Szia San!
Bocs,hogy ilyen későn reagálok,de el voltam foglalva a géppel.
A fekete a negatív,a barna a plusz és a piros-zöld a szabályzott (ami a jeledótől jön)
A műszernek kell a +,- ,ha megvan leteszed testre a zöld-pirosat a műszernek ki kell feküdi,akkor jó a rendszer!
Csá:malamut
l
Kész a motorom végre Nagyon jó lett, kicsit megtuningoltuk, kompressziónövelés, hengermagasítás, nagyon jól megy:D van benne 1km de nyugodtan lehet a power nyitásig húzni neki
Szevasztok! Gondban vagyok! Azt hiszem ma megadta magát a váltóm! Az eggyest még be veszi de a többit nem, vissza dobja üresbe. Lényeg, hogy hétvégén megpróbálom elvinni a szerelőhöz, szerintetek mi lehet a probléma? Remélem hogy nem 40-50 ezres lessz a javítás.
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a yamaha dt 125 ösöm bejáratós.Felújítás óta mentem vele 500 km-t kb 4000-es fordulaton. és 500 Km után kíhúzattan úgy 7000 ig egy - kétszer 8000 ig.
Ez nagy gáz!?
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a yamaha dt 125 ösöm bejáratós.Felújítás óta mentem vele 500 km-t kb 4000-es fordulaton. és 500 Km után kíhúzattan úgy 7000 ig egy - kétszer 8000 ig.
Ez nagy gáz!
Csá all!
Muki:a rugó 71 cm széles, és 320 cm(kb) hoszu.
Ha tud valaki 125-ős vagy 250-es központi rugos tagot vagy rugot(az jobb lenne) az szoljon már létszi!
Meg tudja valaki mondani: hogy mijért jobb egy cross kormány?
Meg irjátok már be, hogy a ti dt-ekbe menyire bírja a hátsó teló az ugratást(miko koppan?, meg koppan-e egyáltalán?)
Kösz szépen mindenki válaszát!
Gyári km óra van rajta csak egyszer csak beszart. Nem biciklis.Havernak a kereskedő 25000-et mondott hogy annyiért tud hozni alkatrészt na én ezt nem vállalom be szóval ezért kértem vmi tanácsot! A személyes képeimbe benn van a km óra nézzétek meg!
Hy! atesz0806 ha kerékpár-órát próbálsz rá rakni az nem fog menni! Van az érzékelő emi lényegiben egy kis tekercs, ebben kelt impulzusokat a kerék köllőjére helyezett mágnes. Na most az a szitú hogy a motor generátorának olyan erős a mágneses mezeje hogy még akár 1 méterről is bezavar a mérőnek! Eleinte és is ezzel próbálkoztam és furcsáltam hogy mért mutat a mérő 40-et hol 90-et. Ha meg gyári mérőd van akkor fingom sincs mi a probléma
Csaó! El tudná nekem vki magyarázni a digitális kilométer óra működését? Mert nem akar mérni és nem szedtem még szét sose ilyet.Gondolom van egy jeladó aztán az mehetett tönkre vagy passz! PLs akit ud segítsen! Előre is köszi
Hali!
Mi a gond a rendszámos motorommal? Még szép h rendszámos. Én legalább nem reszkirozok a zsaruknál. Ha veszel egy kocsit azon is lesz rendszám!
Motorikusan kifogástalan! Motort váltottam azért adom el. Nagyon szerettem a gépet, de most uj korszak jött.
3kilót hidd el h megér. Próbáld ki és utánna mondj véleményt. Írni mindenki tud.
hát figy... egészen addig jó amíg meg nem jön a csakk a rendőrkapitányságról.... bírság... és ha elkapnak és nem tudod magad kimagyarázni 100 on felül van a bírság.... és akkor inkább fizetek többet minthogy megszívjam.... én is jártam abban a cipőben hogy most akkor 125/50 vagy 125 rendszám..... és kikérdeztem pár ismerőst.... és arra jutottam hogy inkább picit gyűjtök még
Még a matrica hiányzik,de már kész és jól is megy!
Bocs,hogy ilyen későn reagálok,de el voltam foglalva a géppel.
A fekete a negatív,a barna a plusz és a piros-zöld a szabályzott (ami a jeledótől jön)
A műszernek kell a +,- ,ha megvan leteszed testre a zöld-pirosat a műszernek ki kell feküdi,akkor jó a rendszer!
Csá:malamut
l
Kész a motorom végre Nagyon jó lett, kicsit megtuningoltuk, kompressziónövelés, hengermagasítás, nagyon jól megy:D van benne 1km de nyugodtan lehet a power nyitásig húzni neki
Ez nagy gáz!?
Ez nagy gáz!
Muki:a rugó 71 cm széles, és 320 cm(kb) hoszu.
Ha tud valaki 125-ős vagy 250-es központi rugos tagot vagy rugot(az jobb lenne) az szoljon már létszi!
Meg tudja valaki mondani: hogy mijért jobb egy cross kormány?
Meg irjátok már be, hogy a ti dt-ekbe menyire bírja a hátsó teló az ugratást(miko koppan?, meg koppan-e egyáltalán?)
Kösz szépen mindenki válaszát!
De gondolom nagyon drága! Én is motorvásárlás elöt álok és én is rendszámos gépet szeretnék.
Mégsem érdekel a gép?
Nekem fekete, barna és piros-zöld szinüek!
Mi a gond a rendszámos motorommal? Még szép h rendszámos. Én legalább nem reszkirozok a zsaruknál. Ha veszel egy kocsit azon is lesz rendszám!
Motorikusan kifogástalan! Motort váltottam azért adom el. Nagyon szerettem a gépet, de most uj korszak jött.
3kilót hidd el h megér. Próbáld ki és utánna mondj véleményt. Írni mindenki tud.
ha valaki tud 2004es dt 125 r alá supermoto szettet az légyszi írjon!
csonkamail@citromail.hu
köszönöm
Csatári Sándor:66/416-463