Hát nem szeretnék az isten háta mögül hazagyalogolni meg csak jó az ha van velem valaki ha elesnék vagy valami és ezért szeretnék olyat akivel el lehet járni motorozni.
Ja még annyit hogy az enyém nem volt szétgyalázva hanem teljesen sértetlen volt a csavar és a hozzá illő csavarhúzóval próbáltam pedig és mégse mozdult meg.Ezért félek hogy majd nem tudom sehogy kiszedni.
Akkor valószínű ezért tűnik gyengébnek alulról és van olyan hörgős hangja ugye?Sokat jelent ez a csavar a beállításnál jelentős a változás ha tudom állítani?
Nekem is szétgyalázta valami barbár.
2-es fúróval pont középre egy kb 3-4mm lmély furat.
Kisreszelőnek a nyelét leütöttem.
A hegyes szárat 4 szögletesre, és kicsit kúposra köszörűltem.
Óvatosan belekocogtatod, és megpróbálod kitekerni.
Egyszer kell kivenni, úgyhogy ügyes légy.
Utána megigazíthatod a sliccelést, és mehet vissza....
A multkoriban írtam hogy alul gyengének tűnik a motor és nem úgy húz ahogy kellene.Ma állítani akartam a levegő csavaromon de sajna az tökig be van húzva és nem bírom meglazítani már meg is fújkáltam lazítóval de sajna nem mozdul.Enyhén már le is sarkaltam a csavarhúzóval.Hogy tudnám meglazítani?Valami ötlet kellene.Még csoda hogy ment egyáltalán így teljesen behúzva.
én írtam. ismerősnek olyan DT-je van mint az enyém csak betonvassal kiegészített hátsó villa és egyéb nyalánkságok(vagyis övé körlámpás). Ez az ismerős tartozásba kapta a motort, és nem tudta, hogy külön olajozós, mert nem volt eddig csak szimóval dolga, bekeverte a benzint de még ment a külön olajozás. Az meg már annyit eredményezett, hogy 40 fölé nem ment a gép, tortyogott, füstöt okádott, nem pörgött, meg alapjárat se volt. (Új benzin+olaj) utána amikor legközelebb tankolt, mert megkérdezett már nem keverte be, és jó volt, 75öt ment a kis gép...kicsit cikázva és két nyomon a hátulja miatt xD Amúgy haverok szimójaihoz meg egy bizonyos értéknél ha többet kevernek olajat a benyába beköpi a gyertyát.
Május 15-én vitte be apum Gyöngyösre (20 km-re lakom tőle) ott csinálom a vizsgát. Rutin már meg van, forgalomba is már csak 1szer kell mennem, de forgalmi vizsga időpont csak 10-én van leghamarabb Azóta nincs itthon. Viszont kihoztam a DT-ből kb 80 km alatt 3,6 literes fogyasztást
valaki írta ,hogy a sok olaj mennyire nem oké. hát nem tudom.. nekem volt hogy a különolajzós jogomból elfogyott a benya, oszt csak ilyen babettához használt 30 as keverék volt itthon /mellesleg a babettával mentem 1:50-1:20 semmi különbség csak büdösebb, és egyszer 1:4 es keverékkel is sőt az még Nitromethan -t is kapott/ és minden gond nélkül 0 változással ment tőle a robesz..
Srácok, ma szombat van, és egész nap gyönyörű idő volt /legalább is felénk/ ,de a fórum meg pörgött.... ilyenkor nem beszélni kell a gépekről hanem hajtani őket és ásni az árkot a földútba mind a 10-20 le vel
Egy normálisan behangolt motor azt is megérzi, ha egy hónapos a benzin benne.