Légyszi legyen már annyira igényes ez a fórum, hogy igényesen írtok és fogalmaztok. Nem érthetetlenül, össze-vissza. Legalább egy kis magyarság legyen benne, hogy ne csak harmadszori olvasásra lehessen felfogni, hogy mit akarsz.
Áki5: Az a problémád hogy leszakadt a gumi az első láncfeszítőről. Ott van az első lánckerék alatt. Vegyél újat, ha nem akarod, hogy a lánc is elszakadjon.
hát pedig a lánc is faszán meg van feszitve de lehet az a baj hogy a mocimbhoz vettem ilyen kiemelő cucot és lehet azért csak az a gáz hogy eddig nem csinálta meg ilyet csinál vamikor hogy el kezd fulladni azt utánna meg tép mint a barom szal az a lényeg hogy nincs eltörve csapágy nem?
csázstok valaki nem tudna segiteni nem volt veletek olyan hogy 125 dt-nél a láncnál 20km/h fölött csörög zörög vami mintha valamihez hozáérne de nem ér semmihez faszán olajos a lánc meg minden mintha valami fogaskerék tört volna el ha vaki tudna vami okosságot légyszi írjon köszke
Háát a 80-asban nincs power én úgy tudom! A rendőrös téma meg a rendőr hozzá értésétől függ! Volta olyan mikor azt mondták havernak be se indítsa mert tuti hogy nem 50-es de ez sztem 80-asnál is előfordulhat. A folytatlan 25-ös meg nagyságrendekkel erősebb a 80-asnál!
Hello!
Szertnék venni egy dt-t de még nem tudom hogy milyet vegyek 80/125 ? A 125-ös sokkal jobban megy mint a 80-as? Olyat is hallottam h a 25-nek nagy blokkja van és beleköt a rendőr.(50-esként hajtanám)A 80-asban van power szelep?Köszi a válaszokat.
Én úgy tudom hogy az ilyen problémák nagyobb bajt jósolnak. Szerintem akkor fullad szivató nélkül ha már a gyűrű romon van és megérett a cserére, nincs benne kompresszió!Ezt meg tudjátok nézni hogy migés milyen könnyen mozog a berukó kar vagy visztek egy mérőt. Mert akkor van ilyen hogy a kevés benzin arányű keveréket nem bírja elégetni és ezért nagyobb arányú kell de lehet hogy csak a kalyát kell neki oda adni! Ha nincs alapjárata vagy változó akkor sztem gyűrű baj!
sziasztok!
A velemenyeteket szeretnem kerni. Egy yamaha dt 125ccm es 2000es evjaratu motort neztem ki magamnak. Az egyeduli baja hogy szivató nélkül fullad főleg alacsony fordulatszámon, de szivatóval tökéletesen megy, kb. 90km/h fölött el kezd szintén fulladni. szerintetek mi lehet a gond?olcson javithato?
koszi elore is
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a yamaha dt 125 ösöm bejáratós.Felújítás óta mentem vele 500 km-t kb 4000-es fordulaton. és 500 Km után kíhúzattan úgy 7000 ig egy - kétszer 8000 ig.
Ez nagy gáz!
lehet hozzá venni egész tömítésszettet a yamaha-tól vagy olasz után gyártottat kb. 4-5000 ft de van direkt tömítések céljábol ilyen lap vagy mi és arra átrajzolod a régit és kész max 1000ft amúgy nem nagy dolog a kicserélése csak időigényes/kikötni az olaj adagolót leengedni a vizet,olajat stb./ de a blokkot sem kell kivenni hozzá.
Háát a kuplung meg a váltó tuti ezt az olajat használja. Ha elviszed a szerelőhöz nem sok pénzt kér el csak az anyag árat meg még egy kis munkadíjat. Magadnak is ki tudod cserélni nem kell nagy szakértelem hozzá, leveszel egy pár csavart és akkor vagy vágsz hozzá tömítést vagy veszel azt a helyére dobod és vissza a csavarokat nem nehéz szerintem.
Légyszi segítsetek!... A képen látható hogy hol folyik az olaj, szerintetek hol tudok venni egy hozzávaló tömítést? SOS. HA elviszem szervízbe, sokat elkérnek egy ilyen cseréért? Ha megvan a tömítés én ki tudom cserélni vagy szakértelem kell hozzá?
Amúgy ez a hajtóműolaj, ami folyik, ha elfolyik az összes, az nagy gáz? A főtengely ugyanezt az olajat kapja?
A Yamaha négyütemű endurói az XT sorozat (legújabb tagja az XT660).
Üdv:
Paramedic
Légyszi legyen már annyira igényes ez a fórum, hogy igényesen írtok és fogalmaztok. Nem érthetetlenül, össze-vissza. Legalább egy kis magyarság legyen benne, hogy ne csak harmadszori olvasásra lehessen felfogni, hogy mit akarsz.
Áki5: Az a problémád hogy leszakadt a gumi az első láncfeszítőről. Ott van az első lánckerék alatt. Vegyél újat, ha nem akarod, hogy a lánc is elszakadjon.
üdv
Szertnék venni egy dt-t de még nem tudom hogy milyet vegyek 80/125 ? A 125-ös sokkal jobban megy mint a 80-as? Olyat is hallottam h a 25-nek nagy blokkja van és beleköt a rendőr.(50-esként hajtanám)A 80-asban van power szelep?Köszi a válaszokat.
A velemenyeteket szeretnem kerni. Egy yamaha dt 125ccm es 2000es evjaratu motort neztem ki magamnak. Az egyeduli baja hogy szivató nélkül fullad főleg alacsony fordulatszámon, de szivatóval tökéletesen megy, kb. 90km/h fölött el kezd szintén fulladni. szerintetek mi lehet a gond?olcson javithato?
koszi elore is
Ez nagy gáz!
Grat a gép Malmut67!
Szuper lett!Ja és nem tudsz vmit a gyári matrica szettről?
köszii
lehet hozzá venni egész tömítésszettet a yamaha-tól vagy olasz után gyártottat kb. 4-5000 ft de van direkt tömítések céljábol ilyen lap vagy mi és arra átrajzolod a régit és kész max 1000ft amúgy nem nagy dolog a kicserélése csak időigényes/kikötni az olaj adagolót leengedni a vizet,olajat stb./ de a blokkot sem kell kivenni hozzá.
Légyszi segítsetek!... A képen látható hogy hol folyik az olaj, szerintetek hol tudok venni egy hozzávaló tömítést? SOS. HA elviszem szervízbe, sokat elkérnek egy ilyen cseréért? Ha megvan a tömítés én ki tudom cserélni vagy szakértelem kell hozzá?
Amúgy ez a hajtóműolaj, ami folyik, ha elfolyik az összes, az nagy gáz? A főtengely ugyanezt az olajat kapja?
A válaszokat előre is köszönöm!