Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó a szart....

Vízpumpa szimmering, henger hengerhej tömítés főtengely szimmering csere.

Remélem utána jó lesz.
Yamaha DT 80 (vízhűtéses) alkatrészek eladóak !

Elérhetőségeim+Leírás a LINK-ben :

http://racing-bazar.hu/motorke...

blokkból már csak a váltórész,főtengely,blokköntvény ami megvan !

- ha valami érdekel írjatok...
Néde...haldoklik a DT fórum. Látszik senki nem motorozik ma és mindenkinek jó, ezért nem is látogatják a fórumot!
jaj, de műveletlen vagyok, nem is így kell írni hanem Jimi-nek. csak most tűnte fel. pedig illene tudnom mert az egyik kedvencem...
Szerintem csak a gumi futásirányára figyelj,a többi nem számit.
a fűzött küllős kerekeknek megvan,hogy meik irányba kell forognia? tehát ameiknek jobb oldalt van a fogaskerék az nemjó a dt-re?
Az olaj sem fogy látványosan,most tankoltam harmadszor,és kellett bele egy fél lityit utántölteni.
most tettem bele NGK260 ast,ugyan az
akkor szimplán nagy arc vagy
no meg kellően bolond-ez talán megy nekem is -
-n
Gyertya is tud érdekes dologat produkálni, pl a 9es Championn gyertyával érezhetően megváltozik a gép karakterisztikája /nekem nem tetsző irányba/
honnan látom az elfordulást?
Nem vagyok én Jimmy Hendrix... bár ha majd nem bírom elviselni ezt a tévésztár életet, lehet valami kelleni fog
igen
Azt jól csinálja, de ha 180fokkal el van fordulva, akkor is ezt hallod. A másik tippem a gyertya, pont így jártam most egy új gyertyával( gyári BR9ES).
gondolom nem füvezel
3 szor csinálja zizegést.zi zu zi
A powernek az a lényege, hogy ne lóduljon meg a motor, hanem egyenletes adja le az erejét. Gyújtás ráadásakor zümmög a power?
nem ,de vagy 20 percen keresztül járkálgattam ott a nagy vízben ,és addig jópárszor engem vett ,szerintem ennél sokkal látványosabb felvételek is készültek, de hát ez van...

még szoknom kell ezt a sztárságot
Mér megkértek rá?
Egyébként nem értem miért ez a felvételt rakták be, a kamerás vagy 5* felvette amikor átmegyek a vizen, szerintem sokkal látványosabban...
Áááááá hehehe hehehe! Mekkora már! ikszdéééé! Ez nagyon zsír! Hehehehe

Hát igen...a DT 80!
Mit kell néznem rajta?
Te tudod?
A povver beáll alapba a gyujtás ráadásakor,azt már néztem.
Kb 6500 fordnál nyit,akkor meglódul megy mint állat,aztán8500-9000 és vége.
Se erő se semmi,csak füstöl
bocsi, de MZ nem kell

"volt aki motorral..."