Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3500 nál még a powwer se muzsikál,mi van ha téped neki?
Sziasztok ! Tudna valaki nekem linkelni egy oldalt ahonnan Yamaha DT125R -hez lehet hátsó fékbetétet rendelni (jó minősigü) inkább drágább legyen. Előre is köszönöm
Én 125 kg vagyok,de engem is elcipel a kicsike valahogy
szerintetek nagy 250 es fuvoka dt 125 be? en kicsit sokalom most szedtem szet
Honnan tudtad hogy svájci? Megvan a svájci cím ahonnan behozták 10 éve. Hála istennek rendszámmal együtt Ha nem is 15el több, de van benne erő az biztos. 3500nél kapcsolok fel ha nem sietek, olyan mint egy dízel
Szerintem nem egy országból valók.
Az enyém német papirokkal jött be,de lehet hogy olasz.
A tied meg swiss made,és 15 csikóval több van a ménesedbe.
Nem mindegy hogy doboz vagy paci
Amugy én még nem láttam piros DT az enyémen kivül a neten
Azért nagyon irigyellek! Néztem, de nekem még felfogatás sincs neki sajnos.
Kivéve a kis vízhatlan szerszámost,ami nekem van
Köszi, 1991-es. Minden gyári rajta.
Szerencsére nem. Gyöngyös közelében. Látom van egy Polo-d. Na ahová azt viszed gumiztatni, ott szerintem a DT-t is megcsinálják!
Szép a vasad!
Mikori kiadás?
Remélem nem felsőzsolcán lax?
Oda elkelne az én mocim gumikája
n
Nekem 500 Ft-ért felrakták géppel mindkét gumit, a felnihez nem kellett nyúlni
Szét lehet szedni mert a forrasztó ón elég puha fém, nem véletlen ezzel csináltam én is
No meg nem beszélve a 15 rugós gumikából 25 lesz a végére,mire ráteszi és cetirozza
ahha
Köszi az infót,nem nagyon van errefele normális gumis,aki fel is rakná,és centirozná
Az első a gyár szerint 1.60x21, a hátsó 1.85x18. A hátsó a másik fajta méret szerint: 4.10x18, vagyis 110/100 körülbelül.
Köszi az infót,méretben mekkora legyen?
A gumi témához szólva: sajnos olyan, hogy utcán normális, nem kopik szét, de földúton is tapad - az nem igazán létezik. A Kenda ami normális áron egész jó gumikat gyárt. A K270 és K280 (utóbbi van nekem) még földúton-füvön elfogatható, közúton kiváló nagy sebességnél is, sárban viszont vége van (egy 2 méter hosszú, 30 centis pocsolyán 2 fullon + tolással tudtam csak átjutni). A Michelin Sirac-ot dicsérik még, az nekem is tetszene, csak iszonyatos ára van.
Látom a tied is kezd soft-osodni:))
Köfi az infót.
Te mit használsz?
Ennek az a baja,hogy borzalmasan fogja a gépet aszfalton!
Az áttételem 16/51!
Valaki tudna nekem segíteni? Egy fénykép kellene egy 80-as dt tanksapkájáról... és a pontos méretei! Előre is köszönöm szépen!
xD Én elég nagy vagyok, hogy ne kelljen 5öt fognom a karon.