80ba szerintem elviheted
de ez is mélyen ár alatt van szerintem...
kresek hasonlót..vagy képet róla
mivel 2 évem ég csak rá sa ültünk..nemnagyon van képem róla
CSá faisst.
Kösz az lehet h jó lenne.Nem tudnál képet felrtakni róla?vagy az az alap lila fekete?és mennyi lenne a leglegleglegleglegalja?Amúgy faterom kb negyed órája indult el olaszba...szombatra lehet hoznak nekem rx-et vagy valami mocit ha lesz,de sajna már idén vagy 3x voltak de még nem volt.de addíg ha tudsz rakj fel valami képet.és köszi
110 es fuvoka az menő asszem hogy 125 ösben alaból 150 es a tuning meg 180meg 200 szoval naon kaki akkor a vas ha annyit eszik lehet hogy felvan akadva az uszo azt nem veszed észre ahogy elindulsz hogy tulfólyón nem folyik hanem ömlik a benzin
hát jah de nem baj azért van , nem kell kímélni , most raktam össze az uj hajtókarral , csak túl nagy kompreszió sikeredett bele , majd még 1 lemezt be kell teni a hengerfej alá , meg a kuplungom is elálítódott , szopk rendesen
a fogyasztás nem attól függ mien dugó van benne hanem hogy jó e vagy nem de amúgy lehet anyit eszik , de akkor igen szerényen mehetsz vele nekem a 80 as easzik 8 at
dt rider
lenne egy asszem 91 es 80 as dt eladó
ez az egyik moci amin tanultam motorozni annó
kurvajó állapotban van
blokkja totál felújjítva,kb 300km van benne
több mint 2 éve nem használt..
polisport fejudom,zsír új crossgumik..
szal jó a gép
85-90 körül el lehet vinni kb...
vedd meg mert haverom meg akarja csináltatni sx ét és kéne neki a kess
bocs msot vettem észre: hátul is az "új" lengőkar van...(akkor az sem "85) ...érdemes lenne megkérdezni az eladót h mit buherált vele és mit cserélt a motoron stbstb. és igazából milyen évjáratból van rajta a legtöbb alkatrész. ha a blokk "85 akkor felejtős. nem értem ez a moci hogy jött össze....ráadásul ilyen színben...(de valszeg 80rugóért nem "95ös mocit ad,ha elírta a számokat)
szerintem nem éri meg. főleg hogy 85-ös. 80ért vegyél egy jó szimót és akkor marad pénzed szépítgetni is. ha mindeképpen dt-t akarsz akkor szerintem még gyűjts és inkább jobbat vegyél. erről hiányzik a (bal oldalon) a műanyag fedél a blokk oldaláról, kicsit sufnizott, elöl tárcsás teló + kerék van, szal vagy ütközött vagy csak szar volt már a régi teló, ez lehet pozitívum meg negatívum is. maga a motor budapesti, szal valszeg városban használt(bár nemtom mennyire lehetne ezt pályán használni). a motorját kéne hallani szinte azon múlik minden(meg a végsebességen). ha már 80rugót motorra akarsz költeni akkor szerintem ennél jobbat is tudsz venni.(akár robogó ha nem ragaszkodsz az enduróhoz) ami biztos hogy ha megveszed akkor az már a lerohadásig a tied lesz, mert eladni nagyon nehéz lesz, felújítani meg nagyon drága.
Sracok, van egy DT50-em, kb 88as lehet, kerdesem honnan szerezhetnék a porlasztóba tűszelephez tűt. Merthogy AZ bizony hiányzik. (igy kaptam :))
Van-e valakinek felesleges, vagy valami okos ötlet, szervíz?
köszii
de ez is mélyen ár alatt van szerintem...
kresek hasonlót..vagy képet róla
mivel 2 évem ég csak rá sa ültünk..nemnagyon van képem róla
Kösz az lehet h jó lenne.Nem tudnál képet felrtakni róla?vagy az az alap lila fekete?és mennyi lenne a leglegleglegleglegalja?Amúgy faterom kb negyed órája indult el olaszba...szombatra lehet hoznak nekem rx-et vagy valami mocit ha lesz,de sajna már idén vagy 3x voltak de még nem volt.de addíg ha tudsz rakj fel valami képet.és köszi
lenne egy asszem 91 es 80 as dt eladó
ez az egyik moci amin tanultam motorozni annó
kurvajó állapotban van
blokkja totál felújjítva,kb 300km van benne
több mint 2 éve nem használt..
polisport fejudom,zsír új crossgumik..
szal jó a gép
85-90 körül el lehet vinni kb...
vedd meg mert haverom meg akarja csináltatni sx ét és kéne neki a kess
az előző meg 16/47 volt
de 16 / 55 el is viszi nem pörög szarrá?
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
üdv
szerintem nem éri meg. főleg hogy 85-ös. 80ért vegyél egy jó szimót és akkor marad pénzed szépítgetni is. ha mindeképpen dt-t akarsz akkor szerintem még gyűjts és inkább jobbat vegyél. erről hiányzik a (bal oldalon) a műanyag fedél a blokk oldaláról, kicsit sufnizott, elöl tárcsás teló + kerék van, szal vagy ütközött vagy csak szar volt már a régi teló, ez lehet pozitívum meg negatívum is. maga a motor budapesti, szal valszeg városban használt(bár nemtom mennyire lehetne ezt pályán használni). a motorját kéne hallani szinte azon múlik minden(meg a végsebességen). ha már 80rugót motorra akarsz költeni akkor szerintem ennél jobbat is tudsz venni.(akár robogó ha nem ragaszkodsz az enduróhoz) ami biztos hogy ha megveszed akkor az már a lerohadásig a tied lesz, mert eladni nagyon nehéz lesz, felújítani meg nagyon drága.
üdv
Van-e valakinek felesleges, vagy valami okos ötlet, szervíz?
köszii