Ha érdekel egy jó állapotú, pöpec 125-ös Dt, rendszámmal, akkor írj e-mailt az adatlapomon található e-mail címre.
Adj telefonszámot is!
A kolegám fia most akarja eladni nagyobb motor csere miatt.
Vizsgával, nagyon jó és megkímélt állapotban van a moci! Vigyáznak rá!
kékfeketedt: Figy nézd meg az előzményeket és akkor kiderül melyik üzi melyik embernek megy mert ha nem írok nevet akkor vagy nem megy senkinek vagy előzmény van és annak küldöm!
nah ittvan még 1-2 kép pl hogy levan takarva vas..
meg én ilyen oilt használok aztmondták hogy ez holland asszem és ugyanazt tartalmazza mint a castrol r2
nah kinyomtattam matrica papirra egy adattáblát amit az atw-s oldalrol szedtem amit belinkeltetek és naon jo sztem az én adataimmal rendőr ugyse baszakszik mostmár végképp töltök képet..
nekem nem tom milyen fogaskerekek vannak de nekem is vitte a 140 et msot nem viszi igaz kis beállitás karbi de majd nyáron... sztem az a terepszinü az már nem jo mert gyujtáshiba ami valószinü vagy csak 30 000 vagy 60 000 de nem tuti de én sejtem hogy igen szoval nem szabad...
Sracok, van egy DT50-em, kb 88as lehet, kerdesem honnan szerezhetnék a porlasztóba tűszelephez tűt. Merthogy AZ bizony hiányzik. (igy kaptam :))
Van-e valakinek felesleges, vagy valami okos ötlet, szervíz?
köszii
na mind1. jó8 all...