Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

keihin
kehin (nem tom hogy írják helyesen) karbi van rajta.... asszem 38 as fuvókával (de ez nem tuti) nem néztem utánna
hááát attól függ... 1 óra alatt fél litert tuti megeszik
muki szamat?tu a kazalban valaki nemtudna megmonadni?
(leirni?)
Csá!
keresd vissza muki számát ő biztos tud jo áron mocit!
Koszi a valaszokat!(dt-et akarok dt kell nekem )Esetleg ha valaki tud jo allapotu 125 dt-et max 150 e ft-ig ertesitsen.Surgosen keresem mert jovo het vege fele indulok Erdelybol es motor nelkul nem akarok hazaterni,szezonra felkeszitett motrot keresek ,nemigazan lenne kedvem javitassal kezdeni.Esetleg ha valaki Szolnok kornyekerok lenne meginkabb Kunhegyesrol es lenne szives segiteni motorvasarlasban annak nagyon halas lennek.Van Kunhegyesen egy valaki aki endurokkal foglalkozik es onan lehet ha talalnek nekem megfelelot csakhat ha valaki szaki tudna besegiteni a vasarba az k....va jo lenne.Na szoval orulnek ha talalnek valakit aki erti profin a motorok szavat.elore is koszi
Kőszi majd az lesz,csak még nem foglalkoztam vele komolyan!
Miért nem csinálsz magadnak egyedi matricát?
http://www.foliavagas.hu/index...
Hello San80!

Ma röffentettem be a gépet,kicsit el is vagyok keseredve mert van főtengelyhang elég szépen.Nomeg oda lett a kislányos 80-as hang is amire még rá lehet fogni,hogy 50-es,ennek már emberes a hangja,még csak a vázban van, se kerék ,se villa,így nem tudom terhelni,hát majd kiderül!
Matricát tudsz venni ,de csak általános Yamahát,spec DT az horribilis még én sem merültem bele majd ha már megy!
Sziasztok!
Azt mondta a márkakereskedőm h a DT folytás nélkül csk 75-öt megy.... Igaz ez?
Ez sehogy sem lehet 91-es.Nekem volt Dt-m és így nézett ki.Az enyém 84-es volt.Ez kb 85-87-es lehet.A 91-es már új dt formáju ha jól tudom és hátul is tárcsafékes.Ez pedig nem.
Télleg Ádibácsi mennyit eszik a CR? 10-et?Mekkora karbi van rajta?
Ja és emberek régebben ítram hogy rohadtul ráz a moci, mostanába magas fordulkaton is nagyon. Egyik ismerősöm beszarasztott hogy a főtengely rossz. Szerintetek? Csinálhat csapágytól ilyet, vagy akkor csak zörög? És mennyi egy főtengely, vagy lehet azt centírozni vagy ilyesmi?
hát igen! valami hasonló! tehát akkor lehet hogy ez tök természetes! elvileg minden 2ütemű zörög valamennyire. nemtudom! de nem hiszem h széthajtottam volna őket és azért
hm...nekem is most ugye volt a dugó csere és nekem is van valami kis zörgés a hengerből...akkor lehet hogy nekem is az ami nektek?ilyen kicsit tompább hang...és magasabb fordulaton már nem is lehet hallani csk alapjáraton...nekem legalábbis
ez még a 87-90 közötti kiadás vagy max 91 első felében mert ott volt tipus újítás sztem csapszeg meg főtengely zöröghet de az nem olyan vészes legalábbis engem nem zavar nyélgáz azt ha szét akar szét megy ugyis mek svájcba mociért...
hát nem tudom4 szerintem sok érte amennyit kérnek! az én dtmben is zörög picit valami ha visszaengedem a gázt,aztán nincs még benne 4ezer km sem! az előző dtmben is zörgött picit valami dugó csere után is! szóval szerintem ez "természetes"!SZERINTEM! de aztán nem lehet tudni,kérdezzünk meg azért mást is
Szasztok!Szuksegem lenne a velemyetekre(foleg akik nagyon otthon mozognak a motrokban)Talaltam hirdetesben egy dt125 azt irtak hogy 91-es igaz a kepen latszik csak elol tarcsafekes.Tovabba azt irjak hogy dugattyu csapszeg gyuruk most lettek kicsrelve,de megis zorog benne valami.140 ezret kernek erte,szerintetek megeri az arat(persze tudom hogy kell kerulni vele egyett).Nagyon nagy baja lehet ?:tugorgok fotengely ilyesmi zenelhet meg mindig. A kepen lathato geprol lenne szo.koszi
Ja...majd kiderül hogy faterék hoznak-e...majd szombaton írok ide vagy endurocrossba...na megyek nézem az esti mesét csáááááá
kajak szép állapotban van 80 at simán megér
úgyhogy nemttom ki a hülye .....
télleg jó állapot
blokk fullra felújjítva..még besincs járatva 300valamennyi km van benne
találtam képet
nemröhögni...elég kisgyrekek vagyunk rajta..kb 4 éve készült
Kékfekete dt ne nézz már hülyének nem csak a fúvóka mérete számít hanem hogy hol áll a súbeltű , tehetsz bele 200 as fúvókát is ha a tű alaphelyzetbe van , meg eleve nyélgázon eszi a 8 at amúgy meg nemttom mer mindig nyelezem