Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mivan? nézitek a TVmacit
na mind1. jó8 all...
és honnan/mennyiért lehetne rá gyári lámpát meg órákat szerezni?
Nem mond senki semmit a DT80 ról?
VaGy annyira szar?
Ahogy gondolod.....
Budapest
Gino ha felveszlek msn-re úgy jó?
Na látod ezt már megértettem:D DE annyit mondj hol van ez a Dt mert ez alapján küldök e-mail ha naon messze van akkor nem nagyon megyek érte:S
Na, akkor érthetőbben!

Ha érdekel egy jó állapotú, pöpec 125-ös Dt, rendszámmal, akkor írj e-mailt az adatlapomon található e-mail címre.
Adj telefonszámot is!
A kolegám fia most akarja eladni nagyobb motor csere miatt.
Vizsgával, nagyon jó és megkímélt állapotban van a moci! Vigyáznak rá!

Üdv: Gino
kékfeketedt: Figy nézd meg az előzményeket és akkor kiderül melyik üzi melyik embernek megy mert ha nem írok nevet akkor vagy nem megy senkinek vagy előzmény van és annak küldöm!
én egy fél óra alatt megcsináltam adattáblát:)
http://www.dt125lc.atw.hu/?

csiszta nekem szóltál mert nem tom pls irjatok nevet hogy kinek megszólítás vazzeg
Figy nem naon értem hogy mit akarsz mondani kicsit furi hozzászólás volt! légyszi érthetőbben. Delehet csk én vagyok hülye:S
Csá!
Belinkelnéd nekem ahonan leszedted, mert én is 125/50 be utazok, és kéne nekem is ilyen kis adatlapocska!Köszi előre is!
Szia!

Írja mélt /telefonszámot/ a címemre (adatlapon) és közvetítelek a kolegám fiához a DT ügyben.
nah ittvan még 1-2 kép pl hogy levan takarva vas..
meg én ilyen oilt használok aztmondták hogy ez holland asszem és ugyanazt tartalmazza mint a castrol r2
nah kinyomtattam matrica papirra egy adattáblát amit az atw-s oldalrol szedtem amit belinkeltetek és naon jo sztem az én adataimmal rendőr ugyse baszakszik mostmár végképp töltök képet..
nekem nem tom milyen fogaskerekek vannak de nekem is vitte a 140 et msot nem viszi igaz kis beállitás karbi de majd nyáron... sztem az a terepszinü az már nem jo mert gyujtáshiba ami valószinü vagy csak 30 000 vagy 60 000 de nem tuti de én sejtem hogy igen szoval nem szabad...
Csá!

Hát nekem elöl 16 hátul 52 van és megy 140 et!
nincs itt senki?
vagy annyira szar a motor?
Csá Fics va msn-ed?
ja meg lámpát meg ilyeneket honnan lehetne hozzá szerezni?
bontó?és hol van jó bontó ami nem is drága?
Csá mindNki!
Azt szeretném kérdezni hogy mi a véleményetek erről a DT-ről?
(a festés tökmind1 nekem,az úgyis át lenne festve)
link----------DT 80
Héhé valaki nekem is mondjon már rendszámos dt-ket olyan max 260ft-ig mert szivesen nézegetném őket mert venni is akarok:D
Sracok, van egy DT50-em, kb 88as lehet, kerdesem honnan szerezhetnék a porlasztóba tűszelephez tűt. Merthogy AZ bizony hiányzik. (igy kaptam :))
Van-e valakinek felesleges, vagy valami okos ötlet, szervíz?
köszii
Szia Fics!

Felvettétek már a kapcsolatot egymással, tudod a rendszámos 125-ös DT-s srácal?