így szerintem képről nehéz megmondani,hang alapján kiderül...
ja és a tömítéseket,csavarokat nézd meg,elárulja hogy volt-e szerelve a blokk,vagy csak duma
Üdv.Mindenkinek.SOS kérdés.Van egy 80 as Yamaha motor eladó.Azt irták róla most költöttek a blokra 60 ezret.1992 es évjáratu.Öninditos.Elöl dobfékes.Mi a véleményetek róla?Köszi.
Sziasztok!
Matrica készítést vállalok,bármilyen méretben!Felíratokat , kínai és japán jeleket, márka logokat, stb....nagyrészben mindent megtudok csinálni! Ha érdekel az adatlapomot találsz néhány képet is az eddigiekről!Érdeklődj bátran! msn: gubazoltan15@hotmail.com
E-mail: mitozozi@citromail.hu
Oké.Erre én is kiváncsi vagyok mi lett vele.A szerelő szétszedte a blokkot és azt mondta jók a fogaskerekek.A dugó is jó.De a hatodik még mindig nem olyan frankó amilyennek kellene lennie.Nem gyorsul a gépezet 6. sebeségbe.Pedig amúgy tök jó erő van benne.Simán ki áll egy kerékre(én 95 kg vagyok)nem kell rá segíteni.
Dugónál lesz a hiba szerintem...valakinek volt is mostanában hasonló a DT jénél hogy 6 a nem akart neki menni azt fos volt a dugója. Nekem is most lesz csere...holnap szedem szét! ;)
és az nem lehet, hogy a gyűrűk rosszul zárnak, és nincs elég ereje?
Ugyanis az 5. az már más áttétel, és ahhoz kell erő, h ott vigye is a motort.
De sztem a benzin mennyiségével nincs baj.
Sziasztok!
Aki már vett hajtókar felújító szettet LC2-es /80-as/ DT-hez az súgja már meg honnan sikerült beszereznie mert eddig én nem találtam hozzá! Méret szerint kerestük de nem találtunk hozzá valót! Előre is köszönöm srácok!
Áhh akkor nem eladó. Én 150 alatt nem adnám. Tudom, hoyg nem mérvadó, hogy mennyiért vettem, és mennyit költöttem rá, de teljesen hibátlan a gép, és ha 150et nem ér meg snekinek akkor marad.
Nekem ez kb 10000ft fájt
Mert ha már veszel bele csapágyat akkor normálisat vegyél én 3000ft/db
Szét kell húzzni a blokkot!
Nekem ez volt a baja és utána már jó lett de után vegyél bele másik gyeryát is
így szerintem képről nehéz megmondani,hang alapján kiderül...
ja és a tömítéseket,csavarokat nézd meg,elárulja hogy volt-e szerelve a blokk,vagy csak duma
http://www.expressz.hu/auto/motorkerekpar/hirdetes-21285582/
Itt a kép a motorrol.
- frissítettem a hirdetést új képek, nézzetek be
- elérhetőségeim, leírások a linkben :
http://racing-bazar.hu/motorkerekpar/krossz-enduro/yamaha_dt_80_%2
8vizhuteses%29_alkatreszek
Expresszen :
http://www.expressz.hu/genericLogin.do?rid=1
Matrica készítést vállalok,bármilyen méretben!Felíratokat , kínai és japán jeleket, márka logokat, stb....nagyrészben mindent megtudok csinálni! Ha érdekel az adatlapomot találsz néhány képet is az eddigiekről!Érdeklődj bátran! msn: gubazoltan15@hotmail.com
E-mail: mitozozi@citromail.hu
Inkább az ilyen 3. 4. nem olyan jó alul. Majd holnap beszámolok, amikor már szétszedtem!
fúrás volt mostanába?
ha nem akkor henger le és megtudsz mindent...
Ugyanis az 5. az már más áttétel, és ahhoz kell erő, h ott vigye is a motort.
De sztem a benzin mennyiségével nincs baj.
Egyszer már irtam.
Aki már vett hajtókar felújító szettet LC2-es /80-as/ DT-hez az súgja már meg honnan sikerült beszereznie mert eddig én nem találtam hozzá! Méret szerint kerestük de nem találtunk hozzá valót! Előre is köszönöm srácok!
Vegyél 125-öst VAZZE!
Mert ha már veszel bele csapágyat akkor normálisat vegyél én 3000ft/db
Szét kell húzzni a blokkot!
Nekem ez volt a baja és utána már jó lett de után vegyél bele másik gyeryát is