azt szeretném töletek meg kérdezni hogy dt 80ashoz 1983 lc1 hez vizes, mennyiért,és hol tudok venni kuplung lamellát, lemezeket meg le szorító rugókat? valami erős rugó kell. köszi a válaszokat.
Srácok aki rics22 közelében lakik az adjon már neki kölcsön egy cdi-t, nem tudom felfogni hogy miért nem indul be. Ha az enyém lenne az a gép már 3x szétszedtem volna az egészet
azért azt a videót raktam be, hogy lásd egy kis pöcköléssel mit lehet kihozni abból a "szutyok" blokkból. A nyitott henger annyiban különbözik az egyéb gyári AM6-tól, hogy pl: nagyobb a kipufogónyílás. De egy henger nagyon sok mindenben tud különbözni a másiktól. Az adatok ki voltak írva a videóban is. A minarelli AM6-ból nagyjából ennyit lehet kihozni, mint látod ez 80-as lesz: http://youtu.be/PmxnWvXTyyg
1-2 hete kérdezte egy srác hogy miképpen működik a váznyakon bal oldalt levő kormányzár. Csináltam egy videót telefonnal, a lényeg látszik rajta. Azért kapom el kétszer a kamerát, hogy a kormányt megmozdítsam.
Nem is feltételeztem. A szerintem értékelendő hobbi szintű saját kezű motor tuningolásra hoztam egy ellenpéldát. Amúgy a motoros videóban, amit mutattál, az a motor gyári? Oké hogy NYITOTT HENGER (ez mi? tényleg segg vagyok) van rajta, meg meg lehet nézni, hogy miket lehet hozzá kapni, de ez hány ccm-es gép? Azt látom, hogy egy tuning teamnek tűnő profilnevű valaki rakta fel. Valami adatot tudsz róla? vagy miért ez lett linkelve?
A gyári tuning nem azt jelenti, jelen esetben, hogy bevittem-kihoztam és húúú... Hanem, hogy ez szériában így jött ki. Elég költséges lenne egy telócsere pl...
A teljesítményfokozó tuningolás természetesen teljesen értelmetlen, sokkal egyszerűbb venni egy nagyobb motort, csakhogy!
Vannak olyan mechanikkus buzerátorok, mint mondjuk én meg Dzsi, akik örömüket lelik az ilyesemi reszelgetésében.
Ennek nyilván annyi értelme van, mint ólomkatonát gyűjteni, vagy bár milyen, a külső, érdektelen szemlélő számára értelmetlen tevékenységet folytatni.
De ennek kb ez a lényege, pont az, mint bármyilen hobbinak:
Semmi értelme, és sokba kerül.
December óta cumi van vele
tegnap végig lett mérve a Full elektronika
Ja találtam cdi-t de Nem stimmel a dugalj,sőt a szálak száma sem...
S.O.S keresek LC2 cdi-t, 3PA