Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Laller!
Végülis apróbb mahinációkkal sikerült összehozni,mindenesetre nem ajánlom senkinek az Athénát,amit adtak hengerfej tömítést az is egy nagy fos volt.Még járatós,nem tudtam a napokban menni vele,úgy néz ki ,hogy inkább forgatni kell,minthogy alacsony fordulaton nőtt volna a nyomaték,de meg vagyok vele elégedve.Még hátra vannak a finomítások, fúvóka csere stb,egyelőre ennyi.
Ja és valakinek megvan a tank DT matrica méret mert azt kérik,én meg csak lefotóztam?
Sziasztok!Tutok nekem Yamaha Dt 125 1997 es évjáratra kapcsolási rajzot küldeni vagy valami linket adni?Előre is köszönöm segítségteket?
sztem a előgyujtásnak a beállítása el van baszva
asszem 92 es évjárat de akörüli... irj ádibá...
Sziasztok!
Nem tud valaki egy eladó dt125x-t?
Aki tud az írjon,kössz.
sziasztok

SEGÍTSÉÉÉG!

1986os DT LC1 80ccm alaktrészek érdekelnének Ha valaki tud, avgy használható bontót írjon!
ami érdekel:
-berugó tengely
-oldalidomok fekete
-esetleg komplett LC 2-es első futómű
- 18" kerék aggyal...

Köszi: Balázs
ebben nincs kondenzátor csak tekercs de lehet elállítódott a gyújtások.... én a 92 és afölöttiek gyújtását ismerem... nem tom a tied mikori
sziasztok pls segítsetek 1 hónapja azt csinálta a vas hogy beinditottam bemelegedett megakartam küldeni és olyan 5 ezernél elkezdett puffogni lecsutkázta akkor meg itt össze vissza pörgött hol fel hol le közben puff puff és kb 3 hete elvittem szerelőhöz állított rajta fasza is volt minden ment mint golyó csak éppen br9esgyertya helyett be9es t rakott bele ez lehet a hiba hogy megint ugyanazt csinálja mert a szerelő szerint kondenzátor.. én meg nem tom van ezen annyi elektronika légyszi aki járt már így írja le légyszi (még énis segíthetek neked ) csak most nekem kéne nagyon help kösziii
http://www.motorcyclespecs.co....

Szerintem erre gondolsz.
Sziasztok! Pár hete felrakott ide valaki egy linket amire kattintva a dt-kről volt egy csomó információ,adat + az összes többi márka motorjairól is.Sajnos nem találom :S Tudna vki segíteni?Köszike
és kis szerencse
Tanksapka rácsavar, benzincsap helyén komoreszor pöcse bedug, mehet a levegő!
nem tudom...
és kb mennyi a fék cucc?
fékmunkahengert meg tán bontoból vértestolnáról....
szerintem nem éri meg...
50el olcsobb mint az enyém, csak nekem nem horpadt a tank, van első fék és ugyanugy nem jó a világitás, mivel nincs lámpa, csak adom hozzá....
CSÁ.
Vélemény?és fékmunkahengert honnan tudnék szerezni?ja és még esetleg a tankot hogy horpasztanám vissza?
kösz
link
jah énis ugy tudtam hogy beszükiteni szokták mégjobban pörögjön no mind 1 malamut mennyibe jött ki pon tosan a felújítás 120? hogy nézett ki elötte dobsz képet? nincs kedved elvállalni az enyém:D:)
Sziasztok!

Malamut67: Nagyon szép lett a géped! És hogyan sikerült összehozni akkor a hengert?
járatós még?
szép lett nagyon a dt! gratu hozzá
már nemazé de az égésteret beszűkíteni szokták nem megemelni
Igen tömítéssel, de szerelőhaverommal csináltuk, szóval csak tudja hogy mi a helyzet. Az volt a cél, hogy a dugónak a legalsó pontja amikor lent van teljesen, akkor a dugónak a teteje szineljen a kipufogónak a kivezető nyílásával.
szép lett elismerés
Hal!Nekem van gyári DT-lámpám! ha érdekel irj emilt m.danek@vipmail.hu Üdv
Enyémet is hasonlóra akarom megcsinálni, csak én a felnit is festeni akarom valami szép árnyalattal