Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hihetetlen mit megcsinálnak velünk. Tehát ha Jóska bácsi péntek délután megveszi Mari néni Trabantját és nincs internete, akkor hétfőn reggel már büntetésben részesül, amikor köti a biztit? azagyameldobom
Jaja.
Az adásvételi dátumától, a biztosítás kötéséig eltelt napok számát felszorozzák, az egy napra eső éves díj 10x-esével.
Ez a pénz, a biztosításodon kívül befizetendő amit a MABISZ kasszájába kormányoznak......
Szép országban élünk....
Ezt idén változtatták
Dt 125 R
Valszeg ide rendelkezés, mert én meg tavaly vettem a 125-ös, és csak az átiratáskor (kb 10 nappal később) kötöttem meg a biztit.
Nekünk 16 nap késedelmi díjat számoltak fel, mivel 1-én lett a dt-m meg, és 16-án kötöttem rá biztosítást.
Utána nézhetsz de tapasztalatból mondom mert amikor megvettük a megane-t és nem kötöttünk rá biztosítást csak 6vagy 7nap múlva a biztosító megbüntetett minket mondván hogy már nincs 15nap türelmi idő. Köszi az e-mailt!
A karbi,légszűrő tiszta,alapjárat alacsony és stabil...
Utána nézek, de ez nem lehet igaz (bár ebben az országban...).
Telefont nem tudok, de email-t igen. motorkovacs@gmail.com mnem néven is ő árul egyébként.
Egy másik témával kapcsolatban, ha valaki tudná kkovacs(vaterán árul) telefon számát, az megadhatná. Köszi előre is!
A 15 munka nap már megszűnt! Aznap kell a biztosítást megkötni. Minket is megbüntetett a biztosító mert nem aznap kötöttük a biztosítást. Értelem szerűen ha 22:10-kor vetted a motort akkor már csak másnap tudod megkötni. A lényeg hogy már nincs 15 türelmi idő!
Ha most vetted, akkor még az adás-vételi is elég. 15 nap van az átíratásra adva(tudom, hogy ez most moped) és az alatt vagy köteles szerződni valamelyik biztosítóval.
üdv. ez 80 as DT volt, de az sajna már nincs meg...
oké! köszi a segítséget!
Elvileg mehetsz vele mert az adatok rajta vannak.
Mehetsz vele, azt hiszem 1 hónapig érvényes.
és ezzel az előzetes igazolással mehetek , rendőr nem baszogathat vele?
De még az is előfordulhat hogy a hengerfej a víztérnél el van repedve és bedolgozik a víztérbe a robbanási ütemnél.
van egy előzetes igazolás amit kinyomtatsz amíg nem jön meg a készpénzátutalási megbízás(csekk) amit befizetsz azután már azzal igazolod.
sziasztok!
Vki. megtudná mondani, hogy ha online kötök smkp. biztositást, akkor vmi papirt kinyomtathatok róla, és azzal mehetek motorozni?!
vagy még küldenek csekket befizetem és csak utána?
nem igazán tudom ennek a menetét. segítséget előre is köszi!
De ha hengerfejes lenne akkor mikor leszedem a hűtöről a sapkát és alapjáraton ketyek a moci akkor bugyborékolni kéne a fagyálónak nem?
Köszi a segitséget szerintem hengerfejes lesz mert az eleje a motornak mikor alapjáraton ketyek meg mikor pörgetem sziszegő hangot add ki
Hali bubesz01
Nekem a berugó szerkezetnél kellene nekem a rúgó remélem a tied 50ccm ugye mert nekem igen és ahoz kellene nekem mert eltört nekem, mi hamarabbi válaszodat várom!
Igaz hogy az tágulási tartály, de mivel elég kevés víz kell a Dötöbe, így nem lesz akkora nyomás benne, hogy csak a kupakot lője le.
Lehet el van tömőtve a túlfolyó csöve is, bár ajánlom a tartály leszerelését, kimosását.
Nekem is olajos trutyival volt tele.
Szedsz némi murvát bele, meg egy kis benzint is töltesz bele, oszt lehet rázogatni.
Tiszta lesz mint a patyolat.
A csonkokat is nézd meg mielőtt összerakod, hogy szelelnek -e?
Ha ezután is levágja, vagy folyik belőle a fagyálló, akkor hengerfejtömítés-cserés lesz a paripa.
Nincs!
Elvileg a belső csövezése a meghajtónak a távtartója. A meghajtó a csapágynak feszül. A kerékagyon van egy 3-as köröm, és a meghajtóban is egy 3-as köröm. Összeszereléskor erre figyelni kell.
Ha fellazítod a bowdenházat, és megpörgeted a kereket akkor forog a bowden?
Az enyémből valami oknál fogva nem tudtam kihúzni a belsejét.
Lehet összeszereléskor el lett törve a három pecek, vagy csak simán az órád halt be....
Nézd meg.