kivéve ha az olajtartályról leszedett csővéget tolta a benzintankra, és akkor ugye a szivattyú nyom egy kicsi benyát neki. de hogy azzal beinduljon, akár mégha csak kicsit is... az már egy másik történet
Mondjuk ezt nehéz elhinni, hogy valaki ilyen badarságot csináljon, már ha ez a szakmája...hacsak nem őt akarta valaki megtréfálni, vagy téged...
Azontúl én most leengedném az olajat a blokkból, mert biztos felhígult....
Tudod azt nem értem, hogy ha busztattad a motort, és nyitva volt a benzincsap, hogy nem folyt ki a tankból az összes benzin...
Számomra érthetetlen....
Kicsit kamu szaga van az egésznek...
Egyszer vittem a motoromat szerelőhöz kifizettem 26 ezer forintot és 1 hónap múlva ugyan úgy szar lett a cucc. Megfogadtam, hogy többet nem viszem szerelőhöz semmilyen motoromat....pedig motorszerelőnek készülök...majd egyszer
nah srácok 4 hét után(bontás-alkatrész hajkurászás-fúrás-új henger, teljesen felújított teleszkóppal) elindult a gép:D
A probléma mindösszesen annyi volt, hogy rossz volt az összerkás, pedig szerelő rakta össze, é pedig naívan bíztam benne!
képzeljétek el, a benzin cső a blokk oldalába ment bele, nem pedig a karbiba, és úgy elbújt, hogy szétbontás után vettem észre. Átkötöttem, és pöccre indult! Tökéletes a paripa. nagyon köszönöm a gyors válaszokat, remélem másnak is sokat segítenek!
Na én december óta cserélgetem az alkatrészeket,de nem indul...
Neked mekkora a szikra?én arra gondolok,hogy tekercs lesz a hibás,kicsi nagyon a szikra
kíváncsi leszek mi lesz a te géped gondja
Csináltál már beöntést? /öntesz a hengerbe, a gyertya nyíláson keresztül egy féldeci benzint max...majd gyertya gyorsan vissza és tolás, rúgás, meg minden! /
körbe jártam, semmi ellenszenves bekötést nem tapasztaltam, mondjuk jó lenne, ha találnék, vagy tudnátok nekem mutatni egy képet egy komplett blokkról,mert neten nem találtam. Hátha valami elkerülte a figyelmem. elvileg ugye új dugót kapott, új gyűrűt, az összrakás is elméletileg úgy történt ahogy annak történnie kell. hűtővíznél 50-50%-os arányt kapott. most néztem szikrát is kap a gyerta, de hiába rúgdosom már napok óta semmi nem történik. nem induk el. Megnéztem most a karbit is, kijjebb csavartam a benzin-levegő csavart, de úgysem indult:s remélem tudtam segíteni a probléma megoldásában.
gabi910617@freemail.hu
és megbesz. küldök képet is ha úgy van...
- a linkeket nem rakom ki, mert valamiért nem úgy rakja ki, hogy jó legyen...
Elérhetőségeim :
e-mail : gabi910617@freemail.hu (MSN-is ez)
mobil : 06303462198
Amik még megvannak : (+ amiket még nem írok le)
: komplett váltórész, lendkerék,főtengely, kuplung-elsőfékbowden, hátsófék(komplett dobbal), első sárvédő, központi teló, első teleszkópok, tank, lábtartók, km óra, kormány, hátsó 18" komplett kerék, hűtő, (+hűtőidom), kuplungkar, csomagtartó, láncvédő...
akit érdekel valami ír-hív megbesz. (képeket tudok küldeni)
Azontúl én most leengedném az olajat a blokkból, mert biztos felhígult....
Tudod azt nem értem, hogy ha busztattad a motort, és nyitva volt a benzincsap, hogy nem folyt ki a tankból az összes benzin...
Számomra érthetetlen....
Kicsit kamu szaga van az egésznek...
A probléma mindösszesen annyi volt, hogy rossz volt az összerkás, pedig szerelő rakta össze, é pedig naívan bíztam benne!
képzeljétek el, a benzin cső a blokk oldalába ment bele, nem pedig a karbiba, és úgy elbújt, hogy szétbontás után vettem észre. Átkötöttem, és pöccre indult! Tökéletes a paripa. nagyon köszönöm a gyors válaszokat, remélem másnak is sokat segítenek!
most jön a tekercs kiméretés...
Neked mekkora a szikra?én arra gondolok,hogy tekercs lesz a hibás,kicsi nagyon a szikra
kíváncsi leszek mi lesz a te géped gondja