Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van power mocim is
ha esetlg kell
szia
tegnap jött egy dt azon rajtvan
de nem tudom h mien
de ezen 3 tekercses gyujtás van
de megnézem
h milyen állapotban van
Még mindig szar?
Épp most néztem, hogy MZ felni jó lenne csak akkor is átkéne fűzetni. Én meg már nem akarok költeni a dötömre márt már vagy 200 ezrembe van...
Ajánlom is neki ,hogy vigyázzon rá xD Amúgy én terveztem ténleg, hogy supermotosítom a dt-t, a hátsó 180 as kerék maradt volna és van ithon egy másik 18 az felnim és 1500 ft ért befűzték volna annak a 18 as felninek a ráfját a dt-m első tárcsás agyába, csak guma kellene rá, de végül halasztottam az ötletet mert akk az óra sem úgy mérne ahogy kéne... Így a dt-m 18 as felnikkel lett volna, persze tudom hogy az sm ek azok 17 esek de úgy is fasza lett volna de gumára nem futotta :-D Mindenesetre megvan még az a rieju rr 50 kerék tárcsával, ha kellene vkinek :-D
3PA CDI kéne nekem még mindíg
Estére csinálok egy képet meg akkor mondok egy árat is
Szia
Mondj egy árat, meg mutass róla képet
Hello rendszergazda!
Látom szerszámos dobozt keresel. Mennyit adnál érte, mert nekem lenne egy.
Szétszedtem a power motort de semmit nem észleltem.Viszonyitottam a rosszhoz hátha valami rosszul van de nem
Az eső már 2 napja folyamatosan esik, gondoltam megyek egy kört hátha az akksi alacsony töltése miatt szar dehát igy...
DT 125 motorikus és elektronikus alkatrészek eladók
30 512 9874
Elvittem esztergáltatni a fogaskerekemet /berúgó/, mert már meguntam, hogy a bronz persely mindig kikopott...vettem bele csapágyat azt az lesz belerakva! Rohadjon meg 3k körül lesz, szerintem ez egy kicsit sok....
-Apuci- raknál fel vidit a gépedről?
+ Eladó Sima Seria Cross Bukó (valami B-Square) vagy milyen márkájú ez :) + szemüveg (Alpina)

- a 2 oldalán Arany színű Fox levonókkal...

- akit érdekel írjon elérhetőségeim :

Mobil : 06303462198
E-mail : gabi910617@freemail.hu (ez az MSN címem is)

- Hobbi célra tökéletes ...

u.i. : HA VALAKI MEGVESZI TERMÉSZETESEN MEGTAKARÍTVA KAPJA MEG NEM ÍGY SARASAN !
Yamaha DT 80 (vízhűtéses) alkatrészek eladóak ! (Fogynak a cuccok) !

- a linkeket nem rakom ki, mert valamiért nem úgy rakja ki, hogy jó legyen...

Elérhetőségeim :

e-mail : gabi910617@freemail.hu (MSN-is ez)
mobil : 06303462198

Amik még megvannak : (+ amiket még nem írok le)

: komplett váltórész, lendkerék,főtengely, kuplung-elsőfékbowden, hátsófék(komplett dobbal), első sárvédő, központi teló, első teleszkópok, tank, lábtartók, km óra, kormány, hátsó 18" komplett kerék, hűtő, (+hűtőidom), kuplungkar, csomagtartó, láncvédő...
Le ne cseréld, a 600as XT-nek volt ilyen szín összeállítása, szerintem nagyon jól néz ki!
nah vagyok!
Szóval...ez a DT valóban az Lc2-es kategória, elől tárcsa, hátul dobfék. Viszont a képen látszik, hogy még nincs hátra megcsinálva a fékrendszer, de a héten kész lesz. Vagy fúrom a villát, vagy van olyan fajta is, ami a hátsó tengelyen levő távtartóra csatlakoztatható. Úgy néz ki, olyat tudok majd szerezni. Wr fejidommal kapcsolatban sajnos kell alakítgatni, de nagyon minimálisat, tehát otthon is meglehet csinálni, nem kell egyből szerelőhöz rohangálni. jah....és kell venni sarukat is majd a világításhoz, mert a Wr fejidomjának a csatlakozója kis sarus. Amúgy ezt is hamar könnyen meglehet csinálni. Valaki írta, hogy a sárga gumiharangot cseréljem le....miért?:D szerintem ez így jó. Jah, és nem a 80-as Dt teleszkópja van benne, hanem a 125-ösé.
Ez már valami! LEhetne pár kérdésem, mert majd én is tervezek WR fejidomot a DTmre. Először is, mennyire jó az a lámpa, ami ebben van? A másik meg az lenne, hogy nem kellett trükközni, hogy rámenjen?
de nem akarok féket cserélni meg semmisem...az annyira nem lenne baj ha a hátsó keréken a gummát cserélgetni kéne mert akkor olyan gumishoz viszem aki rendesen bánik vele...csak hogy igényes SM-es cucc is legyen hozzá meg az endúróba is vissza lehessen rakni..
Hát ha külön kerekeket akarsz az SM szettnek akkor számolhatsz többe is...Mondjuk TZR kerekek már 40 körül vannak párban...
de hát tudod ha már nekikezdek akkor igényesen nem akarom gányolni akkor sárvédő csere is
hát akkor ez a projeckt odébb van asszem..mert úgy akartam hogy ezeket a kerókat kiveszem rá cross gumit (őszre,télre,kora tavasz)és még egy szett azmeg SM szet tavasz vége meg nyár
Nem tom. Szerintem 50 körül, ha sárvédőt meg hasonlókat is cserélsz...
és ez kb menyi lenne?