Hát az nagyon jó lenne mert erre nincs senkinek endurója és mehetek majd egyedül vagy esetleg a simsonosokal! Vagy odaverődök az 525-ös KTM es srác mellé! /// anak megint nem lene értelme/// Szóval erre nincsenek ilyen endúrós srácok Ha meglesz a gépem simán csapathatonk! Nagyon kíváncsi vagyok hogy a simson után milyen erzést fog adni a dt!
Csá Fics!
Tavaly nem voltam(mert szar volt az idő), vagyis elindultam de viszafordultam,haha!
De most biztos mék, és tuti hogy simoval, a dt-men cross gumi van, az elkopik!
De ha lesz dt-d öszefuthatnánk veretni is , jo lenne.
ja és nincs azzal semmi baj, hogy le van szerelve a különolajozás.....a vége mindig az , hogy ledobják
így midig rendesen/ill.egyformán/olajoz ........feltéve persze ha rendes olajat használsz!/van külön szivattyúsokba való olaj/
amúgy azért szedik le most nem a robogókról meg ilyen kirándulásokra/iskolábajárásra használt gépekre gondolok hanem akik picit sportolgatnak mert egyrészt nehéz beállítani a végletek miatt /rendesen nem is lehet/ sokat ad mikor rángatod a gázt mikor meg nyélen mész olajban ritkul a keverék......soha nem pörög tisztán...tiszta olaj a kabátod is meg a rendszám ,kipufogóvégből csöpög stb..........ezenkívül plusz súly jó nem ez az 1 kiló a gáz.
ezt azért erőltették, hogy ne kelljen keveréket tartani a kutaknál, meg okos német kisgyerekek nem tudják mennyi olaj kell bele ....egyszóval egyszerűbb mindekinek ....ebben rejlik az egyetlen előnye!
Ha kurvára ráz a moci akkor a főtengely rossz, vagy a csapágyak? Mert egy ismerősöm beszarasztott hogy biztos a főtengely. Mennyibe kerül egy főtengely? Vagy javító szett vagy mittomén?
A tavalyin voltál? Én voltam! Kár hogy nem volt jo idő Remélem idén jó idő lesz! Tavaly nem mocival voltam de idén lehet megyek simoval! Na meg ha adigra meglesz a dt akkor tuti megyek vele
találtam youtube én egy tök jó képsorozatot van benne annyi supermoto dt vannak fasza fejidomok.....fasza alsó kipuff rezok..... http://www.youtube.com/watch?v...
nézzétek végig van ahol vagy 50 dt de jo lenne egyszer miis annyian összeröffennénk
Tavaly nem voltam(mert szar volt az idő), vagyis elindultam de viszafordultam,haha!
De most biztos mék, és tuti hogy simoval, a dt-men cross gumi van, az elkopik!
De ha lesz dt-d öszefuthatnánk veretni is , jo lenne.
így midig rendesen/ill.egyformán/olajoz ........feltéve persze ha rendes olajat használsz!/van külön szivattyúsokba való olaj/
amúgy azért szedik le most nem a robogókról meg ilyen kirándulásokra/iskolábajárásra használt gépekre gondolok hanem akik picit sportolgatnak mert egyrészt nehéz beállítani a végletek miatt /rendesen nem is lehet/ sokat ad mikor rángatod a gázt mikor meg nyélen mész olajban ritkul a keverék......soha nem pörög tisztán...tiszta olaj a kabátod is meg a rendszám ,kipufogóvégből csöpög stb..........ezenkívül plusz súly jó nem ez az 1 kiló a gáz.
ezt azért erőltették, hogy ne kelljen keveréket tartani a kutaknál, meg okos német kisgyerekek nem tudják mennyi olaj kell bele ....egyszóval egyszerűbb mindekinek ....ebben rejlik az egyetlen előnye!
http://www.youtube.com/watch?v...
nézzétek végig van ahol vagy 50 dt de jo lenne egyszer miis annyian összeröffennénk
?