a kipufogórendszer a tieden milyen motoré? és hogy megy a kis gép? nekem 80-85-öt megy végsebességre, de az ereje nem a legjobb, mert 15ös első lánckerék van rajta.
nekem is kockalámpás van, ülés alatti idomokkal, ha a nevemre rámész, a fényképeknél látsz képet szétszedett állapotról. méterre nem kapsz, de ha veszel egy akkorát ami nagyobb mint a tied, akkor ki tudod vágni, de sok helyen lehet kapni direkt téglalap alakú szivacsot és ki lehet vágni. Ja és a 0,5 cm amit írtam az maga a szivacs, a szőrök nélkül, úgy tényleg egy cm.
neked a kerek lámpás van?
mer nekem kocka lámpás
és nekem is egy szivacs volt benne, csak az a baj, hogy azon nem megy át elég levegő, igy nem kap eleget, ha kiveszem akk meg sokat kap.
Nekem kb 1 cm-es, de kokányolt biztos, és az nem hinném, hogy légszűrőszivacs.
És ilyen filtert lehet kapni méterre?:)
Hello mindenkinek akinek kell DT 125 R-hez, és lcII-höz bontott motorikus alkatrészek vannak!
Valamint tzr-ből való kerékszett,jó gumival és féktárcsával, 20/db áron.
Gyujtásalaplap, cdi elektronika,power motor is van, ha bármi érdekel írjatok!
Á, az kell utcára, melóbajárni, spórolni. :) Megfogatam, hogy pályán azzal többet sosem. Pedig multkor is jó lett volna.
Nem baj, majd jövőre már meglesz a másik motor is.
Mi gyíkok leszünk, a spec robisokat és az MZ kupásokat érdemes megnézni, valamit az Aprilia kupát is, sőt az old timert is.
Szóval rajtönk kívül gyakorlatilag mindenkit
Elméletileg igen, szerintem gyakorlatilag is, bár hogy nevezek-e azt csak holnap délben tudom megmondani.
Igei gépre nem volt elég idő, finoman szólva és "kicsit" még kiforratlan a technika :)
mer nekem kocka lámpás
és nekem is egy szivacs volt benne, csak az a baj, hogy azon nem megy át elég levegő, igy nem kap eleget, ha kiveszem akk meg sokat kap.
Nekem kb 1 cm-es, de kokányolt biztos, és az nem hinném, hogy légszűrőszivacs.
És ilyen filtert lehet kapni méterre?:)
Blokköntvényem,Lendkerekem,Váltó és Kuplungrészem van meg....
Valamint tzr-ből való kerékszett,jó gumival és féktárcsával, 20/db áron.
Gyujtásalaplap, cdi elektronika,power motor is van, ha bármi érdekel írjatok!
- Elérhetőségeim, Termékek a LINK-ben....
http://racing-bazar.hu/motorke...
Nem baj, majd jövőre már meglesz a másik motor is.
Akkor ygere a másik motroddal!
Szóval rajtönk kívül gyakorlatilag mindenkit
Igei gépre nem volt elég idő, finoman szólva és "kicsit" még kiforratlan a technika :)
hát komolyan mondom,kimegyek megnézni,úgyse nagyon voltam még
Ő meg ül a szétszakadt paripa mellett.....
mindenki alszik?
húzok énis,kösz mindent,és gyerünk motorozni a hétvégén!