Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az jó, mert a robogotuning,hu oldalon nincs fent RD80-hoz hajtókar
45 körüli ha jól rémlik.... most nincs előttem.... pinkmotors-tól rendeltem a ti oldalatokon lévő mérettáblázat szerint...
köszönöm a válaszokat mindenféle képeen fogok venni gyertyát mivel amúgy is idönként csserélni kell csak hát most nincs 1200ft-m gyertyára mivel ha jól emlékszem ak ngk br9es-kel bele am téleg köszi a válaszokat remélem a gyretyacserével megoldodik a probláma
Persze holnap ha lessz időm megmérem és megosztom veletek.
Szerintem ez lessz a mérete Átmérő: 42 / 45 - 60 mm
Nem akarok hülyeséget írni, de azért elég izmos szárai vannak. De majd remélem hdavid megméri és megtudjuk.
Persze, ha tudnám fejből.
50es szárat nem hinném, max a tubus :)
Oké nincsen harag csak nekem is szar napom volt.
Oké mind1. Tudom hogy egy tolómérő kell csak hozzá de akkor is meg lehet kérdezni nem?
http://nagyvas.hu/motorosbolt....
Itt rámész az Alkatrészek - Futómű - Teló védőgumi
Aztán fogod, a két kormánykifli közt a telószárat megméred, és az oldalon a listából kiválasztod a rávaló átmérőjűt. A DT azthiszem 50es szárral rendelkezik. Egyébként bocs, szar napjaim vannak, nem ilyen szoktam lenni.
mert hogy kellett volna?
Nem kell szétszedni, csak egy tolómérő kell.
ahogy mondod :D ha valaki lát róla vidit vagy képet ezeken kívül írja már be legyen szíves mert nagyon sokan csináltak ott a nézelődők...
azért sportcipőben, farmerban kemény :)
Jah és ennyi méret van http://www.nagyvas.hu/motorosb...
hűűű úgylátom tetszett a közönségnek is!
Pl nem jó, de jónak tűnő gyertyával ilyen simán elfőrdulhat.
Figyi én úgy tudom hogy ez egy fórum de ha tévedek majd a nagyok "mint te " kijavítanak. Azért kérdeztem meg a méretét mert addig nem akarom szétborítani a motorom amíg nincsen meg hozzá az újj , mert minden nap használom.Jah és ha akarod ki is cserélheted
bocs a duplázásért de a képek nem jelentek meg...
Voltunk ma szgerg-el motorozni eggyet és amellett hogy jót motoroztunk adtunk az árvízhelyzetnek is. a lezárt alsórakparton próbáltam a kb. 50cm mély vízben boldogulni kisebb-nagyobb sikerrel. Jópontnak könyvelem el hogy a motor mindaddig nagyon szépen hasított a vízben míg a légszűrőm nem kapott egy adagot és onnantól ugye annyira nem mivel nem tudja "kivonni a vízbű a zoxigént" de jó móka volt meleg volt így nem is fáztam és íme a képek...
Én ehhez nem értek annyit tudok, hogy ha gyújtás trafó lenne az van nekem eladó...

- de én nem értek hozzá sztm lehet : az is, gyertya is, gyújtás résznél vmi passz..

ha Trafó az van nekem ÜDV.
Voltunk ma szgerg-el motorozni eggyet és amellett hogy jót motoroztunk adtunk az árvízhelyzetnek is. a lezárt alsórakparton próbáltam a kb. 50cm mély vízben boldogulni kisebb-nagyobb sikerrel. Jópontnak könyvelem el hogy a motor mindaddig nagyon szépen hasított a vízben míg a légszűrőm nem kapott egy adagot és onnantól ugye annyira nem mivel nem tudja "kivonni a vízbű a zoxigént" de jó móka volt meleg volt így nem is fáztam és íme a képek...
sziasztok lenne 1 fontos és nagyon boszató kérdésem mégpedig az mitöl lehet hogy a gyujtásom kihagy vagy nem gyujt és a gyertya jónak tünik a jelenség 1iknaprol a másikra jelentkezet:S ha valaki tapasztalt má ijet anak nagyon megköszönném a hozzá szólását amúgy a gép dt 80 lc2 válszokat elöre is köszönöm
Ott a motorod melletted, fogod megméred, nem olyan sokféle méret van, hogy rosszat tudnál rendelni! Esetleg ki ne cseréljük?