Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké.Köszi.80 at kérnek érte.De 230 km kell autóznom érte.Nem szeretnék rá cseszni.De közbe kiderült hogy nem öninditós.
Saras az biztos...

így szerintem képről nehéz megmondani,hang alapján kiderül...
ja és a tömítéseket,csavarokat nézd meg,elárulja hogy volt-e szerelve a blokk,vagy csak duma
Üdv.Mindenkinek.SOS kérdés.Van egy 80 as Yamaha motor eladó.Azt irták róla most költöttek a blokra 60 ezret.1992 es évjáratu.Öninditos.Elöl dobfékes.Mi a véleményetek róla?Köszi.
Az expresszeset elírtam ! ez a jó LINK :

http://www.expressz.hu/auto/motorkerekpar/hirdetes-21285582/
Valaki megtudná írni normálisan hogy egy 1987-88-as évjáratú yamaha dt 50ccm motorhoz milyen gyertyát vegyek?
Itt a kép a motorrol.
Yamaha DT 80 (Vízhűtéses) ALKATRÉSZEK ELADÓAK !

- frissítettem a hirdetést új képek, nézzetek be
- elérhetőségeim, leírások a linkben :

http://racing-bazar.hu/motorkerekpar/krossz-enduro/yamaha_dt_80_%2
8vizhuteses%29_alkatreszek

Expresszen :

http://www.expressz.hu/genericLogin.do?rid=1
Sziasztok!
Matrica készítést vállalok,bármilyen méretben!Felíratokat , kínai és japán jeleket, márka logokat, stb....nagyrészben mindent megtudok csinálni! Ha érdekel az adatlapomot találsz néhány képet is az eddigiekről!Érdeklődj bátran! msn: gubazoltan15@hotmail.com
E-mail: mitozozi@citromail.hu
Oké.Erre én is kiváncsi vagyok mi lett vele.A szerelő szétszedte a blokkot és azt mondta jók a fogaskerekek.A dugó is jó.De a hatodik még mindig nem olyan frankó amilyennek kellene lennie.Nem gyorsul a gépezet 6. sebeségbe.Pedig amúgy tök jó erő van benne.Simán ki áll egy kerékre(én 95 kg vagyok)nem kell rá segíteni.
Ez érdekes...nekem már szarrá van kopva és jó a 6. !
Inkább az ilyen 3. 4. nem olyan jó alul. Majd holnap beszámolok, amikor már szétszedtem!
Nekem van egy haverom.Neki is 80 as motorja van.A 6. neki se túl jó.A dugó viszont tuti jó.Most lett cserélve.
Dugónál lesz a hiba szerintem...valakinek volt is mostanában hasonló a DT jénél hogy 6 a nem akart neki menni azt fos volt a dugója. Nekem is most lesz csere...holnap szedem szét! ;)
Hali

fúrás volt mostanába?
ha nem akkor henger le és megtudsz mindent...
és az nem lehet, hogy a gyűrűk rosszul zárnak, és nincs elég ereje?
Ugyanis az 5. az már más áttétel, és ahhoz kell erő, h ott vigye is a motort.
De sztem a benzin mennyiségével nincs baj.
Gróf Lászlónál mindenfajta Dt cucc kapható!
Egyszer már irtam.
lehet most meg keveset kap.A csapágynak semmi köze a dologhoz
Sziasztok!
Aki már vett hajtókar felújító szettet LC2-es /80-as/ DT-hez az súgja már meg honnan sikerült beszereznie mert eddig én nem találtam hozzá! Méret szerint kerestük de nem találtunk hozzá valót! Előre is köszönöm srácok!
Köszi.De maradok a 80 asnál.Csak B joksim van.Közúton is szeretnék vele menni.A haveromnak van egy 80 asa avval mentem.Az elég jó.Azért köszi.
Oké.Tudnál róla pár dolgot irni.Mi lett rajta megcsinálva.Hol található a gépezet?Köszi.
link

Vegyél 125-öst VAZZE!
Áhh akkor nem eladó. Én 150 alatt nem adnám. Tudom, hoyg nem mérvadó, hogy mennyiért vettem, és mennyit költöttem rá, de teljesen hibátlan a gép, és ha 150et nem ér meg snekinek akkor marad.
Üdv.Max 130 at.
Szia! Mennyit szánsz rá? Valószínű, hogy az enyém eladó lesz.
Üdv.Mindenkinek.Vennék egy Yamaha 80 as motort 6 sebességes Víz hűtésest.Ha van valakinek eladó akkor írjon.Köszi.
Nekem ez kb 10000ft fájt
Mert ha már veszel bele csapágyat akkor normálisat vegyél én 3000ft/db
Szét kell húzzni a blokkot!
Nekem ez volt a baja és utána már jó lett de után vegyél bele másik gyeryát is