Ne szórakozz velem, az ilyen embereket nem szeretem.
Tudod vannak korrekt emberek. meg olyanok akik nem tartják be a szavukat, mint te.
Hülyeséget rendeltél a motorodhoz, ennek ellenére én elküldtem a megfelelőt, te meg nem küldted vissza a nem megfelelőt, majd rá egy hónapra kitaláltad, hogy nem jó a lánc.
De igazából nem érdekel, csak húzzál el erről a fórumról.
sikerült egy kis plusz levegőhöz juttatni a gépet! gyönyörűen kiégett élénk barna gyertya, nem melegszik, stabil alapjárat, 85kmph-t mentem vele most így hirtelen. óra szerint 72, 4.ben. Téynleg tudja valaki mit lehet ezzel a détével csinálni, hogy ne mutasson kevesebbet az órája? hogy tudom szétszedni megnézni szorul-e? még nem vettem le az órákat. MX50
hát ba*szamega... meghajlott a fojtószelep visszanyomó rugója és nem lehetett neki fullgázt húzni :S:S:S:S gondoltam hogy ilyen lesz -.- , de még a próbakör hátra van
Akkor jó, bánt hogy nem tőletek vettem meg, mert korrektnek és segítőkésznek tűnsz de a kassza sajnos nagyon szűkös volt meg az idő is mert napi használatban van a motor.De megköszönném ha a hajtókarról lenne tipped miért nem passzol nekem, hézagoló került mellé és nemsokára lesz próba is, de érdekel hogy majd egyszer ha cserés lesz megint (sose legyen az!) akkor tudjam hogy egyáltalán létezik-e még ilyen.Mert ugye a DT blokkal egyezik de mégis ez keskenyebb amit vettem mint az eredeti... tipp?
Egy helyi autósbolttal sikerült megbeszélni hogy leszerződjön a pinkmotors-al így annyiért kaptam meg mintha személyen vettem volna meg tőlük és a futár költség így ugrott, mivel ők ismerősök és csak 300 forintot tettek rá.
behúzta a gyerek?nyomd fel a yardon...
öcsém te meg tényleg balf****vagy ha robogótuning-ról csórnod kell egy lánckereket
nehogy rajtadmaradjon a dt