Ami van nekem a henger és a karbi között membrán az mit szabályoz?Vagy az mire kell?Azthittem nincs is benne membrán Csak még nem jöttem rá mire jó.Valaki cserélte már ki carbon membránra?Valami változás?
Sziasztok! Hengerfej tömítés ügyben valaki felhomályosítana? Hol érdemes venni, rendelni, vagy inkább házilag kellene megcsinálni? A robogotuning.hu- s DT tömítéskészletet használtam, de gagyi kínai, és folyik, még úgy is hogy tömítőpasztával is kikentem.
Köszi.
Helló!
Már megint folyik a karburátor túlfolyón a benzin nyitott benzincsapnál! Ha elindítom akkor is!
Szerintetek mi lehet a baja? Felhívom a TATAY Motort csinálják meg garanciába! Mert nekem először is ez volt a baja amikor bevittem hozzájuk! Jó ha megtettem vele 7 KM-t. Lehet hogy a kenesei motorostalálkozóra kocsival megyek ma.
Pedig de, ez garantáltan szar, még így messziről is. Fúrást neki.
Egyrészt szívó felett szerintem akadásnyom, lenn is van valami és berozsdált, márcsak emiatt is. A másodikon meg tényleg semmit nem látni.
Eladóvá vált egy index relé, ledes indexhez. Sajnos az én gépemhez nem passzolt a lábszám miatt, ezért adom el.
Az adatlapomon megtalálható az msn címem, ha érdekelne, vagy irj e-mailt: udvardi.tomi@gmail.com
12V/0.02A-20A B|+ (31) ; L| (49a); E|- (49)
- frissítettem a hirdetést új képek, nézzetek be
- elérhetőségeim, leírások a linkben :
http://racing-bazar.hu/motorkerekpar/krossz-enduro/yamaha_dt_80_%2
8vizhuteses%29_alkatreszek
Már Expressen is :
http://www.expressz.hu/secure/showAdvert.do?rid=1&aid=21285582&cid
=46
Köszi.
VAn babettád?
:)
Már megint folyik a karburátor túlfolyón a benzin nyitott benzincsapnál! Ha elindítom akkor is!
Szerintetek mi lehet a baja? Felhívom a TATAY Motort csinálják meg garanciába! Mert nekem először is ez volt a baja amikor bevittem hozzájuk! Jó ha megtettem vele 7 KM-t. Lehet hogy a kenesei motorostalálkozóra kocsival megyek ma.
szerintetek ha 80as dt-be 50-es dt főtenygelyt rakok akkor az jó lesz úgy? (megeggyezik méretre a 2 főtengely)
Egyrészt szívó felett szerintem akadásnyom, lenn is van valami és berozsdált, márcsak emiatt is. A másodikon meg tényleg semmit nem látni.
Eladóvá vált egy index relé, ledes indexhez. Sajnos az én gépemhez nem passzolt a lábszám miatt, ezért adom el.
Az adatlapomon megtalálható az msn címem, ha érdekelne, vagy irj e-mailt: udvardi.tomi@gmail.com
12V/0.02A-20A B|+ (31) ; L| (49a); E|- (49)
A kép csak illusztáció, de nagyjából ilyen!