Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Telószámot adok,én is tőle rendelek sok mindent.
06209104524
Gyárilag egy 98-as DTR-ben hogy van a power?Külön motorja van vagy a CDI szabályozza?
Nekem most külön motorja van csak sajnos szar és elég idegesitő hogy nem tudok szerezni.Ki lehet cserélni a kábelköteget egy olyanra amin a CDI szabályozza a powert?
valami hozzáértő homályosítson már föl,melyik az erősebb GYÁRILAG
LC2 vagy az R-es DT?
Hol lakik? E-mail? Nem akarok utánvétellel, zsákbamacskát.
Hali

a lényeg annyi lenne,hogy ne a "kocka" csatlakozós legyen,mert azon kevesebb a szál...legalábbis amit vettem
Gróf Lacitól kérdezd meg
Kinek van eladó HIBÁTLAN! első kereke DT 50 MX-hez? Tudjátok, a dobfékes.
nicasilos hengert nincs az a hülye, aki elvállalja, hogy megfúrja akármilyen szervizben/gépműhelyben. Esetleg hónolni.
Sziasztok!

Eladó lett Yamaha dt.
Ha érdekel valakit

http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotorok/17
8296/YAMAHA_DT_.html

Misi
Igen keresem Csak elraktam vhova
hajszálrepedés a hengeren vagy hengerfejen.
Sopanokkal ülünk a kertben és beszélgetünk...Meséljük az egyiknek, amikor Balatongyörökre mentünk (VW Bora), túlmentünk a kijáraton és megtettünk vagy 40 km-t mire megtudtunk fordulni...Erre srác ránéz a Borás haverra, rámutat a DTémre: "Látod ezért kell DT-vel járni, annak minden kijárat."

Ennyi...!
CDI CDI CDI

S.O.S kéne,3PA-s ...
akár utángyártott is

JA és van egy fölösleges DT-R re valóm is...
Imádom a rosét,fóleg ha édes.
Gumim az nincsen,a bor az hogy?
Jaja Meg sem merem mondani hogy mire cseréltem....1,5 Liter Rozé vörös BOR!
Aszfalton nagyogy zsír lesz,én is valami ijenre pájázok.
Most 110/90-18 van de megeszi a beton.(cross)
Emberek!
Szerváltam ma gumit a DT-re hátra. Azt mondta az egyik haverom, hogy nem lesz jó mert "TUBELESS". Itt vannak képek:
Már alapból szar a rugó....
rakjál bele keménnyebb olajat.
Te kis szarjankó a gombát te csak a reklámból láttad, a hüvejhez csak a szerelődnek van köze!
Van egy fos motorod és te dirigálnál annak aki már akkor RIGÁZOTT&KOMÁROZOTT mikor te csak egy kósza gondolat voltál szüleid agyába!
Ha tanácsot kérsz ezen a fórumon akkor legalább az adatlapodat töltenéd ki vagy hasonló...Milyen géped van?
Meg egyáltalán hogy jössz te ahhoz hogy ENGEM LEFIKÁZOL?
Darknox,lesz kép a cdi-ről?
érdekelne!
nah most úgy néz ki h van egy kis lyuk a hűtőmön, meg talán a hengerfej, vagy a hengerfej tömítés is off, mer egy nagyon kevés víz mindig eltűnik belőle... (egy 3-4 órás motorozás után 1 deci kb)
akk megpróbáljam olyan hűtőlyuk eltömítő adalékkal, és az hátha kijavítja a hengerfej tömítést i, vagy ami ott lehet, vagy arra esély nincs, csak a hűtőrácslyuk tömítésére, vagy az mennyire válhat be?
jocmoc ne legyél már ilyen okos te idióta,van más hüvely,neked hüvelygombád...
Am.én nem igazán értek még a dolgokhoz,azért kérdezek itt.
Szerelő csinálta a mocit, szóval ne ugassál hogy így dobjam el,meg úgy...
ja és akinek soknak tűnik a 45-50 - bár 50 tuti, hogy nem volt - annak mondom, hogy egy nagy körforgalom, 60-nal is kényelmesen be lehet venni motorral.