http://www.expressz.hu/auto/jarmualkatresz/motoralkatresz/motor/hirdete
s-17274009/
kérdezd meg hátha megvan még neki, tőle vettem hengert, 50-es kuplung is ugyanaz.
Ha jól tudom van szigetelt gyertyapipa. Egyébként én múltkor 20 percig mentem iszonyatos felhőszakadásban, városban, nagy pocsolya, és minden volt amit el lehet képzelni, gőzölgött az egész kipu, mégse volt semmi gondja a motornak! Persze ha fél méteres vízzel teli árokban átvinném valószínűleg vége lenne.
csá
leszedtem a kupakot a teló tetejéről,leeresztettem az olajat az egyikbe 4dl a másikba 5dl olaj volt.Próbáltam keresgélni,hogy mennyi olaj kellhet bele,de mindenhol mást írnak.Valaki esetleg megnézné a gépkönyvét,hogy DT 125R (95-96évj lehet) telójába pontosan mennyi olaj kell ?
Sziasztok!
Fékbetétet akartam cserélni, és amikor a fék munkahengert levettem volna, azzal szembesültem, hogy összerohadt ezzel a tartó csappal. Szerintetek, hogy lehetne levenni? Leüssem?
hello olyan kerdesem lenne hogy nekem hatul a viztartajbol nyomja ki a vizet! mitol lehet? foleg ha erdobe megyek a kupak nem hiszem hogy rosz lenne hanem vaalmitol megno a nyomas hengerfejtomites?
s-17274009/
kérdezd meg hátha megvan még neki, tőle vettem hengert, 50-es kuplung is ugyanaz.