Még 2 hónappal ezelőtt vettem egy dugót, hogy megfúratom a DT-T. Nah most jött el az idő. Az előbb szétszedtem nézem a zsír új dugót szépen belecsusszan....azt hittem agyfaszt kapok....
Vagy szarul méártem le a dugót..vagy 2 hónap alatt enynit kopott volna amit kétlek. Majd most írok a robogotuning.hu-nak...ugyanis tőlük vettem, hogy nem tudják-e vissza cserélni. +3000 a posta...de mit tudok csinálni?! Ha meg nem veszi vissza, akkor meghirdetem...azt veszek egy másikat...
sziasztok motorosok:)
Lenne egy kérdésem, a dt-n van egy tartály bal hátul az idom mögött, ha pörgetem a gépet, ott ilyen olajos v koszos víz csöpög ki.. Miért van ez?:( (mutató szerint a hőfok mutatója kb pont függőlegesen áll), szóval nem forr..
megint besz@art a berúgó szerkezetem, a szokások "köztes" fogaskerék adta meg magát... még múltkor beszereztem 50MX fogaskerekeket és most annak a "köztes" fogaskereke került bele. a fogak szélességéből kb 1-2 mm-ert le kellet köszörülni, szépen kiháézagolni és kész. a szerintem igencsak alulméretezett zégergyűrűs rögzítés helyett sajnos a drasztikusan erősebb hegesztést kellett választanom. legkívülre egy 12es laposalátét lett feépöttyölve alatta persze acél hézagolókkal. kézi köszörűvel könnyen oldható .
125 lc 2-t keress szerintem...én tavaly vettem 100-ért,igaz volt raja mit csinálni,illetve jelenleg is alkatrészre várok,de amit mentem vele nagyon jó gép
Az én hülyeségem miatt volt a tűszelep cserélve. Meg meg kellett oldani, hogy ne ázzon be folyton a karbim. Most télen volt olajcsere minden részében. Most szándékozom megcsapágyazni az első kerekemet mert kicsit kotyog. Így hirtelen másnaposan ennyi.
akkor meg amint van idő,gyerünk megnézni,hengertalp tömítés,dekniknél,blokk...
próbakör alatt ajánlatos végigváltani minden fokozatot
fék,futóművet se felejtsd el átnézni
adásvételit pedig okvetlen írjatok
ennyi kb,de majd jönnek később az okosék is,hátha kihagytam valamit
értem...
te tudod hogy megéri-e neked
ami látszik így megnézve,hogy a kuplungbovden cserélve lett
többet sajnos nemtudok kivenni a képből
azért nézz szét hátha van közelebb is eladó
Még 2 hónappal ezelőtt vettem egy dugót, hogy megfúratom a DT-T. Nah most jött el az idő. Az előbb szétszedtem nézem a zsír új dugót szépen belecsusszan....azt hittem agyfaszt kapok....
Vagy szarul méártem le a dugót..vagy 2 hónap alatt enynit kopott volna amit kétlek. Majd most írok a robogotuning.hu-nak...ugyanis tőlük vettem, hogy nem tudják-e vissza cserélni. +3000 a posta...de mit tudok csinálni?! Ha meg nem veszi vissza, akkor meghirdetem...azt veszek egy másikat...
Lenne egy kérdésem, a dt-n van egy tartály bal hátul az idom mögött, ha pörgetem a gépet, ott ilyen olajos v koszos víz csöpög ki.. Miért van ez?:( (mutató szerint a hőfok mutatója kb pont függőlegesen áll), szóval nem forr..
íme:
megoldodott a kormányzár probléma?
csináltam vidit,ha kell még akkor felrakom
Amúgy télleg nem 92-es...az enyém 92 es!
17 a reális szerintem
próbakör alatt ajánlatos végigváltani minden fokozatot
fék,futóművet se felejtsd el átnézni
adásvételit pedig okvetlen írjatok
ennyi kb,de majd jönnek később az okosék is,hátha kihagytam valamit
te tudod hogy megéri-e neked
ami látszik így megnézve,hogy a kuplungbovden cserélve lett
többet sajnos nemtudok kivenni a képből
azért nézz szét hátha van közelebb is eladó