Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne szivass, ma hozzák meg :S de remélem azér csak jó lesz akkor te milyet ajánlasz/használsz?
Nézegetem a 50-es dt-k szimmeringjeit, és lehet az, hogy ugyanolyan van benne mint a 125-ös Lc-ben?
40*28*8.
...persze csak pozitívan!
Na...akk a pozitív meg lesz. Megpróbálom a rendes lámpa testét rákötni, h csak akkor világítson amikor rá dobom a lámpát!
yes
Mert tekercsről megy az óra világításom és akksiról akarom. Sima akksiról nem jó mert akk állandóan világítana...
Ahha! Megvan! Olaj jelző...azt úgyse nagyon használom...lehet gyújtásnál álladó pozitív van! Amúgy neked vannak benn ledek nem?
Ha van multimétered, méregethetsz. De a legegyszerűbb, ha az akksi saruról hozol egy vezetéket. De minek is neked + ?
szerintem nemtudom

ezen a gépen mivel japi ,ezért álltalában a dolgokon állandó + van, és a testet kapcsolgatja. (ami szerény véleményem szerint egy ph@szság)
Vagy ott mit szakít meg a gyújtás kapcsoló? a testet?
Ahha! :D:D Esetleg helyzetjelző?
féklámpa pozitívja pl /elsőféklámpa kapcsolója körül keresgél/ vagy az index kapcsoló környékén is lehet találni állandó pozitívokat
Hol tudnék találni valami aksiról jövő pozitívot, ami gyújtás ráadásával kapna áramot? Órák megvilágítását akarom...
Ja és az 50 MX-ek hány sebességesek?
Melyikben van powerszelep?
A Dt 50 mx-eknek mindnek ugyanolyan tankja van?Esetleg variáltak vmit?
Rá lehet tenni ezen tipusú DT-re a jeladós gyújást?
Van értelme v jó a mexás is?
A hengerfejtömítést ívesen elhajítható ebből a szettből...
Kalap szart sem ér.....tapasztalat...
elméletileg jónak kéne lennie,ha tényleg ugyan az a két blokk.
ÜDV!
Lenne egy Yamaha DT 80-as motorom! Elcserélném a kis gépet, mert csak a helyet foglalja. Beindul és jó állapotban van a blokkja csak be kellene állítani a karbiját. Mond mid van és megbeszéljük!
Érd: e-mail: adatlapomon.
Teszvesz-Vatera?!
valaki nem tudja hol kapok jobb oldali powerfedelet?
lövésem sincs
Jah igen...FOJT !
Porlasztóba neked meddig van az úszószint? Mert ma néztem és nekem teljesen majdnem túlfolyoig volt...amikor leszedtem az alját a karbinak ki is ?fojott? egy kis benzin.
Hát nem tudom...de nekem bejön...főleg mióta rendszergazda mutatott egy olyan képet. De majd eldől, hogy mi lesz!