Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát figy, sajnálom. Tényleg kérj mindig árajánlatot. A fő tanulság szerintem ez. Márkaszervíz dillemmája meg mindig nagy, hogy ne, de elég sok érv szól mellette is.
Karbon membárnlapot kb bármelyik hazai robogós üzletben lehet venni, nem olcsó, kb 8k, de abból 5-6 DT-re valót tudsz vágni.
Szerintem igen, de ezekről már ránézésről látni, hogy nem origi. :) Még a "nagy" tuning márkák karbijáról is :)
nem önindítós
Megfizetted a tanulópénzt, most már ne foglalkozz vele. Máskor okosabb leszel.
Hanyas évjáratú a DT-d? Csak furcsa, hogy már világos szürke blokk meg gyári fekete ülés van, és önindítós is. Milyen színű volt ez eredetileg?
hy srácok!
nem tudjátok véletlenül, hogy 125-ös Lc2-be hol találok akár új, akár használt első teleszkópot?
Önindítósba viszont nagyobb kell. De neked gondolom sima DTR van.
Válaszaim:
Azért vittem el a TATAY Motorhoz mert 2 éve költöztem Vp.-be és eddig nem volt gondom a motorral, most volt baja de nem ismertem itt maszekot. Sajna az óradíjuk 5500,-. Az tényleg jogos hogy nem kértem árajánlatot. Ma voltam bent és azt mondták felhívott a kollégájuk hogy 20000,- be fog kerülni én meg mondtam engem senki nem hívott, csak mikor már elkészült tegnap.
Állítólag a várpalotai Németh Motorcenternél(Németh Kornél) rendelték az alkatrészt és ők nem tudnak mit tenni ezzel az árral ők is ennyiért kapták! Felhívtam a Németh Motorcentert hogy hogyan lehet hogy egy gyári alkatrészt dupla áron akarnak kifizettetni, nem nézték el az árát? Rövid válasz: ez ennyibe kerül! Kössz szépen! Magyarul le vagy szarva!
Amúgy marha vagyok de kifizettem, mert már két hete nem motoroztam, ugyanis eddig tartott amíg beszerezték a tűszelepet amire a HARMATI Yamahások nekem 5 munkanapot mondtak! Köszönöm Németh Motorcenter!
link
yb3l-b típusú. 3 ah-s.
125-ös, 95-ös dt-be mekkora, meg milyen akksi kell?
Egy karbi sem olcsó. Karbonmembránt 6ezer körül láttam ebay-en, de az nem tudom mennyit dob rajta. Giannelli rezót 20-25e. körül kapsz, az magasabb fordulaton ér valamit. Tuning hengerfejet meg csinálhatsz te is, ha elballagsz vele esztergályoshoz.
Olcsó
komplett blokk csere
Valaki nem tud tuning hengerfejet DT125R-hez?Keresek mindenhol de sajnos nem találok sehol.Van valami olcsó és jó teljesitmény növelő módszer?Karbi csere esetleg?
Sok kínai piten...van keihin...akk ezek szerint azért mert kínában öntik?
Igen ez phbh...előző motorom phbl volt de azon csak 24es...
Mondjuk az tényleg nem korrekt, akkor elötte oda kellett volna szólni telefonon, hogy x alkatrész drágább és hogy így is kell-e a javítás.

Egyébként az óradíjak 4e Ft környékén mozognak a szektorban. És minden megkezdett órával számolnak.
Az, hogy nem tudod magad megcsinálni OK. Semmi gond. De miért viszed márkakeresekedésbe/szervízbe? Köztudottan magasan a legdrágább ,legátverősebb helyek.
írta is, hogy előtte mondtak neki árat a tűszelepre, csak beszerelés után utólag felugrott az ár. Nem kötelezhető senki arra, hogy megvegye az eredeti ár kétszeresébe kerülő alkatrészt, max annyit fizettethetnek ki vele, amibe a kiszerelés kerül. Mennyi az? Fél óra? 2000Ft
Yamaha DT 80 (vízhűtéses) alkatrészek eladóak !

Elérhetőségeim+Leírás a LINK-ben :

http://racing-bazar.hu/motorke...
PHBL szerintem csak 20-tól 26-ig van, az PHBH lesz, bár a két karbi nagyon hasonló.
Egyébként a Mikuni alkatrészek tényleg drágábbak vagy éppen nehezebben beszezhetőek. Bár nem ennyivel drágábbak az tény.
Ilyen szempontból a legjobb a keihin, a pwk-t minden kínai önti, szóval ilyen stage6 meg oko utánzatokat fillérekért osztanak, pl egy komplett bélcsere súberral, valahol láttam készletet hozzá 4-5Ft között.
Bár konkrétan ezekkel sincs gond. Vicces, hogy pl multkor néztem egy stage 6 black editiont 19-es PHBG-t és kb 2x olyan nehéz volt, mint a 28-as gyári PHBH-m. :)

A javítási költséget meg ki kell fizetni.
Árajánlatot kellett volna kérni a javítás elött.
Én dellorto phbl 28as karbiba rendeltem tűszelepet,gyári dellortot hoztak 3800ft volt! Bár ha jól tudom a dt-ken mikuni karbi van,de nem hiszem hogy egetverő árkülömbségnek kellene lennie! Szemetek voltak veled...
Először is köszönöm mindenki válaszát, segítőkészségét!
Már szóltam havernak (felfújt izomagy) holnap jön velem a motorért. Így vagy úgy de a motort elhozom, persze fizetni a tűszelepért nem fogok, ha nagyon de nagyon muszáj az olajcserét meg a szerelést kifizetem, de a dupla áron eladni kívánt szelepet nem! Sajnos az egészben az a legnagyobb baj, hogy szombaton nincsenek szerelők, úgyhogy mindenképp meg kell várnom a jövő hetet az el hozatallal! Amúgy igen igazatok van rosszul írtam a motorom DT 125 RE.
Üdv a csapatnak !

Fehérváron tolom a 92 es DT80 lc2 gépet. van még 1 DT havernak. Közelben úgy tudom van egy Várpalotán. Van valaki még fehérvári vagy közeli ?

Á.