Hát ha 18-askerekekkel csinálnád meg akkor annyira talán nem...Mert a hátsó az maradhatna és csak előre kéne szerezned valami 18 as kereket. Meg vennél gummákat.
Ezt Danielbalck-től vetted nem? Becsüld meg! És ha belekezdesz a supermotoba, akkor részletezzél mindent. Írd be a fórum keresőbe, hogy slim és keresd meg az adatlapját. Ő csinált SM et a 80-asából. Elől 18-as kerék volt.
szép jó estét emberek
a kérdésem a következő hogy lesz hátsó féked?
ha veszel hátra komplett olajos féket az kb 10.000 plusz minimum + a hátsó villához jó lesz az olajosnak féknyereg? mert gyáilag dobfékes monyuk láttam már dobfékes sm-et de amúgy szép lesz/lett csak a sárga teló védő müanyagot cseréld le.
valóban fordítva van, annyit szedtem szét, és raktam össze egy nap, hogy elnéztem a végére már:D:D:D megesik:D legalább már tudom mivel kezdek holnap:D aztán kormánycsapágy akarom meglesni, mert elég kotyogós :S
Csörgőkígyó lett a DT-ből :D Főtengő, csapágyak tökéletesek, viszont a 2400Ft-os dugószett a szükséges fúrás nélkül összerakott hengerrel már komoly. Ciripel és nem is úgy megy, mint ahogy kéne. De 10 ezer alatt kijött a működőképes motor. Fizetés után veszek jóféle dugót és kap egy fúrást. Meg az első kerékkel kellene kezdeni valamit.
mert megtakarítgattam meg minden
a kérdésem a következő hogy lesz hátsó féked?
ha veszel hátra komplett olajos féket az kb 10.000 plusz minimum + a hátsó villához jó lesz az olajosnak féknyereg? mert gyáilag dobfékes monyuk láttam már dobfékes sm-et de amúgy szép lesz/lett csak a sárga teló védő müanyagot cseréld le.
ha megy,akkor én is belevágok az SM projectbe
elektronika most a régi,amit vettem az 10percet bírt...
viszont nagyobb baj,hogy trutyis a hűtő,ill a kiegyenlítő
a magasság annak a 70%-a: azaz 84mm
Elöl 100/80 van:100mm széles a
magasság annak a 80%-a: azaz 80mm
Képen is így látszik?
Vagy csak nekem tűnik fordítva?
Mint egy Derbi Senda.....
Gondoltam rá, hogy emelni kéne, meglesem majd mennyit tudok még rajt állítani! Köszi a tanácsot!