Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ya ha tényleg jó állapotú akkor a 80 az nagyon király...
ya és IKSZ még régebben írtad hogyha nem ragaszkodok endúróhoz.......RAGASZKODOK!
80ba szerintem elviheted
de ez is mélyen ár alatt van szerintem...
kresek hasonlót..vagy képet róla
mivel 2 évem ég csak rá sa ültünk..nemnagyon van képem róla
CSá faisst.
Kösz az lehet h jó lenne.Nem tudnál képet felrtakni róla?vagy az az alap lila fekete?és mennyi lenne a leglegleglegleglegalja?Amúgy faterom kb negyed órája indult el olaszba...szombatra lehet hoznak nekem rx-et vagy valami mocit ha lesz,de sajna már idén vagy 3x voltak de még nem volt.de addíg ha tudsz rakj fel valami képet.és köszi
bazz a cr em nem eszik ennyit.... pedig ez 125 ös és általábyn nyélen közlekedek vele
enyém 15öt biztos bekajál...
110 es fuvoka az menő asszem hogy 125 ösben alaból 150 es a tuning meg 180meg 200 szoval naon kaki akkor a vas ha annyit eszik lehet hogy felvan akadva az uszo azt nem veszed észre ahogy elindulsz hogy tulfólyón nem folyik hanem ömlik a benzin
110 es fúvókan van benne meg megy is elég jól , meg nem alapjáraton mentem vele szét is ment a hajtókar most raktam össze a blokkot az újal.
hát jah de nem baj azért van , nem kell kímélni , most raktam össze az uj hajtókarral , csak túl nagy kompreszió sikeredett bele , majd még 1 lemezt be kell teni a hengerfej alá , meg a kuplungom is elálítódott , szopk rendesen
Nekem a GSR nem tud megenni 8-at 100 km-en!
akkor szarráhatod
a fogyasztás nem attól függ mien dugó van benne hanem hogy jó e vagy nem de amúgy lehet anyit eszik , de akkor igen szerényen mehetsz vele nekem a 80 as easzik 8 at
Amúgy így elsőre amióta benne van az új dugó(prox) 4 litert evett meg 100km en. Szerintem ez nem is olyan rossz...
Hát most kipihent fejel ismét megnéztem azt a suzukit! Elég gatya!Meg csak 50-es...
dt rider
lenne egy asszem 91 es 80 as dt eladó
ez az egyik moci amin tanultam motorozni annó
kurvajó állapotban van
blokkja totál felújjítva,kb 300km van benne
több mint 2 éve nem használt..
polisport fejudom,zsír új crossgumik..
szal jó a gép
85-90 körül el lehet vinni kb...
vedd meg mert haverom meg akarja csináltatni sx ét és kéne neki a kess
ez jó nálam 17/45 öt van fenn

az előző meg 16/47 volt

de 16 / 55 el is viszi nem pörög szarrá?
suzukival csak óvatosan... a váltójukkal gond van mindig
Na ez egész pofás! Bár nemtom mi a helyzet a suzukikal?!
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
bocs msot vettem észre: hátul is az "új" lengőkar van...(akkor az sem "85) ...érdemes lenne megkérdezni az eladót h mit buherált vele és mit cserélt a motoron stbstb. és igazából milyen évjáratból van rajta a legtöbb alkatrész. ha a blokk "85 akkor felejtős. nem értem ez a moci hogy jött össze....ráadásul ilyen színben...(de valszeg 80rugóért nem "95ös mocit ad,ha elírta a számokat)

üdv
dt rider:

szerintem nem éri meg. főleg hogy 85-ös. 80ért vegyél egy jó szimót és akkor marad pénzed szépítgetni is. ha mindeképpen dt-t akarsz akkor szerintem még gyűjts és inkább jobbat vegyél. erről hiányzik a (bal oldalon) a műanyag fedél a blokk oldaláról, kicsit sufnizott, elöl tárcsás teló + kerék van, szal vagy ütközött vagy csak szar volt már a régi teló, ez lehet pozitívum meg negatívum is. maga a motor budapesti, szal valszeg városban használt(bár nemtom mennyire lehetne ezt pályán használni). a motorját kéne hallani szinte azon múlik minden(meg a végsebességen). ha már 80rugót motorra akarsz költeni akkor szerintem ennél jobbat is tudsz venni.(akár robogó ha nem ragaszkodsz az enduróhoz) ami biztos hogy ha megveszed akkor az már a lerohadásig a tied lesz, mert eladni nagyon nehéz lesz, felújítani meg nagyon drága.

üdv
Nincs msn! De majd csinálok már egyet!
Szerintem az a gép nagyon tré! Álldoz rá egy kicsit töbet és működőképest vegyél! Vagy legalább ne gyújtáshibával!
Helló! Még nem keresett!
Sracok, van egy DT50-em, kb 88as lehet, kerdesem honnan szerezhetnék a porlasztóba tűszelephez tűt. Merthogy AZ bizony hiányzik. (igy kaptam :))
Van-e valakinek felesleges, vagy valami okos ötlet, szervíz?
köszii