Csak ne 4T motor olajat mert az megint más
Szóval ez sem mind1
Nekem ATF olaj van benne teljesen jó, mindegyik haver, meg szerelő is mondta hogy az jó bele
Csak ne ilyet rakjál bele
Hajtóműolaj: Magas felületi terhelésű fogaskerékhajtásoknál használják, és csak ott ahol nincs olajfürdős kuplung.
Bár nyáron még használható a hajtóműolaj, de télen rossz lesz a váltód amig nem melegszik be rendesen, mert összetapadnak a kuplunglamellák.
Váltóóolaj:
Ezeket direkt 2T váltókba fejlesztették ki. Bár szerintem fölösleges annyi pénzt kiadni értük, nem lesz tőle sokkal jobb a váltó.
Motorolaj
Ilyet tegyél a váltóba:
Vagy MOTORKERÉKPÁRBA való motorolajat, itt mindegy hogy szintetikus-e vagy sem, csak olajfürdős kuplunghoz való legyen.
A hajtómű olaj szerintem munkagépekbe való
A váltó olaj saját olajteknőjű váltóba való, szóval hogy nincs egyben a motorral a váltó mint az autóknál
A motor olaj meg egyértelműen a motorba való
Szerintem, de lehet ökörség
A 10W-40 az félszintetikus kocsiba való olaj, amely olyan adalékokat tartalmaz amitől megcsúszhat az olajfürdős kuplung.
A 15W-40 az ásványi az jó bele.
Elmentem venni olajat a blokkba egy autós boltba. Mondom veszek 10W40-t azt tökéletes lesz bele...erre mondja az ipse, hogy neki csak kocsiba van 10W40-e és az nem jó motorba! Miért is?
Pontosan! Én egész nap a fórumot nézem, mert motorozni még nem tudok meg unatkozom egész nap! De keddtől a gép közelébe se megyek mert életre kel az erőőőőőőőőőőőőőőműűűűűűűűűű!
persze,mindenki egész nap a fórumot lesi...
engem spec. nem érdekelne,ha iszlám lenne a motor(roma ne legyen,kilopja nekem az álúmínyiumot )csak menjen a motor ahogy kell,ne hulljon szét 400km után
másik meg meglett,mitől trutyis a kiegyenlítő.....hát nem olajat töltött bele valami fasz? hűtő tiszta szerencsére...vagy nemlett megtakarítva előzőleg
Láttad az én lámpámat?
na azt 2x2 gumis gyorsrögzítő fogja....2 a villaszárra megy,2 a kormányra,jól meghúzod oszt' jónapot
de láttam u.olyant mint wency-nek van,csak nem wr,hanem univerzális
Szóval ez sem mind1
Nekem ATF olaj van benne teljesen jó, mindegyik haver, meg szerelő is mondta hogy az jó bele
Csak ne ilyet rakjál bele
Bár nyáron még használható a hajtóműolaj, de télen rossz lesz a váltód amig nem melegszik be rendesen, mert összetapadnak a kuplunglamellák.
Váltóóolaj:
Ezeket direkt 2T váltókba fejlesztették ki. Bár szerintem fölösleges annyi pénzt kiadni értük, nem lesz tőle sokkal jobb a váltó.
Motorolaj
Ilyet tegyél a váltóba:
Vagy MOTORKERÉKPÁRBA való motorolajat, itt mindegy hogy szintetikus-e vagy sem, csak olajfürdős kuplunghoz való legyen.
Vagy autóba való 15W-40-es ásványi motorolajat.
A váltó olaj saját olajteknőjű váltóba való, szóval hogy nincs egyben a motorral a váltó mint az autóknál
A motor olaj meg egyértelműen a motorba való
Szerintem, de lehet ökörség
A 15W-40 az sima motorolaj.
A 15W-40 az ásványi az jó bele.
persze,mindenki egész nap a fórumot lesi...
engem spec. nem érdekelne,ha iszlám lenne a motor(roma ne legyen,kilopja nekem az álúmínyiumot )csak menjen a motor ahogy kell,ne hulljon szét 400km után
másik meg meglett,mitől trutyis a kiegyenlítő.....hát nem olajat töltött bele valami fasz? hűtő tiszta szerencsére...vagy nemlett megtakarítva előzőleg
na azt 2x2 gumis gyorsrögzítő fogja....2 a villaszárra megy,2 a kormányra,jól meghúzod oszt' jónapot
de láttam u.olyant mint wency-nek van,csak nem wr,hanem univerzális
-Kit, nyisd ki az ajtót!
-Anyád Michael, van kezed!