Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Nagy bajom van, remelem tud vki segiteni...
Bp-n, 1. kerhez relative kozel keresek olcso szerelot. Telo felujitas + hatso lampa bekotes es hatso gumicsere kellene. Minden alkatreszem megvan, es eddig 15-ot mondtak ra, ami sok szerintem. A motorom volt 83 ezer... Vkinek otlet?
Bocs az ekezetek miatt :)
Szeles utat!
hy.
ínos igazatok volt, valóban nem sikerül pár nap alatt szétkapni egy dt-t:D
Jelenleg az lenne a problémám, hogy dugattyú-gyűrű cserére érett, szétvan szedve, a dugattyú kalapja elég olajos:S Mérete 56.50mm.
Néztem már egy Prox dugattyút, csak nem tudom, rendelhetek-e ugyanebben a méretben, vagy lehetett-e valami kopás esetleg?
Tudnátok nekem ebben segíteni?
faszán néz ki a gép:) sok munka volt vele? smmé átalakításra gondolok.
Asszony rágyúrt a motoros kérdésre....
az első lánckerék olcsobb de úgy is te döntöd hogy mi lesz
Balra lazul....
én a rózsaszín csikot elfelejteném vagy ha muszály a rózsaszín akkor vegyél fel pólot
majd vehetsz olyan pólót, aminek az elején az van, hogy "igen, ez rózsaszín csík", a hátára meg: "nem. nem vagyok az!"
hali! dt 125 r 2000 évjuárat... jobb vagy balmenetes az első lánckerék csavarja?és hogy lehetne könnyen leszedni olyan mintha oda lenne hegesztve
hát.... az a rózsaszín felnicsík elég langyos...
én elmentem hozzájuk és megrendelték nekem: www.kelomotor.hu

asszem itt is van hozzá, és talán rögtön elhozhatod: www.motoroazis.hu
szerintem az is elég
jah kipörög teljesen , és az úgy nem jó h elöl marad 12 és hátulra egy 48 as ?
ha most kipörög teljesen a végsebességnél, akkor 14-es előre sztem 85-höz.
Egy Malaguti xsm 50 2007 es
Milyen motorod van? Az sokat segít a válaszban.
Helló !
A motoromon van egy 12/54 es áttétel és így megy 74 km/h -val
milyen áttétel lenne jó hogy kb 80-85 öt menjen?Kösz a segítséget !
robogotuning.hu nálatok tdm 850-eshez 95-ös évjárathoz lehet rendelni olaj szűrőt?
Szép jó napot!
Segítséget kérnék tőletek! Hol tudok venni(Pesten), vagy rendelni dt lc2 125-ös yamahába kuplung lamellákat? Évjáratot nem tudom. Sztem olyan 96-os lehet.
mi a véleményetek arrol hogy kék dt fehér öntött kerekekkel és rózsaszín fényvisszaverős felnicsíkkal? :D
és ha arra nekem nincs szükségem? nem lehet kiszedni vhogy?

áállat
De a garázs oladlában lévő gázolajos kannák ellen nem vééééééd
Az azért van, hogyha kúton tankolnál, akkor csak benzint tudnál bele tankolni, mert a benzin töltőnek ilyen vastag a vége, a dízelé vastagabb, nem fér bele.