Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a másik lemaradt
http://www.hasznaltmotor.hu/ha... TEssék itt egy dt és 310 92-es elég szép állapotban van a 330-hoz képest háát nem is tudom:S
Itt van két aprilia rx nézd meg őket a neten rendszámosak és nagyon jól mennek haverom most vett egyet 1-2-be egykerekes+ami a lényeg fordított villás + igényes megjelenésűek
Így ahogy mondod! Fel kell hívni és mindent meg tud mondani!Ő jobban tudja mi a helyzet a motorral mint mi mert az övé!
Ja ez a gáz ezekbe vagy negvan a papírja vagy nincs
Azt írja vizsgáztatható! Nem tudni hogy gondolja. Lehet ideiglenesen ki van vonva de az is lehet hogy most lett behozva és a kintit papírjai rendben vannak ez alapján az új törvények alapján forgalomba lehet helyezni de ha az utóbbi érvényes rá akkor azzal sok dolog lesz sokat kell a dolgok után járni ha viszont az előbbi akkor meg az után kell járni hogy ki vonta ki és hogy attól az embertől kezdve megvan e minden adás váteli papír ha nincs akkor megint bukó szóval necces az ilyen inkább az érdekel ami lejárt műszakival van vagy műszakival ezekkel nem kell annyit szenvedni a megvétel után:D
Hello csiszta2 mondtad hogy neked rendszámos motor kell nézd meg ezt a hsznaltmotor.hu-n
Hívd fel és beszélj vele!
Kérdezd meg a legalját.
irányár igen de a 230 is irányár és nem hinném hogy sokat engedne eggyik másik belőle majd amikor nem fog kelleni egy hónap után sem akkor lentebb megy az ár ez mindennél így van
Irányár.....
Valahogy gondoltam de nem voltam biztos benne. Annyi pénzért amennyiért adja annyiért az sok véletlen sem ér annyit van már 89-es 230-ért és egy év 100-ezret nem dob rajta:S
Szia csiszta2 !

Itt van motoros87 DT -je!
Nem akarom befolyásolni az üzleted de elmondom az én személyes véleményem! Nekem ez a Dt naon nem tetszik a vestése ocsmány elég kisiparinak tűnik nem szivesen vennék ilyet:S
Végre kész a mocim naon király lett

ELADÓ a képeim között látható 80 as dt 100 e huf ha esetleg valakit érdekelné irjon a fórumba.
Muki megadnad a telefonszamod esetleg kuldhetnel egy mailt hogy milyen valasztek van.Ja es hol nezhetok meg,ez fontos.koszicsa
Cső mindenkinek nem tud valaki dt-hez sportkipufogórendszert+kb úgy árat is.
Csá Muki !
Lenne egy kérdésem: te tudsz szerezni dt vayg valami komojabb hátsó rugos tagot, mert az enyém már nem csak lekopan hanem lecsattan.
Ha bárkinek bármi jo ötlete van milyen jo belee(rugo rugostag) az létszi szoljon, fontos lene!
eladó a gépezet
sürgős,nagyon
van egy 80as dt-m, ha vkit érdekel szoljon
Motoros 87! Linkeld már be nekem mert nem találom úgy egyszerűbb dolgom lenne! Köszz
Helo!
Gino mondta h jo állapotu rendszámos DT érdekelne téged. Hát nekem lenne egy ! Fent van a motor.hu-n. Fekete 90es gyártmány, semmi baja csak tankolni kell bele. A kipufogo is meg van csinálva ugyh erösebb az átlagnál. Jo kezekben volt és vigyáztam rá! Van rajta pár karc, de hát nem egy mai darab és az erdöben nem ugy nönek a faágak ahogy az ut megy!
Én most nem leszek gépnél de Gino barátomnak bátran irhatsz a hétvégén.
Üdv
Muki megadnad a telefonszamod esetleg kuldhetnel egy mailt hogy milyen valasztek van.Ja es hol nezhetok meg,ez fontos.koszicsa
van motor szarásig!
na csá!ha minden igaz most már jo ez a geci T-online! most csak benéztem de holnap is jövök még!addig is jo kokányolást!4