Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem olyan van benne és semmi gond nincs vele.
Persze, minden lehetséges, gsxr-ről streetfighter méretű hátsó lánckerék, meg stb. Csak azt nem értem, hogyha idejön valaki hogy segítsenek, akkor fogadja el illetve ellenőrizze amit hallott-látott és aztán lehet folytatni a dolgot. Ha meg eleve jobban tudja akkor meg miért jön ide segítséget kérni?
11/ 70 -es áttétellel talán xD gyárival tuti nem, meg nekem 10ezernél letilt,tovább nem forog
Amikor hallok egy ilyen DT-ről mindig az jut eszembe hogy de megnézném élőben is azt a nyélgázos emelést. Ha meg igen akkor kíváncsi vagyok milyen áttétellel.
érdekes hogy haverom dt je gond nélkül 2.ba nyélgázon emeli az elejét meg leforogja a 12ezret:P na mind1 szarok bele szól a zene.
Őszintén. Te szedted már szét a DT powerjét, láttad már működés közben? 12 ezer van a fordulatszámmérőn az igaz, de az 1.4es Opel Astrában is van 220 Km/h mégse kell annyival mennie.
7től még megy de nagyon lassan. amugy meg a power nem nyit hanem zár. tudom furcsán hangzik te ez az igazság.
amugy meg lekéne forogni a 12ezret. és nem forogja le
De forog tovább, vagy 7 ezernél megáll? Mert ha forog tovább akkor a power nagy valószínűséggel jól van beállítva.

A powernek nem az a lényege, hogy amikor elkezd nyitni akkor hanyatt ess a motorral, hanem az, hogy már alacsony fordulaton is legyen erő a motorban (ilyenkor zárva van) majd bizonyos fordulat után elkezd fokozatosan nyitni. Szóval azért találták ki, hogy egyenletesen adja le a motor az erejét.
6,5-7 től már nehezebeen gyorsul:S
És ha pl 2.-ban gurulsz szinte alapjáraton, elkezdesz gyorsítani, akkor egyből gyorsul, és ki forog 9 ezerig úgy hogy egyenletesen húz végig?
jaja. ráadom a gyujtást aztán viszajelezz.
mondjuk ma vittem el szerelőhöz. új dugó,furatás,meg mondtam hogy nézze meg a powert.
Ha ráadod a gyújtást csekkol? (zizeg ide-oda?)
ugy érzem hogy mint ha nem nyitna a power:S
Ha DT125R-ről van szó akkor a henger bal oldalán lévő power szelepen van két bovden és azokkal. Miért akarsz rajta állítani?
üdv. a powert hogy lehet álitani?
Kiveszed a rossz égőt és beviszed a boltba. Adnak egy ugyanolyat.
Hali mindenkinek.
Azt szeretném megkérdezni hogy nincsen-e valakinek eladó vagy nem tudtok -e valahol eladó 2003-as 125-ös Dt-ez első lámpába égőt és az égőhöz a cuccait (rugó stb.). Nagyon fontod lenne.
Előre is köszi.
Nagyobb motorra váltás miatt eladóvá vált szerettett Yamaha DT 125 R típusú enduró motorom. A motorral semmi gond nem volt, kitűnő állapotú, áprilisban volt műszaki viszgán.25 LE, 13200 km van benne,2006. 05. havi a moci és 2012. 04-ig van rá a műszaki! Városban volt csak használva. Új első fékbetét, garázsban tartott, ajándék 33 literes dobozzal. Megtekinthető Budapesten a 11. kerületben! Érdeklődni: 0630-426-2535
Hali!
Szerintetek elbírja a DT a 60/55W-os H4-es izzót? 12v-os :)
úgy tudom hogy eredetileg 40/45W.
csak azért kérdezem mert akkor nem veszem meg a H4-est.
ez az ami volt a madarasa?
nézegettem én is,aki figyelt,nagyon jó bizniszt lehet csinálni

Továbbra is eladó egyben vagy alkatrésznek a 80ccm-s membrános 6 sebességes yamaha dt-m. Poton árért megválnék tőle, csere is érdekel, biztosan megegyezünk valahogyan. A karburátoron kívül minden megvan hozzá, ha szükséges alkatrészeiben is eladó. Megtekinthető, ha hozol karburátort beindítható Budapesten. Szállításban tudok segíteni ha szükséges.

e-mail: gamezz_kukac_vipmail.hu
2db-ot