Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát az nagyon jó lenne mert erre nincs senkinek endurója és mehetek majd egyedül vagy esetleg a simsonosokal! Vagy odaverődök az 525-ös KTM es srác mellé! /// anak megint nem lene értelme/// Szóval erre nincsenek ilyen endúrós srácok Ha meglesz a gépem simán csapathatonk! Nagyon kíváncsi vagyok hogy a simson után milyen erzést fog adni a dt!
Csá Fics!
Tavaly nem voltam(mert szar volt az idő), vagyis elindultam de viszafordultam,haha!
De most biztos mék, és tuti hogy simoval, a dt-men cross gumi van, az elkopik!
De ha lesz dt-d öszefuthatnánk veretni is , jo lenne.
de sztem jódolog... akik meg sprotolnak vegyenek crossmotort
pontosan
ja és nincs azzal semmi baj, hogy le van szerelve a különolajozás.....a vége mindig az , hogy ledobják
így midig rendesen/ill.egyformán/olajoz ........feltéve persze ha rendes olajat használsz!/van külön szivattyúsokba való olaj/
amúgy azért szedik le most nem a robogókról meg ilyen kirándulásokra/iskolábajárásra használt gépekre gondolok hanem akik picit sportolgatnak mert egyrészt nehéz beállítani a végletek miatt /rendesen nem is lehet/ sokat ad mikor rángatod a gázt mikor meg nyélen mész olajban ritkul a keverék......soha nem pörög tisztán...tiszta olaj a kabátod is meg a rendszám ,kipufogóvégből csöpög stb..........ezenkívül plusz súly jó nem ez az 1 kiló a gáz.
ezt azért erőltették, hogy ne kelljen keveréket tartani a kutaknál, meg okos német kisgyerekek nem tudják mennyi olaj kell bele ....egyszóval egyszerűbb mindekinek ....ebben rejlik az egyetlen előnye!
az akkor pontosan 1:40-es keverék ami tökéletes is a dt-nek..szerintem
emberek.. kérdésem az hogy kainem 140 körül karcol a gépe annak milynen áttétele van?
A dt be van valami kiegyenlítő tengely!? Vagy nem? Vagy hülye vagyok? Vagy van? Vagy mi van?
Ha kurvára ráz a moci akkor a főtengely rossz, vagy a csapágyak? Mert egy ismerősöm beszarasztott hogy biztos a főtengely. Mennyibe kerül egy főtengely? Vagy javító szett vagy mittomén?
1:100 az kb alapjáraton van, max fordulaton biztos felmegy 1:40 re
A tavalyin voltál? Én voltam! Kár hogy nem volt jo idő Remélem idén jó idő lesz! Tavaly nem mocival voltam de idén lehet megyek simoval! Na meg ha adigra meglesz a dt akkor tuti megyek vele
de hát csak jobban felmelegszik és akkor észreveszem nem ?
találtam youtube én egy tök jó képsorozatot van benne annyi supermoto dt vannak fasza fejidomok.....fasza alsó kipuff rezok.....
http://www.youtube.com/watch?v...
nézzétek végig van ahol vagy 50 dt de jo lenne egyszer miis annyian összeröffennénk
Nálad mind1ik onan indul....de ha te mondod én nem kételkedem benned
nem füstöl ugy másbol nem nagyon :S vagy nem naon fogy a tartályból meg ilyenek de az motor halálát okozza
Igen azt értem arra 1 liter olaj 100 liter benzin miért nem az
1 liter olaj 100 liter benzin=tuti motor sütés 1:50 esnél rosszabat belenem raknék még más motorjába se nem hogy az enyémbe:S
És mi történik ha kevés olajat kap?Felmegy a motor hőmérséklete?Onnan meg tudom állapítani
?
Most mit nem értesz...1:100 1l olaj/100l benzin
nem szemre kell azt hanem ki kell szedni a gyertyát és ha rozsdabarna színű akkor jó az arány
Bocsi!Illetve tényleg 1100? a keverési arány?
Na jó 8 nehéz a regeli 6:30 as kelés .
mondgyuk nekem 8 lityót eszik 100 on kb a 80 as dt
jah jah akkor olyan 1:50 es keverés lehet kb , igaz nekem nincswen bekötve a külön oilajzás , a tankba rakom a benyát , 4 literhez 1 deci olaj
Igen 1/100ba kever fordulat függöen ad hozzá(probáld ki 1dl a tartályba kb 100km...tankba öntsél ugy probáld)