt elismerem, nem néztem meg az adatlapod, mielőtt írtam a választ. Ez ok.
Az nem ok, hogy utasítasz, h mit hova írjak. Egyáltalán nem ok.
Na, viszont most komolyan, ez az utolsó hozzászólás, amit hozzád intéztem. Részemről lezárva. Maradjunk meg kulturáltabb szinten.
Én kiszálltam a veszekedésből. A fórum nem erre való srácok! Akinek nem tetszik, ne nézzen fel.
Üdv