Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Először A64-es en megnéztem a méreteket majd a végén fotó papírra kinyomtattam és kivágtam...
Az lehetett a kamu! ugyanis valami jó gyerek több helyre is felrakta a motoromat, sőt még újságban is megjelent! B*sztatok már ilyet? Sosem fogom megérteni miért volt ez jó valakinek!
majd most fogják

NKH=Nemzeti Közlekedési Hatóság
Mi az a vízhőfok jelző ikon neve? Nem találok olyat sehol se googlen! :D
Ja foto papirra...
Tudom, de az NKH-t nem ismerik
szerintem simán nyomtatta
most megsértődsz,az fix,de leírom....

a te motorodat vettem volna meg,ill. csere is lett volna rá,de olyan bunkó volt a szöveg,hogy továbblapoztam...

de így fórumon jó arcnak tűnsz
Miből vágtad ki? Leírnád nekem az, hogy csináltad az egészet? Előre is köszönöm!
Én hírdettem, de már nem aktuális. Mert december környékén lehetett, hogy 2x is megállított a helyi yard aki messziről vágta, hogy ez 80as és mondta, hogy elenged de még egyszer nem akar rajta meglátni, én meg ráparáztam és meghirdettem cserére, de nem volt szívem túladni rajta
KPM úgy 20 éve nincs:)
Az lehet, de a 125R-be ha elkezdenek kötekedni, hogy nem 50es, és ránéznek a számlapra, akkor már érik a KPM
Azta kurv@ ez nagyon zsíír!
szar a gép
amúgy nézzétek meg a szaros robogós videó alatt hogy ugatnak,fikázzák a dt-t

el ne hidd Operable,jó állapotba van
Hülye vagyok.. Nem is ott volt, hanem dt125.de-n
De csak meg lett. Bár a minőség nem éppen német színvonalú..
Hát találtam neten...átszerkesztem és felrakom. Csináltam egy próbát. Ilyen lett!
nemkell oda szorítani,no para és átmész

amúgy te hirdetted ezt a dt-t? vagy te vetted meg?
Hogy csinálod rá a számlapot? vagy tudsz olyan km/h lapot, amit egy az egybe átlehet rakni? Nekem is jól jönne!
Én rajta avgyok bármin, csak szorítsatok, hogy átmenjek a vizsgán
Az én 50-esemen gyárilag van 120-ig. Semmi jelentősége, még egyszer se szóltak bele,
Na! :D Hogy találom meg bikepics-en?
A határba szereltétek? Bikepics-en van fent egy kép egy fehér számlap + kék ledes megvilágítással! Nekem nagyon tetszik, csak fáj a szívem megbontani a gyári órát.. Viszont 125/50esnek is ajánlom, hogy ne 140ig legyen skálázva az óra
Eljöhettek ám erre felém is...mondjuk addigra már nekem is kész lesz és bejáratós lesz, úgyhogy Pest alatt valamerre talizhatnánk valamikor... Pl.: Velencei tó fele...az még nektek sem lenne messze.
Köszi! Találtam is robogotuning.hu-n...az ára sem vészes. Itt egy pár kép a mostani állapotról és az új gummával...

U.i.: Sikerült szétszednem az órákat! Készül a fehér számlap rá....meg egy kis km/h beosztás átalakítás a rendőrök miatt! :D:D
És hol találom meg az e-mail címet?