Az lehetett a kamu! ugyanis valami jó gyerek több helyre is felrakta a motoromat, sőt még újságban is megjelent! B*sztatok már ilyet? Sosem fogom megérteni miért volt ez jó valakinek!
Én hírdettem, de már nem aktuális. Mert december környékén lehetett, hogy 2x is megállított a helyi yard aki messziről vágta, hogy ez 80as és mondta, hogy elenged de még egyszer nem akar rajta meglátni, én meg ráparáztam és meghirdettem cserére, de nem volt szívem túladni rajta
A határba szereltétek? Bikepics-en van fent egy kép egy fehér számlap + kék ledes megvilágítással! Nekem nagyon tetszik, csak fáj a szívem megbontani a gyári órát.. Viszont 125/50esnek is ajánlom, hogy ne 140ig legyen skálázva az óra
Eljöhettek ám erre felém is...mondjuk addigra már nekem is kész lesz és bejáratós lesz, úgyhogy Pest alatt valamerre talizhatnánk valamikor... Pl.: Velencei tó fele...az még nektek sem lenne messze.
NKH=Nemzeti Közlekedési Hatóság
a te motorodat vettem volna meg,ill. csere is lett volna rá,de olyan bunkó volt a szöveg,hogy továbblapoztam...
de így fórumon jó arcnak tűnsz
amúgy nézzétek meg a szaros robogós videó alatt hogy ugatnak,fikázzák a dt-t
el ne hidd Operable,jó állapotba van
De csak meg lett. Bár a minőség nem éppen német színvonalú..
amúgy te hirdetted ezt a dt-t? vagy te vetted meg?
U.i.: Sikerült szétszednem az órákat! Készül a fehér számlap rá....meg egy kis km/h beosztás átalakítás a rendőrök miatt! :D:D