Egyébként nekem is ilyen.
Nagy vízben, befullad, szívató rá, és kimegy.
Utánna visszateszem a szivatót, két gázfröccs, és már jó is.
Fene tudja, valahol vizetszivhat.
Van hozzá minden, ami felújításhoz kell egy blokkba, meg tuning hengerek is, sportkipuk stb. Vázelemek meg bontóból. Amelyikben így néz ki a blokk és levegős 50es az tuti ugyanez.
a legalsó képen ,nekem olyan mint ha hátra lenn hajolva az első teló. Túl sokat problémázol ezen az ügyön.... kinézed-megnézed-tetszik-megveszed.... annyira nem bonyolult
Sziasztok!
Aki cserélt már hajtókart 80-as LC2-es /53V-motorkód/DT-ben,az megsúgná nekem a méreteit,vagy hol találok hozzá hajtókar szettet?Mert én nem nagyon találtam így sehogy,ugyanis még nem szedtem ki.
Előre is köszönöm!
Jóestét, Hello
Mostanába eléggé nézegetem ezeket a 125-ös motorokat és megszeretném kérdezni hogy mi a tapasztalatotok ezekkel.
sima edndúrózásra használnám nem kínoznám csak ritka esetben.
mennyit eszik? szervíz igényes? drága az alkatrész?
a válaszokat előre is köszi.
viszlát
ott a link már valaki be is rakta amúgy bemész és kérsz 1 h4-es izzót abbol van anyi mint égen a csillag mármint változata már láttam ledeset is 1 próbát megérne csakhát szegénység van nah de a lényegbhogy beszaladsz 1 autós boltba és megmondod hogy sima motor foglalathoz kel neked átalakító h4-re és megvan kb 100ft-böl nekem tavaj 80van vagy hogy volt:) +izzó és már jó is viszont a csatlakozokat meg kel oldani hogy mind a 3 helyet rádugd de az már semmiség
hello!
Olyan kérdésem lenne hogy a Dt-m 1996-os és állitolag van egy elektrinika rajta ahol át dugok egy másik kábelt és többet fog forogni!? hol van ez a kábel vagy mit kell veel csinálnom?
Én 35/35 ös motorosboltban kapható tungsram izzót használok. szép fehér fénye van ,sokka jobb mint a gyári. csak le kellet vágni a gyári izzófoglalatot és egy ilyen 3 lábú műanyag autósat a helyére forrasztani. az izzó tányérja pedig olyan formályú mint a gyári foglalat, tehát beleillik a foncsorba
Nagy vízben, befullad, szívató rá, és kimegy.
Utánna visszateszem a szivatót, két gázfröccs, és már jó is.
Fene tudja, valahol vizetszivhat.