Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló

érdekelne a küllőkészítő címe és tel száma.
megköszönném ha megadnád.
Sajnos kicsit álomvilágban élünk,fiatal,hibátlan száp és olcso motor nincs sokan rafkosnak képzelik magukat és hasonlitgatják az árakat.Én ugy veszem ki a vásárloknál az összeg a lényeg(tol-ig kell nézni),megveszi hogy mitkap érte mondja pedig szép karcmentes volt akkor miért ment szét ez+az(meg a rendszámos azért sokat dob az áron).....Érdemesebb 10-20ezerrel többet kiadni érte(ha nemértesz hozzá)ugy talán tudsz menni is vele Sajna ez lutri bennevan a pakliban HASZNÁLTAT vettél,bármi széteshet!
Ez így van mikor venni akar az ember akkor minden drága de ha el akarja adni akkor minden olcsó.Tudom én is így voltam ezzel mikor vettem az előző motort meg mikor eladtam is:D. DE ez sztem így van rendjén. Magyar gondolkodás olcsón jót pedig olcsó húsnak....
Ha venni akarsz sok érte,ha eladni akarod pont jó az ár...emberi gondolkodás
Amúgy tudjátok mi a jó! Pont az mondja hogy vegyek rendszámost akinek eladó a rendszámos mocija:D de amúgy csak rendszámosba gondolkodok!Háát nem tudom kicsit sok nekem a 300!
kb.... drága mulatság a rendszám.... de megéri... mertha megfog a rendőrbácsi akkor nagyon ráfizetsz
Hali!
Lehet h nincs rajta gyöngyházmetál fény de ez nem egy szalonbol van kigurítva!
Max 300ig lemegyek, de ha utánna nézel nincs sok rendszámos gép eladó. Amin nincs rendszám azt olcson is megveheted. Ez ennyi. Minden papirja rendben és amugy is egyben van a gép. Ha érdekel nézd meg élőben. Aztán mond véleményt. Ne igy látatlanban.
Majd holnap ránézek a forumra h mi a helyzet. A számom ott van a hirdetésen. Hivj ha ugy gondolod.
Hali San80!
Nem egészen értem a kérdésed, mert stekkeres, vagy szétkötötted?
Ha ez a rajz nem segít, akkor jelöld be rajta, hogy melyiknek a színkódjára vagy kíváncsi!
Az első fékcsőnek a lámpa mögötti részen való elvezetésére lennék kíváncsi.
na még egy
Pont most találtam egyet, lehet hogy nem segít de majd még küldök!
Csá Muki.
Engem az nagyon érdekel!, hétfőn hívlak.
De biztos be lehet rakni?a felfogatás miat.
Meg alapbol az erősebb mint a dt-jé?
Mert én is most alakítgatom át "crossra" és azé kéne, meg a hátsónak a rugója is el van már öregedve.
Hali Malamut!
Most még nem tok felrakni képet mert,nem raktam be a villát meg a fékrendszert, de
remélem hogy hétvégén már betudom rakni és akkor majd rakok fel képet!
Nekem meg olyan problémám van hogy nem tom a hőmérőnek a bakötési sorrendjét
(a fordulatszámmérőn) az enyémen egy fekete egy barna és egy zöld-piros vezeték van!
köszii
most lekell lepnem de majd meg beszelunk veglegesen majd ugyis akkor tudok igazan donteni mikor latom es hallom a gepet.szevasztok
értem !ha nem akarsz szerelni akkor van egy e-h tárcsás dt-m cross célra átalakitva!felcrossgumizva,tomasseli versenykormánnyal,o-gyürüs lánccal és majdnem uj!keményitett futomüvel,kéthütösre átszerelve!tuning kipuffrendszerrel,kézvédövel stb.!145eft iárban van!
ebben a honapban tutti megyek feletek,persze azelott meg felhivlak engem egy dt 125 erdekelne cross gumikkal,es nem szeretnek szerelni egybol,, anyagi hatarom 600 euro
elfelejtettem!a motor mÜkÖdik ki lehet probÁlni csak csÖrÖg a blokkja!
bármikor elérhetöek vagyunk
van egy 88-as DT-m elado olyan emberkéknek akik szeretnek SZERELNI!elöl tárcsás gép nagyon fasza majnem uj fékbetét elöl,lánszett!a gép nagyon egybe van jol nézki müködik minden de
szét kellene huzni a blokkját de nekem nincs kedvem!igy az ára fix 110eft!de van hozzá zsir uj hajtokar+furott hengerem!ha ez kell akkor 130eft!szoljon ha érdekell vkit!
ja igen a tiedek most latom a jegyzeteim kozott a mult honapban irtam volt neked mailt het vegen is elerhetoek vagytok?
neked vannak hirdeteseid a hasznaltmotor.hu-n?-
Martonervin!kunhegyesen vok a tel számom 0630 4068667
hello!sport motoré van de annak rövid az utja de van egy aprilia rx kp rugom!nem toom h mennyivel nagyobb mint a dt-é de végül ia nem számit esetleg fentebb lessz a segge!állithato huzó nyomo fokozat !ha érdekell szolj!
kunhegyesen vok! a tel számom 0630 406 8667
Szia San!

Tudsz képet feltenni az első fékcső és a sebességmérő spirál befűzéséről,elhelyezkedéséről,mert az enyém nem jól idomul,vmit nem jó helyen fűztem!
Köszi:Malamut
na most ez is olyan hgy minenki a sajár lovát ajánlja.... próbálja ki mind2 őt és válasszon