Ez nem nicasilos!
Látszik benne a vashüvely....
Fúrható, bár elég vékonynak látom a falát.
Meg kell mérni, hogy kiad -e még egy méretet, viszont a powertengelyt mejd hozzá kell igazítani, mert bele fog érni a dugattyúba fúrás után!
Ezt ne felejtsd el!
Prox dugattyút neki, oszt mehet a jövet-menet...
Főtengő jó?
Hy srácok.
Nagy dilemmában vagyok.
Úgy néz ki, teljesen felkell újítanom a motoromat, és sajnos nem tudom milyen évjárat. Én úgy tippelem Lc, de hogy melyik, első, vagy második nem tudom:S
Pár sorral leljebb mellékeltem 2 képet a motorról, ha valaki tudna nekem segíteni körülbelül milyen évjárat lehet, azt megköszönném, mivel így nem tudok alkatrészt rendelni hozzá:S
Tulajdonságok róla: elől tárcsa, hátul dob, vízhűtéses, nikacilos henger, 125 ccm
Kifejezetten suzuki ellenes vagyok, de a drz400 sm az nagyon el van találva! Meg olcsóbb mint egy ktm lc4 minden szempontból. Bár lehet nem is egy kategória teljesen.
köszi, mostanság még nem fogom tudni megvenni, még gyűjtögetnem kell :) csupán érdekelt hogy mennyiért tudnék találni jó állapotú rendszámosat, még dolgoznom kell pár hónapot, pláne hogy még tanuló vagyok, de köszi az ajánlatot:)
Nehéz szülés lesz....
Ha gondolod, az enyémet viheted 3K-ba.
Enduró szettet is adom hozzá, sárvédővel, Gianelli rendszer van rajta, folytatlan. Power működik, jövő év közepéig műszakival.
Azt már tavaly nyáron is hirdették, de ettől lehet hogy megvan még nekik. Külsőre mindene megvan, bár ülés újrahúzva, meg összes idom fújva, de ez nem jelent semmit így.
Látszik benne a vashüvely....
Fúrható, bár elég vékonynak látom a falát.
Meg kell mérni, hogy kiad -e még egy méretet, viszont a powertengelyt mejd hozzá kell igazítani, mert bele fog érni a dugattyúba fúrás után!
Ezt ne felejtsd el!
Prox dugattyút neki, oszt mehet a jövet-menet...
Főtengő jó?