Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kifojó befojó túlnyomás szabályzó pöcök eltört...

komolyan,itt a többség épp hogy megszereli a dt-t...nemhiszem hogy lesz válasz Erre

komoly a téma? akkor felhívom a szerelőt...
A hülyéknek megint leírom!

"hogy ha megnyitom a kád csapját, miért kezd el folyni a mosdó csapjából a víz?....és most ez komoly."
te aljas
egész jól beindult a szájkaraté, szerintem mindjárt felveszem kívülre az alsógatyám mint a supaman és akko még f@aszább gyerek leszek.
óóó hogy az a....
hehe jól elvagytok itt 3-an? de most komolyan..
érdekes hogy azt senki nem árulta el,mit cse**zek a motorral,szarik már szikrát adni...semmi gyertyával nem ad
Elfogyott szó szerint.

na erre adjon valaki választ

Nem,nemadtam el,és a mumus se lakik a garázsba
Azért folyik, mert ki van nyitva a csap
Vagy mert a víz így viselkedik általában...
Vagy mert csak...
Vagy mert víz...
Tegyé mellé egy rózsaszín lány mocit és akkor lehet visszahűl
lehet nekem is tippem? mert a víztorony magasabban van? (k.e.) Vagy nyomáskülönbség van.
Senki nem kérte itt, hogy fogadd örökbe!

Na miért folyik a csap?

Amúgy meg megfogtam a hengert, és még meleg...
Nem kell hosszasan!
Ááááááááááá. Isten ments....
Sokszor a rövidben sem érteni!

Tudod hogy?
Röviden, lényegretörően, és egyszerűen.
Hogy mindenki megértse, és ne legyen benne személyeskedés.
Szerintem ha valaki hülye, elég baj az annak, nem kell még vele éreztetni.
Tudod idejössz, mindenkit lehülyézel, holott van választásod,
nem úgy mint a szülőnek, akinek tényleg "beteg" a gyereke.
Minket kitagadhatsz....ezt megteheted.
"Kifogásold meg pontról pontra,ami nem tetszik"

Nem fogom itt neked pontokba szedni a veled kapcsolatos nemtetszésemet, csak kicsit már zavar, ez a fensőbbséges hangnem. Ennyi a gondom személyeddel.
Na miért, mi nem volt világos a válaszomban, pl a legutóbbiban?

Kifogásold meg pontról pontra,ami nem tetszik, ha kell akkor kifejtem hosszasabban.
Komolyan, számomra teljesen világos.
De most én mit erölködjek, Karika megfogna egy Dt hengert, akkor látná, hogy miért nem vezérli a dt szívását a dugó.
De nem nézi meg, hanem itt puffog és mást hülyének néz. :)
Először Én kérdeztem.....:

"hogy ha megnyitom a kád csapját, miért kezd el folyni a mosdó csapjából a víz....és most ez komoly."

Nosza Mr tapasztalat!
sejtettem. :)
Egyébként erre komolyan kiváncsi leszek mi lesz a válasz, hogy a boostnál le van nyitva. Bár lehet már ennek értelmezése is gyakorlati és elméleti hiányosságokba fog ütközni :)
Biztos az ,hogy hülye vagyok, vagy valami hasonló a hülyeségben gyakorlatias dolog :)
Érdekes dolgot vettem észre: Tőled ,itt valaki kérdez valamit akkor konkrét választ nem kap, csak valami homályt ami a kérdező hozzádképest szellemi alsóbbrendőségére utal.
Még jó hogy Te is itt vagy ezen a fórumon....
Nem vagyunk egyedül!
Igen, én is így látom. Persze nézőpont kérdése, de ha így nézzük van a sportmotor.hu yamaha dt fóruma, illetve van a traktorokból álló egész világ. :)
Jó meglátás...itt mindenki hülye, csak te vagy TRAKTOR!
Ismét ékes példája a hülyeségednek és az akaratosságodnak :)
Fogjál egy fokolótárcsát, forgasd és nézd a szívónyílást. De egyébként is levan nyitva a karterba a boostoknál. Szóval az ablak hogy mennyire takar be az csupán a keresztmettszetben befolyásol.
Számomra a konklúzió:
- elméleti
- tapasztalati
hiányosságok.

huhhh, szerintem igyál egy pohár hideg vizet.
Figy, nem erről van szó.
Csak Karikának ez az akarat a hülyeséggel párosul stílusa néha kicsit bicskanyitogató.
De nem, nincs vele semmi bajom, nem kötelező szeretnie. De ne már ezeket a tanmeséket fossa folyamatosan. Mert rögtön kinyalja a mézescsupor micimackót.
Bazz, ha nekem azt mondják, hogy marzocchi teló van a motoromba, akármennyire is utálom a tagot és nekem halvány lila fingom sincs róla a gyakorlatlanságom miatt, akkor nem azt fogom mondani, hogy hát de ez akkoris kayaba, hülye vagy és különben is öreganyám villamos. Főleg nem utána azzal példálózni, hogy a "aki nem tudja oktatja... :)
Szerinted a dugattyún lévő ablak nem mozdul a dugattyúval?
Vagy most mi van? Véletlen nem a dugattyú ablaka, mely felfelé menet megnyitja a beömlőcsatornát, és azon keresztül töltődik fel a forgattyúsház keverékkel?
Mi ez ha nem résvezérlés?
Mit kell itt állandóan okoskodni?
Kérte valaki?
Jah ha segíteni akarsz, azt mondd meg légyszi (mert mindenhez van hsz-ed) hogy ha megnyitom a kád csapját, miért kezd el folyni a mosdó csapjából a víz....és most ez komoly.

Amúgy meg ütögessed nyugodtan a labdádat...
Leírtam, kinek nem inge....de látom neked inged.
Ja és a yamaha gyárban is :)