Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én viszont igen kilóhúsz a vége sportdob nélkül... keveset eszik... én csak városban rohangálok vele... bp n a 80 90 es tempó az már elég....

mivel meg motocrossozom (jövőre már versenyszinten) ezért a cr t meghagyom... és lehet mellé veszek mégegy gépet
hát 125ös XT t nem vennék .... kb szart sem megy sztem . 125 ccm3 és 4t az para
hát nem tom.... van rá egy vevő ( osztálytársam) jelenleg még gyűjt rá szurkolok neki....
de lehet elöbb eladom... ezen még most gondolkozom.... mert az xt t beígérte faterom hogy megveszi ha az írásbeli érettségit a matekot meg az angolt 4 es vagy annál jobbra írom... viszont lehet addig meg eldom és veszek mégegy crossmotort
Csak lene még meg juni-juli körül a gíped
Hogy lehet a megtubozni a dtket?a kipufogo rendszert leszamítva?Most épp eltört dugonal tartok,szal olyan tippeket szeretnek h milyen dugo stb. és még mivel lehet megvadítani:P:D
enyém május végén lesz eladó.... 280k-300k között lesz az ára... addig ami cserélve lesz: kap egy arrow vagy gianelli rendszert, hátsó lengővilla
szia, igen télen-nyáron ugyanazt használom, BR9ES. A supermoto kerekeket tényleg ne hagyd ki annyiért, sztem nagyon megéri! Szép a vas nagyon! 540-ről sikerült így lealkudni?!
Jó látom te is szereted a sarat de én nem csak sarazásra használnám haname utcára is!
Nem én nem vagyok csongrád megyei hanem békés megyei vagyok gyomaendrődről
Hy! Látom csongrád megyei vagy!Az nincs mesze bácsmegyétöl!Nem szoktál a Csengelei mototros talira járni?
hát ja én is ettöl félek de plyan földutakon meg kerülőutakon megyek hogy még soha nem látott rendőr a motorom ott van az adatlapomon nézd meg
Háát nekem a jogsi már megvan azzal nem kell bajlódni! Bizti az ciki de ki kell fizetni. Átírás megint nagy összeg de azt is ki kell. DE ha minden megvan utánna nem kell fosni a rendőröktől hogy megb*szn*k. Hanem nyugodtan lehet motorozni!
hát akkor nem tom az a baj ahogy néztem én is a motorokat először rendszámost akartam de rájöttem jogsi meg minden műszaki biztosítás inkább a rendszám nélkülinél döntöttem
Nem mert akkor már suliba is azzal mennék péntekenként meg azért a városban szédelegni haverokkal kerülni egy kört meg 2 személlyel menni.Mindenféle kélppen rendszámos kell!
De nagyrészt úgyis sárba mennél vele akkor vegyél rendszám nélkülit hengerbe beleütteted cm 50 meg 50-es biztosítás és utána go én is így csinálom
De szar volt nem akarta kiírni amit írtam és beírtam mégegyzser utánna meg kiírta az elsőt is
na én nem akarok annyit szánni rá mert eleve egy ilyen árú gépet nem vinnék bele egy nagy sárba mert sajnálnám már csak az ára miatt is
Ja csak én nem akarok annyit szánni rá mert egy 400 eFt-s gépet nem viszek bele a sárba sajnálnám
Ja 400.000 ezerbe kerül de pöpec agép
na megnézem ha már felajánlottad de így képről drágának tünik.
Itt van ahol találtam a rendszámos dt-t csiszta2:
Vannak digitális mérők, azokhoz legalább nem kell szétbaszni a gépet.
Háát figy sztem szenvedés.De ha van sok időd és sok energiád akkor kinlódhatsz vele bár nem hiszem hogy valami ki fog sülni belőle de mindenképpen úgy csináld hogy ha nem jön össze legalább eredeti állapotára vissza tudd alakítani!!