hát ha menetet vágsz bele akkor csak úgy érdemes ha elöte a régi menetnél nagyobb lesz mert az új menetvágot ha bele engeded csak szétbaszod és szerintem semit se fog fogni:S ha nincs balos akkor vagy nagyitasz rajta a furaton és úgy engeded bele a csavart persze elötte menet fúrás.
...kicsit OFF-olok!
Mesterek!
Adott egy lyuk (alumínium) balos menet van benne...tehát az óramutató járásával ellenkező irányba lehet csak betekerni a csavart. 8-as méretű. Ami volt hozzá csavar az bele törött. Vettem hozzá másikat...de az meg jobbos. Egy karburátorról van szó...és a fúvóka jobbos menetű. Nem lehet hozzá kapni balos fúvókát! Beleragasztani nem akarom, mert ez fogja fel az úszó házat is. Mit lehetne csinálni? Menetet vágni az alumínium lyukba?
130-al gyári áttétel? az enyém egyenesbe max 115-120.. :\ azért füstöl mert olyankor forog a motor 10ezret vagy többet és sok olajat nyom a pumpa hogy legyen jó kenés, ha tegyük fel 1.be forgatod sokáig vagy üresbe akkor is füstöl, és még azért is füstöl mert a kipura ráragadt olaj leég
Tudnátok nekem segiteni abban hogy mikor 130km/h repesztek és megálok utána ugy füstöl a kipufogó mint az állat de ha beindítom és ketyeg alapjáraton egy 2 percet utána megint normális lesz! Ki kéne tisztítani a kipufogót vagy mit? DT125-ről van szó:)
Nekem 2000 ért csinálták...de elég jó lett, mert anélkül soha a büdös életbe nem tudtuk volna leszedni, pedig csináltam a két furatba és elhajlott a 10 es csavar és baszott lejönni! Nem sok reményt adtam a léhúzónak, de az leszedte.
Én nekem nincs ilyen táblám, nekem csak rendszámtáblám van, nem szórakozok a mai világban Turner nevű srác csinált itt ilyet, keresőbe beírod, meg is találod. Itt az email címe azért: hunter72@citromail.hu
szép estét mindenkinek.Van egy 125R-es Dt-és a rendőrök csesztetnek érte.Láttam valahol h létezik a hengerre 3MB00 49cm3-s felirat.Ha valaki tud legyen szíves segítsen már hogy honnan tudnék ilyet beszerezni.Előre is köszönöm!
van egy eladó dellorto phbl 24es karbim,teljesen jó állapotba 10e ft-s irányáron.Érdekelne helyette 32es 34es karbi. szabee49@freemail.hu
tel: 30/824 10 49
Mesterek!
Adott egy lyuk (alumínium) balos menet van benne...tehát az óramutató járásával ellenkező irányba lehet csak betekerni a csavart. 8-as méretű. Ami volt hozzá csavar az bele törött. Vettem hozzá másikat...de az meg jobbos. Egy karburátorról van szó...és a fúvóka jobbos menetű. Nem lehet hozzá kapni balos fúvókát! Beleragasztani nem akarom, mert ez fogja fel az úszó házat is. Mit lehetne csinálni? Menetet vágni az alumínium lyukba?
Tudnátok nekem segiteni abban hogy mikor 130km/h repesztek és megálok utána ugy füstöl a kipufogó mint az állat de ha beindítom és ketyeg alapjáraton egy 2 percet utána megint normális lesz! Ki kéne tisztítani a kipufogót vagy mit? DT125-ről van szó:)
megvettem,de nemjók a csatik...kocka,enyémre meg ovális kell
szétvagdosni nem akartam
Működő motorrol!
ára:13.000ft,posta van
Vlaki tudna nekem olcsón de viszonylag jó állapotú hátsó cross sárvédőt!
- a linkeket nem rakom ki, mert valamiért nem úgy rakja ki, hogy jó legyen...
Elérhetőségeim :
e-mail : gabi910617@freemail.hu (MSN-is ez)
mobil : 06303462198
Amik még megvannak : (+ amiket még nem írok le)
: komplett váltórész, lendkerék,főtengely, kuplung-elsőfékbowden, hátsófék(komplett dobbal), első sárvédő, központi teló, első teleszkópok, tank, lábtartók, km óra, kormány, hátsó 18" komplett kerék, hűtő, (+hűtőidom), kuplungkar, csomagtartó, láncvédő...
akit érdekel valami ír-hív megbesz. (képeket tudok küldeni)
tel: 30/824 10 49
a_dt_80_%28vizhuteses%29_alkatr
eszek[/url]
- am. a kuplungrész már nincs meg...