hát nem tom.... van rá egy vevő ( osztálytársam) jelenleg még gyűjt rá szurkolok neki....
de lehet elöbb eladom... ezen még most gondolkozom.... mert az xt t beígérte faterom hogy megveszi ha az írásbeli érettségit a matekot meg az angolt 4 es vagy annál jobbra írom... viszont lehet addig meg eldom és veszek mégegy crossmotort
Hogy lehet a megtubozni a dtket?a kipufogo rendszert leszamítva?Most épp eltört dugonal tartok,szal olyan tippeket szeretnek h milyen dugo stb. és még mivel lehet megvadítani:P:D
szia, igen télen-nyáron ugyanazt használom, BR9ES. A supermoto kerekeket tényleg ne hagyd ki annyiért, sztem nagyon megéri! Szép a vas nagyon! 540-ről sikerült így lealkudni?!
Háát nekem a jogsi már megvan azzal nem kell bajlódni! Bizti az ciki de ki kell fizetni. Átírás megint nagy összeg de azt is ki kell. DE ha minden megvan utánna nem kell fosni a rendőröktől hogy megb*szn*k. Hanem nyugodtan lehet motorozni!
hát akkor nem tom az a baj ahogy néztem én is a motorokat először rendszámost akartam de rájöttem jogsi meg minden műszaki biztosítás inkább a rendszám nélkülinél döntöttem
Nem mert akkor már suliba is azzal mennék péntekenként meg azért a városban szédelegni haverokkal kerülni egy kört meg 2 személlyel menni.Mindenféle kélppen rendszámos kell!
Háát figy sztem szenvedés.De ha van sok időd és sok energiád akkor kinlódhatsz vele bár nem hiszem hogy valami ki fog sülni belőle de mindenképpen úgy csináld hogy ha nem jön össze legalább eredeti állapotára vissza tudd alakítani!!
mivel meg motocrossozom (jövőre már versenyszinten) ezért a cr t meghagyom... és lehet mellé veszek mégegy gépet